Letné trendy: 10 najkrajších sandálov

Tipy k nákupuMóda  |  Dovolenka a cestovanie 26. 10. 2022

Leto je v plnom prúde a naše šatníky sme definitívne prepli na letný program. V najväčších horúčavách sa všetci snažia na seba obliecť čo najmenej odevu, to isté platí aj pre naše nohy. Najobľúbenejšou letnou obuvou sú sandále. Na jednej strane ide o pevnú obuv, v ktorej je noha stabilne obutá, zároveň je vzdušná a nohy sa tak môžu vetrať.

Sandále sú nielen praktická, ale aj módna záležitosť. Ako typ obuvy sú veľmi variabilné, a tak sa hodia na rôzne príležitosti. Sandále si môžete obuť do mesta, do práce alebo na prechádzku, či dokonca k moru. A je z čoho vyberať. Navyše, ak topánky nakúpite cez Tipli, vďaka cashbacku ešte aj ušetríte. Prinášame vám prehľad najkrajších sandálov na toto leto.

Chcete pri nákupe navyše ušetriť? Využite Tipli.

Stačí, ak sa zaregistrujete na stránku Tipli a nakupujte cez ňu vo svojom obľúbenom obchode. S Tipli získate z každého nákupu časť peňazí späť.

Nakupovať cez Tipli »

Sandále Jenny Fairy

Do mesta sa hodí takmer každý model sandálov, avšak treba brať do úvahy, akú aktivitu budete vykonávať. Pokiaľ viete, že budete celý deň na nohách, najvhodnejšie sú sandále na nízkom opätku. Vyberte si niektoré z ponuky CCC sandále, kde nájdete jednotlivé modely aj vo viacerých farebných prevedeniach. Ak zvolíte sandále Jenny Fairy zdobené kamienkami, zvýraznite svoj outfit, či už vás čaká v meste jedno stretnutie za druhým alebo sa potrebujete vybrať na nákup.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena19,95 €
Cena s cashbackom19,40 €
sandale
Nakupovať v eobuv.sk »


sandale

Sandále Vero Moda

Varianta prepojenia elegantných sandálov a žabiek Vero Moda na nízkej podrážke je univerzálny model, ktorý si môžete obuť do práce, na nákupy, ale aj na večerné posedenie v meste. K decentnej čierno-striebornej farebnej kombinácii môžete siahnuť aj po šatách výraznejšej farby, no hodia sa rovnako aj k rifľovým nohaviciam.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena39,90 €
Cena s cashbackom38,90 €
Nakupovať v Deichmann »

Sandále na platforme

Ak trávite deň o niečo menej aktívne, môžete si dovoliť obuť sandále na platforme. Vyvýšená podrážka pôsobí elegantnejšie a pre vaše nohy je to dobrá opora. Sandále na platforme Lasocki sa hodia napríklad k dlhej sukni, ktorú si oblečiete na obed do mesta. Populárne sú sandále s pletenou alebo korkovou platformou.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena44,95 €
Cena s cashbackom43,71 €
sandále na platforme
Nakupovať v eobuv.sk »
sandále espadrilky

Espadrilky Tamaris

Ak idete na rande, k večernému outfitu sa určite hodia sandále na opätku. Ku kratším šatám alebo sexy šortkám zvoľte sandále espadrilky značky Tamaris. Opätky atraktívne predĺžia vaše nohy a hrubá podrážka vám bude oporou, ak rande zakončíte večernou prechádzkou alebo tancom.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena46,00 €
Cena s cashbackom44,85 €
Nakupovať v eobuv.sk »

TIP TIPLI: Vyberáte topánky na sezónu? Poradíme vám, ako vybrať správnu veľkosť.

Elegantné sandále na opätku

Sandále sa skvele hodia aj na slávnostnejšie príležitosti, ako je napríklad svadba alebo promócie. K elegantným šatám môžete zvoliť zlaté sandále na opätku Menbur. Týmito topánkami váš outfit vyšperkujete a zároveň budete mať nohy počas celej oslavy voľné. Sandále s otvorenou špičkou sa nosia zásadne naboso, preto ak budete mať silonky, zvoľte radšej sandále s uzavretou špičkou.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena55,00 €
Cena s cashbackom53,49 €
sandále na opätku
Nakupovať v eobuv.sk »
šnurovacie sandále

Šnurovacie sandále

Sandále sú ideálnou obuvou aj pre letnú dovolenku. Na tú sa perfektne hodia gladiátorky. Šnurovacie sandále, či už z pravej alebo umelej kože, pasujú ako k sukni, tak aj k šortkám. Sandále Stuart Weitzmann môžete obuť, ak strávite deň, napríklad, návštevami pamiatok. V slnečné dni si ale radšej dajte pozor na opálenie.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena238,00 €
Cena s cashbackom231,45 €
Nakupovať v eobuv.sk »

Sandále Gioseppo

Ak cez leto navštevujete letné festivaly, nezabudnite si do batohu pribaliť sandále. Zdobené šnurovacie sandále Gioseppo skvele doplnia váš boho outfit. Stačia rifľové šortky a kvetinová halenka a bude z vás festivalová hviezda. V týchto sandálach na nízkom opätku môžete stráviť celý víkend a vaše nohy nebudú trpieť, ani ak pred pódiom preskáčete celý festival.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena28,00 €
Cena s cashbackom27,23 €
šnurovacie sandále
Nakupovať v eobuv.sk »

TIP TIPLI: Neviete si vybrať a najradšej by ste kúpili iné sandále ku každému obľúbenému outfitu? Pozrite na ponuku eobuv.sk, kde si zaručene vyberiete topány na každú príležitosť.



gumené sandále

Sandále do vody Crocs

Pokiaľ leto trávite pri vode, respektíve vo vode, nemali by ste prehliadnuť gumené sandále značky Crocs. Tie môžete zobrať k bazénu či moru. Vďaka tomu, že vám na nohe budú pevne sedieť, môžete v nich ísť aj do vody tam, kde je nerovné dno. Sandále poslúžia ako ochrana a zároveň neprekážajú pri plávaní. Gumený materiál zaručí jednoduchú údržbu, rovnako jednoduché je k sandálom doplniť zvyšok outfitu - stačia vám plavky a osuška!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena33,00 €
Cena s cashbackom32,09 €
Nakupovať v eobuv.sk »

Sandále Havaianas

Ďalší model, sandále Havaianas, je niečo medzi klasickými žabkami a sandálmi. Z tejto kombinácie vznikli gumené sandále vhodné ako ku vode, tak aj na prechádzku. Gumené a zároveň elegantné sandále sa hodia nielen k šortkám, ale aj k športovej sukni a šatám.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena39,95 €
Cena s cashbackom38,85 €
gumené sandále
Nakupovať v eobuv.sk »
športové sandále

Športové sandále Columbia

Otvorených topánok sa nemusíte vzdávať ani keď leto trávite aktívnejšie. Turistické dámske sandále outdoorovej značky Columbia sú vhodné na miernu turistiku. Nohy sú v sandáloch spoľahlivo upnuté a zároveň sú voľne otvorené. Profilová podrážka zaručuje bezpečný pohyb v teréne. Pre športovejšie typy sú tieto sandále vhodné aj na prechádzku do mesta či relax s priateľmi.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena58,00 €
Cena s cashbackom56,40 €
Nakupovať v eobuv.sk »

Obuv a oblečenie vždy výhodne

Nakupujte topánky a oblečenie v partnerských obchodoch Tipli a ušetrite s každým nákupom. Pozrite sa, kde nakúpite s cashbackom oblečenie, topánky a doplnky:

  • eobuv.sk - dámske aj pánske topánky s cashbackom 4 %.
  • Deichmann - topánky pre dámy aj pánov s cashbackom 4 %.
  • ZOOT - oblečenie a doplnky s cashbackom 0,75 %.

Súvisiace obchody

DEICHMANN, CCC, Eobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa