Kúpte si zimné pneumatiky lacnejšie s cashbackom

Tipy k nákupuTipy a triky 10. 11. 2021

Majitelia motorového vozidla, pozor! Blíži sa zima a s ňou aj pravidelné prezúvanie letných preumatík. Myslite na svoju bezpečnosť a nepodceňujte výmenu pneumatík. Tento rok sa do toho ale pustite rozumne - s Tipli získate za letné pneumatiky peniaze späť na váš účet!

Mať auto rozhodne nie je lacná záležitosť. Každého milovníka aj bežného užívateľa motorového vozidla iste poteší zopár faktov ako pri starostlivosti o svojho štvorkolesového miláčika ušetriť čo najviac.

➽ Nakupujte lacnejšie

Nakupujte výhodne s Tipli.sk. Zaregistrujte sa zadarmo na Tipli a nechajte si vyplatiť peniaze späť na účet. Peniaze z nákupu získate len tak a bez poplatkov!

Prečo prezuť pneumatiky?

Zimné pneumatiky sú v porovnaní s letnými mäkšie, majú odlišnú zmes a vzor. To sú dôvody, prečo lepšie držia na vozovke. Obrovský rozdiel pocítite najmä pri jazde na mokrej či namrznutej ceste. Odlišný je aj dezén, ktorý je hlbší (ideálna hĺbka 4 mm) a brzdná dráha je kvôli tomu kratšia. Najdôležitejším dôvodom na výmenu letných pneumatík za zimné je teda vaša bezpečnosť.

Kedy vymeniť letné pneumatiky za zimné?

V období od 15. novembra do 31. marca, keď je na vozovke súvislá vrstva snehu, ľad alebo námraza, máme na Slovensku zákonnú povinnosť používať zimné pneumatiky. Vo všeobecnosti sa odborníci zhodujú, že má zimná pneumatika lepší výkon ako letná pri teplote nižšej ako 7 stupňov. Vyhnite sa vysokej ponute a jazdite v tomto období na cestách iba so zimnými pneumatikami.

TOP obchody s pneumatikami

Pneumatiky Priamo: Zverte nákup pneumatík do rúk odborníkom. Na webovej stránke Pneumatikypriamo.com nakúpite pneumatiky od výmyslu sveta. Vyhľadať ich môžete na základe údajov o vašom vozidle alebo podľa veľkosti pneumatiky.

Autovýbava.sk: V tomto e-shope nájdete všetko potrebné pre starostlivosť o vaše auto. Ak potrebujete poradiť od odborníkov zavolajte na zákaznícku podporu.

Torria cars: Zaoberá sa všetkým, čo pre starostlivosť o svojho miláčika na štyroch kolesách potrebujete. Nájdete tu veľké množstvo náradia, motorových kvapalín a všetkého, čo spraví z vášho auta pojazdný poklad.

Celoročné pneumatiky

Ak nechcete investovať do zimných a letných pneumatík, zvoľte univerzálne celoročné pneumatiky. Určite sa v zime svojim výkonom nevyrovnajú zimným pneumatikám, je to však lepšia možnosť ako pneumatiky letné.

Celoročné pneumatiky sú vhodné do regiónov s krátkymi zimami. Ich hlavné výhody okrem toho, že ich môžete používať po celý rok spočívajú v konzistentnej priľnavosti pri vysokej aj nízkej teplote a dobrom zábere na tenkej vrstve snehu a blata.

Jazdíte v teréne?

Ak často jazdíte v teréne vyskúšajte offroad pneumatiky. Ponúkajú veľký prítlak, výbornú trakciu a dobrú rezistenciu k extrémne agresívnym látkam. Skvelé do najnáročnejších terénov.

Ako nakupovať pneumatiky lacnejšie?

Nakupujte v jednom z našich partnerských e-shopov a ušetrite na kúpe pneumatiky s cashbackom. Je to jednoduché - Zaregistrujte sa zadarmo na Tipli, presmerujte sa do obľúbeného internetového obchodu a zvyšok nákupu vykonajte presne tak, ako ste zvyknutí. Následne vám bude na účet pripísaná cashback odmena z nákupu. Všetky služby Tipli poskytuje bez poplatku. Peniaze navyše teda získate len tak za nič! :-)

Súvisiace obchody

TorriaCars, Autovybava.sk, pneumatikypriamo.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa