Nové zľavové kupóny v Datart, ELNINO.SK, FootShop.sk a Masticha terapia

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zľavové kupóny  |  Zľavové akcie 12. 10. 2021

Neváhajte a poďte sa pozrieť, ako najlepšie ušetriť peniaze v novom týždni od 16.07.2020

Dnes vám ponúkame 5 nových zľavových kupónov a 1 novú zľavu z kategórií elektro a pc, spotrebiče a biela technika, počítače a doplnky a mnohé ďalšie. Ďalšie akcie nájdete v sekcii zľavové kupóny, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka zľavových kódov z obchodov iSaprio a ďalších platí od dnešného dňa.

Pozrite sa na aktuálne zľavové kupóny.

Datart

Získajte zľavový kupón Datart, vďaka ktorému môžete ušetriť až 15 € pri vašom nákupe v eshope Datart.sk. Jedinou podmienkou je, aby výška objednávky presiahla 400 €.

Kód platí do 30.09.2020

ELNINO.SK

Využite zľavový kupón ELNINO.SK, ktorý nájdete exkluzívne iba na Tipli. Jeho zadaním pri objednávke parfémov, či kozmetiky ušetríte vždy 4 €. Stačí iba nakúpiť nad 55 €.

Kód platí do 31.07.2020


FootShop.sk

Ďalšou exkluzivitou je zľavový kupón FootShop.sk, ktorý opäť nikde inde ako na Tipli nenájdete. Zadajte ho v košíku a ušetríte až 10 % pri nákupe obuvi a oblečenia.

Kód platí do 02.08.2020

V internetovom obchode FootShop ešte nekončíme! Zľava FootShop.sk až vo výške 71 % na posledné kusy oblečenia a obuvi je naozaj poslednou možnosťou ako si zaobstarať niektoré nádherné kúsky.

Zľava platí do 31.7.2020


Masticha terapia

Získajte zľavový kód Masticha terapia a na platbu za doručenie zabudnite! Doprava zdarma pri každom nákupe v tomto eshope je teraz realitou.

Kód platí do 31.07.2020

iSaprio

Dnešnou poslednou ponukou, na ktorú chceme upriamiť pozornosť je zľavový kód iSaprio, ktorý vám ušetrí až 7 % z každého nákupu v eshope iSaprio.

Kód platí do 31.07.2020

Súvisiace obchody

ELNINO.SK, Footshop, Datart, Masticha terapia, iSaprio

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa