O vernostnom programe Lidl Plus

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Vernostné programy 2. 12. 2021

S mobilnou aplikáciou Lidl Plus nakupujete výhodnejšie. Vďaka špeciálnym zľavám a kupónom ušetríte peniaze a vyťažíte z nákupov maximum.


O vernostnom programe Lidl Plus

Spoločnosť Lidl predáva kvalitný tovar za veľmi dobré ceny. Okrem potravín u nich zoženiete oblečenie, športové potreby aj vybavenie do domácnosti. Svojim zákazníkom ponúka vernostný program Lidl Plus. Je to šikovná aplikácia pre všetkých, ktorí chcú nakupovať v Lidli za čo najlepšie ceny. Nájdete tam vždy aktuálne ponuky zliav, online leták, vyhľadávač predajní a množstvo iných výhod, ktoré určite oceníte. Zákazníci tohto programu vždy vyťažia zo svojich nákupov maximum.

Obrázok

Digitálna karta Lidl Plus

V dnešnej dobe každý vlastní mobilný telefón, ktorý má neustále pri sebe. Nie je preto prekvapením, že vernostná karta Lidl Plus je dostupná v digitálnej podobe priamo vo vašej aplikácii. Okrem toho, že je šetrná k životnému prostrediu, nezaberie vám zbytočne miesto v peňaženke. Ak si chcete uplatniť vybrané zľavy, ktoré ponúka, stačí kartu naskenovať pri pokladni na konci nákupu. Postup je jednoduchý. V aplikácii kliknite na „Karta Lidl Plus”, zobrazí sa vám QR kód a ten už len priložíte k čítačke kariet.

Stiahnutie aplikácie Lidl Plus

Aplikácia Lidl Plus je dostupná na stiahnutie zdarma pre každého majiteľa smartfónu. Používatelia systému Android nájdu aplikáciu na Google Play a vlastníci iPhone v App Store. Stačí ak do vyhľadávania zadáte Lidl Plus a kliknete na tlačidlo stiahnuť. Ďalším krokom bude registrácia.

Registrácia do aplikácie

Registrácia Lidl Plus je rýchla a naozaj jednoduchá. Po otvorení aplikácie stačí vyplniť vaše údaje. V ďalšom kroku ich potvrdíte kódom, ktorý do pár minút dostanete v SMS. Potom už si len zvolíte vašu najbližšiu predajňu a môžete začať nakupovať.

Lidl Plus kupóny

Verní zákazníci Lidl Plus majú možnosť ušetriť pri každom nákupe vďaka zľavovým kupónom na určité produkty. Aktuálnu ponuku nájdete v aplikácii v kategórii kupóny. Stačí si zvoliť kupón, ktorý vás zaujal a stlačiť tlačidlo „aktivovať”. Následne naskenujte pri pokladni kartu Lidl Plus a zľava sa vám pripočíta. Nezabudnite, že možnosť uplatnenia jednotlivých kupónov je obmedzená určitým počtom.

Obrázok

Ďalšie výhody aplikácie

  • Členovia Lidl Plus nešetria len v predajniach Lidl. Využiť môžu aj zľavy u ich partnerov, ako napríklad FaxCopy alebo REFRESHER+.
  • Pri každom nákupe s digitálnou kartou dostanete stierací žreb, s ktorým môžete získať zľavový kupón.
  • Veľkou výhodou aplikácie Lidl Plus je aj sumár nákupu, vďaka ktorému uvidíte, koľko peňazí ušetríte.
  • Online leták je veľmi praktický, pretože je v mobilnom telefóne vždy po ruke. Máte tak vždy prehľad o aktuálnych akciách a je šetrnejší k životnému prostrediu.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa