Kúpele a vianočné trhy v Budapešti. Vyberáme najlepšie ubytovanie s Booking.com

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Premýšľate kam tento rok vyraziť na vianočné trhy? Vyskúšajte Budapešť. Patrí medzi najkrajšie európske mestá a zo Slovenska je to tam čo by kameňom dohodil. Po celodennom spoznávaní krás v chladnom počasí si navyše môžete dopriať pravé maďarské kúpele. Práve tým je Budapešť jedinečná. Rezervujte si ubytovanie cez Booking.com a môžete vyraziť.

Za posledné roky sa stáva hlavné mesto Maďarska čoraz populárnejšie medzi turistami rôzneho veku. Mladí vyrážajú na párty a starší za kultúrou či do kúpeľov. Viete, že pokiaľ ide o vianočné trhy, Budapešť je jedným z top miest, ktoré stoja za návštevu? A kde prespať? Pozrite sa, aké najlepšie hotely Budapešť pre svojich návštevníkov má.

Ubytovanie Budapešť cez Booking.com

Chcete si užiť pulzujúce veľkomesto? Zimnú Budapešť si zamilujete. Každoročne organizuje jedny z najkrajších vianočných trhov v Európe. Okrem toho je plná štýlových klubov, skvelých reštaurácií, útulných kaviarní a na svoje si prídu aj milovníci dejín. Budapešť je ako bývalé kráľovské mesto plná historických pamiatok. Pozrite si parlament, navštívte Baziliku svätého Štefana, Castle Hill či slávnu Synagógu.

Zo Slovenska je to do maďarskej metropoly kúsok, takže čo takto spontánny výlet? Tie sú vždy najlepšie. Vycestovať môžete už dnes. Odporúčame rezervovať ubytovanie cez Booking.com. V ponuke nájdete stovky hotelov a rezervácia je rýchla, pohodlná a jednoduchá. My vám prinášame výber 5 najlepších hotelov.

Cestujte výhodne vďaka cashbacku

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť peniaze z každej rezervácie ubytovania? Zabookujte si ubytovanie cez Tipli a pripíšte si cashback odmenu späť na svoj účet. Cestovanie nebolo nikdy lacnejšie.

Ako cashback funguje »

Kúpeľný Danubius Hotel Gellért

Tento luxusný hotel na brehu Dunaja je v prevádzke od roku 1918. Hosťom prináša prvotriedne hotelové aj gastronomické služby. Hotel sa nachádza priamo v centre mesta a hneď vedľa budovy je stanica metra. Tento hotel postavený v secesnom štýle je navyše prepojený so slávnymi kúpeľmi Gellért. Pre hotelových hostí je vstup do kúpeľov a wellness k dispozícii za zvýhodnenú cenu.

Danubius Hotel Gellért

Krásny secesný hotel je rajom pre gurmánov a milovníkov dobrého oddychu. Noc pre dvoch stojí od 110 eur a ušetríte až 4 % vďaka cashbacku.

Rezervovať cez Booking.com »

Štýlový Hotel Palazzo Zichy Budapest

Budova hotela na nachádza v historickej štvrti Palotanegyed. Postavená bola v roku 1899 a hotel, ktorý sa v nej teraz nachádza, je považovaný používateľmi Booking.com za jeden z najlepších. Zároveň je cenovo dostupný. Vychýrená ulica Ráday, ktorá je plná barov a kaviarní, je len 700 m od hotela. Ak zatúžite po kultúre, národné múzeum je vzdialené len 650 m.

Palazzo Zichy Budapest

Zvonku historický, zvnútra moderný. Noc vás výjde 149 eur za noc a s cashbackom ušetríte 6 eur.

Rezervovať cez Booking.com »

TIP: Máte otázky ohľadom ubytovania? Pomôže vám Booking zákaznícka podpora, ktorá je pre zákazníkov k dispozícii v češtine, takže dohovporiť sa nebude žiadny problém.

Pohodlné 7Seasons Apartments Budapest

Neláka vás bežný hotel a chceli by ste sa počas návštevy Budapešti cítiť ako doma? Stavte na štýlové apartmány v samom centre historickej časti mesta. V pešej vzdialenosti budete mať Baziliku svätého Štefana, vychýrenú synagógu, ale aj budovu parlamentu. Vybrať si môžete z 1 až 3 izbových apartmánov, takže ak plánujete skupinový výlet, môžete bývať všetci pokope.

7Seasons Apartments Budapest

Bývajte v Budapešti ako doma v krásnom apartmáne v samom srdci mesta. Celý apartmán môže byť váš už za 89 eur za noc a s cashbackom sa vám späť vrátia 4 % z finálnej ceny rezervácie.

Rezervovať cez Booking.com »

Výhodný Mango Aparthotel

Mango Aparthotel je sa pýši titulom spa hotel. Nájdete ho v komplexe budov Gozsdu-udvar v centre Budapešti. Len 400 metrov od budovy je stanica metra Deák Ferenc Tér, takže v prípade, že chcete použiť mestskú dopravu, nemusíte chodiť ďaleko. Wellness nie je v cene pobytu, ale ak chcete skočiť do sauny či víriviek, na recepcii si môžete zakúpiť celodenný vstup.

Mango Aparthotel

Hotel sa nachádza len 1 km od historického centra a má vyborné hodnotenia od hostí. Cena je od 49 eur za noc.

Rezervovať cez Booking.com »

Marco Polo Top Hostel pre mladých

Hostel Marco Polo sa nachádza v centre mesta len 350 metrov od stanice metra Blaha Lujza tér. V ponuke nájdete izby s terasou a vlastnou či zdieľanou kúpeľňou. Stačí si len vybrať, aký komfort na prespanie potrebujete. Ak vonku bude pekne, na recepcii vám za menší príplatok požičajú bicykle, takže si môžete užiť mesto na dvoch kolesách. Hostia si chvália lokalitu, ale aj personál a služby. Ak nepotrebujete bývať v exkluzívnom hoteli, hostel je skvelou alternatívou za super cenu.

Marco Polo Top Hostel

Hostel je ideálnou voľbou pre milovníkov low cost cestovania. Last minute ceny začínajú na 29 eur.

Rezervovať cez Booking.com »

Spoznávajte krásy okolitých miest. Budapešť je nádherná a stojí za to spoznať jej históriu, ktorej súčasťou bolo dlhé storočia aj naše Slovensko. Výlety vás nebudú stáť veľa. Stačí rezervovať lacné ubytovanie cez Booking a môžete vyraziť za dobrodružstvom.

Booknite si lacnejšie ubytovanie až o 4 %

Vedeli ste, že cashback od Tipli dostanete za nákup aj v týchto rezervačných portáloch?

  • Accor Hotels: Rezervujte si ubytovanie v stovkách hotelov po celom svete a získajte cashback až 4 %.
  • Hotels.com: Tisícky hotelov si môžete prezerať a zabookovať pod jednou virtuálnou strechou s cashbackom 3 %.

Súvisiace obchody

HotelVoucher, Booking, Hotels.com, Airbnb, Accor Hotels

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa