Doplnky do vlasov osviežia každý účes

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Patríte medzi ženy, ktoré s vlasmi rady experimentujú a strih a farbu vlasov meníte podľa nálady, alebo sa držíte tej svojej a vlasy len občas pristrihnete, aby nebolo vidieť rozštiepené končeky? Je jedno, do ktorej skupiny patríte. Doplnky do vlasov potrebujú všetky. Vybrali sme tie, ktoré by vám nemali chýbať.

Oblečeniu, make-upu a úprave vlasov venujete veľkú pozornosť? Chápeme. Chcete sa páčiť. Stále. Úpravu zovňajšku na všedný deň už máte v malíčku, nezaberie viac ako desať minút. Špeciálne príležitosti vyžadujú viac času. Chcete byť originálna. Poradíme vám, s ktorými vlasovými doplnkami vás žiadna neplánovaná udalosť neprekvapí.

Doplnky do vlasov na každú príležitosť

Výber doplnkov záleží od toho, na akú príležitosť si ho beriete a čo si k nemu oblečiete. Čelenka s výraznými červenými kvetmi je krásna, do práce k rifliam a tričku jej bude škoda. Chystáte sa na ples? Šatku nechajte doma. K spoločenským šatám zvoľte niečo elegantnejšie. Vyberte si z tisícok trendových ozdôb z Ebay. Nestoja veľa a do pár dní ich máte doma. Štrasové hrebienky alebo jemná tiara dotiahne váš outfit k dokonalosti.

TOP 6 doplnkov do vlasov

Niečo na každý deň, niečo na špeciálne príležitosti. Doplnky do vlasov, ktoré osviežia každý účes.

Ozdobné čelenky vykladané kamienkami

Čelenka, ktorá vám dodá romantický look je obľúbeným prvkom svadobného outfitu, ale to neznamená, že si ju dáte raz a dosť. Plesy majú presné pravidlá, ktoré treba dodržiavať. Ozdobte sa čelenkou s perličkami alebo tiarou a iné doplnky v podobe šperkov už nepotrebujete. Najčastejšie sa vyrábajú z bielych kryštálikov, ale nájdete aj farebnejšia varianty týchto doplnkov.

čelenka s kamienkami

Romantický doplnok pre každú princeznú.

Kvetinová čelenka

kvetovaná čelenka

Pre romantičky aj pre ženy s vlastným štýlom.

Neodolateľné kvetinové čelenky predstavujú návrat k prírode a tradícii, preto sú dnes veľmi vyhľadávané, Zvoľte ich na stužkovú, ples alebo svadbu k jednoduchým dlhým šatám a užite si svoj veľký deň. Jednofarebné, vo farbách jarných kvetov ale aj romantické ružičky. Výber kvetov a farieb je len na vás. Najlepšie na tomto druhu čeleniek je to, že si ich môžete vyrobiť samé. Vytvorte si vlastný a jedinečný originál, ktorý o vás veľa napovie.

Jemná saténová šatka alebo stuha

Šatkou a saténovou stuhou účes oživíte naozaj pri každej príležitosti. Previažte šatku okolo hlavy a spevnite ho mašľou alebo uzlom, ktorý ozdobí krátke aj dlhé vlasy. Zapleťte šatku alebo stuhu do vrkoča a trendy účes je na svete. Ak túžite po elegancii, obaľte cop do šatky a váš účes bude pôsobiť uhladene a nadčasovo. Buďte odvážni a nájdite svoj vlastný štýl.

saténová stuha

Jednoduchá ozdoba dodá šmrnc.

Retro štýl na každý deň

šatka

Šatku využijete na viacero spôsobov.

Obtočte šatku okolo temena hlavy a retro štýl je na svete. Šatkám, ktoré použijete sa medze nekladú. Jednofarebné, vzorované, s trblietkami... aj retro štýl môže mať moderné prvky. Šatku si vyberte podľa toho, kam sa chystáte a čo si obliekate. K rifliam zvoľte klasiku v podobe šatky starých mám. Spoločenské udalosti povoľujú aj tento vlasový doplnok, ale musíte sa s nim vedieť vyhrať a vedieť, čo si môžete dovoliť. Výber šatky v tomto prípade nepodceňujte, aby vám nakoniec celkový dojem nepokazila.

Farebné gumičky

Gumička do vlasov je prvá vec, ktorú vezmete do ruky, keď potrebujete vlasy stiahnuť, aby vám nezavadzali pri bežných činnostiach alebo pri športe. Najväčšej obľube sa teší čierna klasika a to je škoda. Farebná gumička je jednoduchý doplnok, ktorý klasický cop príjemne oživí. Veľkú pozornosť na seba lákajú gumičky v tvare špirály, tzv. papanga gumičky, ktoré nepoškodzujú štruktúru vlasov a perfektne držia.

gumičky

Vyjadrite náladu farebnou gumičkou.

Sponky do vlasov

sponky

Sponky do vlasov na každú príležitosť.

Tento prvok pôvodne slúžil na krotenie neposlušných vlasov, neskôr si ženy uvedomili, že nemusí byť len účelný, ale aj pekný. Nájdete klasiku v podobe čiernej, ale aj rôzne farebné kombinácie s ozdobami. Korálky, srdiečka, kvietky, rozprávkové postavičky. S obyčajnou sponkou vytvoríte účesy na mnoho spôsobov. Romantické, elegantné, ale aj extravagantné a netradičné. Sponky do vlasov sú naozaj všestranným pomocníkom.

Indiánska čelenka

Nie, neradíme vám, akú masku si máte vybrať na karneval. Aj indiánska čelenka môže byť trendy doplnkom, ktorý ozdobí vašu hlavu. Samozrejme, že si ju nezoberiete všade. Ozdobte sa ňou na festivale, vyberte sa do prírody alebo ju dolaďte k obľúbenému boho štýlu. Indiánsku čelenku počas horúcich letných dní určite využijete.

indiánska čelenka

Indiánska čelenka nie je len karnevalovou záležitosťou.

Kde nakúpiť doplnky do vlasov cez internet?

  • Notino - najobľúbenejší obchod s kozmetikou na Slovensku ponúka aj širokú škálu vlasových doplnkov.
  • Elnino - všetko pre krásne vlasy a účes, ktorý vydrží kúpite v jednom e-shope.
  • Vivantis - v e-shope nájdete aj vlasovú kozmetiku a doplnky.

Súvisiace obchody

Blancheporte.sk, New Look, DROGERKA.sk, Nahodsa.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa