Oslávte 1. máj netradičným zážitkom pre oboch

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  Ako nakupovať s Tipli  |  Tipy a triky 10. 11. 2021

Ešte neviete, čo budete robiť so svojou druhou polovičkou na 1. mája? Precházku na Slavín tento rok zamietnite a užite si sviatok zamilovaných inak. Nič vám nenapadá? My máme nápadov hneď niekoľko a prinášame vám originálne tipy, ako osláviť 1. máj!

Ako povedal klasik Karel Hynek Mácha: „Máj je lásky čas.“ Preto by sme nemali zabúdať na svoje polovičky a poriadne si užiť pobyt vo dvojici presne podľa vašich predstáv. Každý pár si tú svoju romantiku predstavuje inak. A ako si ju predstavujete vy?

Čo podniknúť 1. mája?

Ísť na Slavín a dať si pusu pod rozkvitnutou čerešňou je skutočne klasika medzi klasikami. Oslávte sviatok zamilovaných tento rok originálne a užite si, že trávite čas spolu. Nemáte žiadny nápad, ako sviatok osláviť inak? Prichádzame s tipmi, čo robiť na 1. mája.

Relax vo dvojici? Choďte na wellness pobyt

Za odpočinkom nemusíte jazdit nikam ďaleko. Wellness pobyty ponúka množstvo hotelov na Slovensku, navyše s krásnou prírodou. Okrem bazénu a sauny si tak spoločně môžete vychutnať aj prechádzky po okolí, cykloturistiku, lezenie po skalách alebo preskúmanie jaskyně. Príjemným prekvapením iste bude tiež pestrý výber masáží. Okrem klasických a športových môžete vyskúšať napr. kúzlo párovej tantrickej masáže. Samozrejme nesmie chýbať romantická večera.

wellness pobyt

Wellness pobyt je v tomto období vítaným spestrením pre páry.

Kde kúpiť najlacnejší wellness pobyt?

  • zlavoMAX.sk - váš zľavový odborník, poradí s výberom toho správneho wellness pobytu či zájazdu. Na zlavoMAX sa môžete spoľahnúť.
  • More zliav - zľavový portál ponúka veľký výber zájazdov a dovoleniek, wellness pobytov, gastronomických zážitkov, nejrôznejšieho tovaru, kozmetiky či fitness služieb.
  • ZľavoKing - ZľavoKing je najväčší zľavový portál zameraný na cestovanie a nájdete na ňom iba overené wellness pobyty za výhodné ceny.

Adrenalínové zážitky posilňujú pevnosť vzťahu

Každý si pod pojmom romantika predstavujeme niečo iné. Pokiaľ viete, že sa vaša milovaná polovička k niečomu odhodlává, ale zároveň po tom veľmi túži, sviatok zamilovaných je tým najlepším okamihom na zážitky.

Môžete spoločně vyriešiť únikovú hru, pretekať na motokárách alebo skúsiť zdolať skalu. Zaujímavý zážitok je tiež preskúmať podzemie alebo stráviť deň ako ošetrovatelia v ZOO. Tento plán môžete eště vylepšit - ženy iste poteší kytica z obľúbeného kvetinárstva alebo noc na zámku s raňajkami do postele. Skvelou odmenou pre muža bude napr. ochutnávka pivných špeciálov.

Šperky z lásky v sebe nesú trvalú spomienku

Pokiaľ chcete svoj prvomájový deň doladiť k dokonalosti, nemal by chýbať malý darček. Inšpiráciou vám môže byť náramok Pandora.

Bezohľadu na to či ste spolu pár mesiacov, alebo kopec rokov, darček v podobe šperkov ženu veľmi poteší. Poznnáte snáď nejakú, ktorá by zo šperku nemala radosť?

vivantis šperk
 Najzlato.sk prsteň
náušnice z Najzlato.sk

Ceny zľava: Srdiečkový náhrdelník (11,80 eur, Vivantis), Prsteň z bieleho zlata (269 eur, Najzlato.sk), Hviezdičkové náušnice (89 eur, Najzlato.sk)

Okoreňte svoj milostný život

Kedy inokedy je čas na okorenenie milostného života ako práve na 1. mája? Fantázii se medze nekladú. Kúpte si erotické spodné prádlo, alebo si zaobstarajte sexy hračku, ktorú ste vždy chceli vyskúšať. Uvidíte, že druhá polovička bude z vašej iniciatívy nadšená.

steklitko
partnerský vibrátor
feromony

Ceny zľava: Šteklítko 50 shades of grey (25,89 eur, iSEXshop.sk), Partnerský vibrátor Lelo (119,90 eur, iSEXshop), Feromóny BE MINE (25 eur, Intímne nákupy)

Súvisiace obchody

Vivantis, Travelking, zlavoMAX, ZľavoHit.sk, Najzlato.sk, Intimissimi, iSEXshop.sk, Intímne nákupy, Zlavomix.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa