Novinky z Tipli #7

Tipy k nákupuZo života Tipli  |  Ostatné 10. 11. 2021

Nedeľa je dňom odpočinku. Preto dnes nič nerobte, vyložte si nohy a pokojne relaxujte. Raz do týždňa si predsa zaslúžite chvíľku pre seba. :-) A pritom si leňošenie nezabudnite spríjemniť našou pravidelnou dávkou noviniek!

V dnešnom diele vás čaká samé predstavovanie a zoznamovanie sa. :-) Najprv s novými obchodmi, potom s našim Tipli kráľovstvom a nezabudneme spomenúť ani súťaž na tento týždeň. Máte sa na čo tešiť!

Nové obchody na Tipli

Pravidelnú dávku nových obchodov si už nemôžeme odpustiť. A že si na nich dal Lukáš tento týždeň záležať! Na Slovensku sme pridali až 25 nových obchodov a celkovo tak môžete nakupovať v 188 e-shopoch. A u tohto čísla rozhodne nehodláme skončiť!

Orsay

orsay

Prvným nováčikom je obľúbený módny obchod Orsay, ktorý má v ponuke tričká, svetre, bundy, halenky, doplnky skrátka všetko pre váš dokonalý outfit. Orsay nebudeme zbytočne dlho predstavovať. Kamenný obchod určite poznáte, ale vyskúšali ste už objednávku online? Tovar vám doručia na ktorúkoľvek predajňu a ak vám oblečenie nesadne, vrátia vám peniaze späť na účet. Nevieme ako vy, ale my sa už nemôžeme dočkať prvej objednávky a cashback odmeny od Tipli! :-)

Vyjarniť šatník s Orsay

Vueling

Novinky z Tipli #7

Niekde v diaľke už po nás pokukuje leto, preto je správny čas začať plánovať tohtoročnú dovolenku. Túžite po dovolenke v Chorvátsku alebo chcete navštíviť antické Grécko? S leteckou spoločnosťou Vueling nájdete lacné letenky a prenájom áut po celej Európe. A že ešte váhate, kam sa vybrať? Prečítajte si našich 6 tipov na dovolenku a nechajte sa inšpirovať.

Kúpiť letenku s Vueling

Kytary.sk

Novinky z Tipli #7

Pre všetkých vášnivých hudobníkov prichádza internetový obchod Kytary.sk. Disponuje obrovskými skladovými zásobami na slovenskom a českom trhu, vďaka ktorým garantuje maximálny výber hudobných nástrojov naprieč rôznymi štýlmi a žánrami.Okrem nich v e-shope nájdete aparatúry, príslušenstvo, ozvučovacie a osvetľovacie techniky. Kytary.sk poskytujú možnosť poistiť si hudobný nástroj - v prípade poškodenia alebo odcudzenia tak dostanete poukaz na nový.

Nakúpiť na Kytary.sk

Zoznámte sa s našim kráľovstvom

Novinky z Tipli #7

Tipli svoje slovo vždy dodrži! A keď sme minulý týždeň sľúbili fotky nových priestorov tak vám ich aj ukážeme. Takto vyzerá naše plné pracovné nasadenie! Makáme 24 hodín denne, 7 dní v týždni! A to všetko pre vás! Ehm, no dobre, priznáme sa...Fotka vznikla v piatok, čo vysvetľuje tie prázdne stoličky. No kto sa občas nedá zlákať predstavou predĺženého víkendu?

Nič sme nenechali na náhodu a nové priestory nám prišiel skolaudovať sám Dracula. Ak ste si predstavili tesáky a nebezpečného krvpijúceho upíra, ste vedľa. Dracula je meno tohto roztomilého psíka. Preskúmal všetky zákutia kancelárií a úspešne sme kontrolou prešli (možno preto, že sme ho podplatili škrabkaním).

Vyhrajte jedlo na víkend zadarmo!

Ako sme vás informovali v minulom diele, každý týždeň prebehne na Tipli súťaž. Ste zvedaví, aká cena na vás čaká tento týždeň? Víťaz získa voucher v hodnote 30 € na Dajmejedlo.sk. Zapojte sa do súťaže a najedzte sa na náš účet! V prípade, že túto stránku tak úplne nepoznáte, alebo neviete, ako na nej nakúpiť, prečítajte si Ako nakúpiť na Dajmejedlo.sk. Prajeme veľa šťastia v súťaži!

Súvisiace obchody

Orsay, Vueling, Kytary.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa