Lidl otváracie hodiny

Tipy k nákupuNakupovanie 16. 4. 2022

Lidl patrí medzi najobľúbenejšie predajne na Slovensku. Tisícky z nás tam mieria denne s účelom dobre nakúpiť. Diskontná predajňa totiž ponúka široký sortiment produktov. Časť z nich navyše často obmieňa, čím tvorí sortiment produktov ešte zaujímavejší.

Chcete si pohodlne nakúpiť a vybrať zo širokého sortimentu produktov? Potom je tu pre vás Lidl. Ten je naozaj správnou voľbou. Prezrite si Lidl leták, kde objavíte produkty v akcii za tie najlepšie ceny. Mlieko v akcii, banány, či kuracie mäso za super ceny. Výber je len a len na vás. V Lidl kamenných predajniach však často nájdete aj skvelé produkty do domácnosti, či trendy oblečenie. Ak ste nenašli vašu veľkosť, či ste nenašli ten správny kúsok, určite odporúčame využiť nákup online a Lidl shop. Pri nákupe cez Tipli môžete navyše získať peniaze naspäť až do výšky 0,5 % z hodnoty vašej objednávky. Nakupujte výhodnejšie ako v kamenných predajniach. Lidl shop je navyše otvorený nonstop a tak nemusíte sledovať Lidl otváracie hodiny. Ak ste predsa len milovníkmi nakupovania v kamenných predajniach, prinášame vám otváracie hodiny Lidl v tých najnavštevovanejších predajniach. 

Lidl Bratislava otváracie hodiny

V našom hlavnom meste má obľúbený diskont viac ako desať predajní, kde môžete nakúpiť vždy čerstvé výrobky. Lidl sa navyše snaží vždy ponúknuť niečo naviac. V Bratislave medzi výhody rozhodne patrí pohodlné parkovanie a Lidl pekáreň na každej predajni. Len si predstavte tú vôňu práve dopečeného pečiva. Otváracie hodiny Lidl Bratislava sa pri niektorých predajniach mierne líšia. Vo všeobecnosti však platí, že v Lidli môžete nakúpiť od pondelka do soboty od 7 hodín až do 20:00. V nedeľu sú predajne Lidl otvorené od 8:00 do 20 hodín. Počas štátnych sviatkov musia byť Lidl predajne zatvorené. Otváracie hodiny Lidl cez štátne sviatky teda neexistujú.

Obrázok

Otváracie hodiny Lidl Petržalka

Osobitne sa treba venovať predajniam Lidl Petržalka. Práve v nich sa denne premelie obrovské množstvo ľudí, ktorí odchádzajú z Lidlu spokojní. Lidl otváracie hodiny pre predajne v Petržalke sú zvyčajne o hodinu dlhšie ako pri predajniach v Bratislave. Nakúpiť si teda môžete od pondelka do soboty od 7 hodín do 21:00. V nedeľu sú predajne Lidl Petržalka otvorené od 8:00 do 20 hodín.

Lidl Trenčín

Presúvame sa západnejšie do mesta pod hradom Matúša Čáka. Aj tu je diskont Lidl mimoriadne populárny. V meste nájdete až 5 predajní Lidl Trenčín. Lidl otváracie hodiny sú bežne pondelok až sobota od 7:00 do 21 hodín, nedeľa od 8:00 do 20 hodín. Vo všetkých predajniach môžete samozrejme využívať aj mobilnú aplikáciu Lidl Plus a šetriť tak pri vybraných produktoch ešte viac ako bežne.

Lidl Žilina

Ani metropolu stredného Slovenska neobišla Lidl mánia. Žilinčania majú možnosť nakupovať v štyroch predajniach Lidl. Všetky štyri sa navyše môžu pýšiť rovnakou otváracou dobou. Pondelok až sobota od 7 hodín do 21:00, nedeľa od 8 hodín do 20:00. Pohodlne si tak dokážete nakúpiť počas celého týždňa. Predajne sú navyše strategicky rozmiestnené po celom meste, a tak máte najbližšiu Lidl predajňu bližšie ako si myslíte.

Lidl otváracie hodiny Košice

Nakoniec tu máme aj najväčšie mesto východného Slovenska. Košice. Lidl Košice si rozhodne získal obľubu aj v tejto časti našej malebnej krajiny. Svedčia o tom aj otváracie hodiny Lidl. Vybrané predajne Lidl Košice, ako napríklad tú na vlakovej stanici, nájdete otvorené už od 6 hodiny rannej. Bežná otváracia doba Lidl Košice je však totožná s väčšinou Slovenska. Od pondelka do soboty pohodlne nakupujete od 7 do 21, v nedeľu od 8 do 20. 

Nenašli ste v Lidli to, čo ste hľadali? Pozrite sa aj na Tesco leták alebo Tesco magazín.

Súvisiace obchody

Lidl

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa