Najkrajšie spoločenské účesy pre všetky dĺžky vlasov

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Plesom nateraz odzvonilo. To však neznamená, že sa v lete nekonajú žiadne spoločenské udalosti. Aktuálne je sezóna svadieb. Teplé letné víkendy sú totiž ako stvorené sa svadobné veselice. Pozrite si s nami tie najkrašie spoločenské účesy a buďte za hviezdu.

Chystáte sa vydávať, idete za družičku, vydáva sa vám dcéra či syn alebo idete niekomu na svadbu? Bude to chcieť perfektný spoločenský účes. Je jedno či máte dlhé, polodlhé či krátke vlasy. Zažiariť môžete v každom strihu či farbe vlasov.

Trendy spoločenské účesy

Ako sa učesať a nespraviť krok vedľa? V zásade platí, že farba či dĺžka sú nepodstatné. Dôležité je, aby vlasy vyzerali zdravo a upravene. Najhorúcejším trendom sú nedbalé vlny a ležérne výčesy. Netreba zabúdať, že spoločenské účesy treba vyberať tak, aby doladili spoločenské šaty.

Platí zásada, že k holým ramenám vyzerajú pekne rozpustené, zopnuté aj vyčesané vlasy. Vlasy navoľno vyzerajú skvele pri splývavých romantických šatách, výčes sa hodí skôr ku korzetom, pretože tak celý look vyzerá elegantnejšie. Veľmi módne sú aj doplnky do vlasov s kamienkami či folklórne party.

Spoločenské účesy z dlhých vlasov

Aj keď sa to môže zdať čudné, najjednoduchšie to majú pri spoločenských účesoch dámy, ktoré majú dlhé vlasy. Dlhým vlasom pristane klasický výčes, neposedné vlny aj chvost. Vlasy sa dajú upraviť na milión spôsobov.

Ak do vlasov vpletiete módne stuhy alebo vlásky doplníte o rôzne zaujímavé aplikácie, budete vyzerať ako víla. Účes vždy prispôsobte tomu, aké šaty sa chystáte obliekať. Vlasy majú byť totiž korunou krásy a bola by škoda, keby pokazili výsledný efekt.

Krásne romantické účesy z dlhých vlasov pre nevesty aj družičky.

Účesy z polodlhých vlasov

Polodlhé vlasy sú na úpravu prakticky totožne praktické, ako dlhé vlásky. Dajú sa jemne zvlniť, bohato natočiť, vyčesať, dať do drdola. Jedinou nevýhodou je, že najmä pri výčesoch môžu kvôli kratšej dĺžke vyzerať menej bohato.

Ak ste hrdými nositeľ kamipolodlhých vlasov, nezúfajte. Vytúžený bohatý efekt sa však dá docieliť penovými výstužami či príčeskom. Nezabúdajte na to, že dosiahnuť krásny lesk vám pomôže kvalitná vlasová kozmetika. Tak ktorý typ účesu si vyberiete?

Polodlhé vlasy

Rozpustené či začesane? Polodlhým vlasom priistanú všetky varianty.

Účesy pre krátke vlasy

Noste ultrakrátky bob či šibalský pixie zostrih? To neznamená, že vaše vlasy nemôžu vyzerať neobyčajne. Ak máte naozaj kratulinké vlasy, so samotným tvarom toho moc nenarobíte. K slávnostnjšiemu zjavu ale dopomôžu rôzne ozdoby alebo fascinátory.

Ak máte vlasy pod uši a dlhšie, môžete si ich jemne zvlniť. Vlasy budú vyzerať ležérne a upravene zároveň. Práve takýto look je hit roku 2019. Účes môžete doplniť ozdobami, stuhami, čelenkami a inými ozdobami. Účesu to dodá šmrnc,.

krátke vlasy

Dozdobte svoj krátky účes ozdobou a budete vyzerať fantasticky.

★Nakupujte vlasovú kozmetiku za výhodné ceny★

Ušetrite na vlasovej kozmetike maximum. Kombinujte cashback od Tipli so zľavovými kupónmi.

  • Notino – všetko zo sveta krásy tu kúpite pohodlne online z domu za výhodné ceny
  • Elnino.sk – značková kozmetika a parfémy až k vašim dverám za super ceny
  • Vivantis – raj pre ženy, ktorom pod jednou virtuálnou strechou kúpite beauty doplnky, módu či kozmetiku svetových značiek
Prezrieť ďalšie obchody

Súvisiace obchody

Vivantis, ZOOT, AliExpress, eBay.com, Bonami

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa