OTP Banka - požičať si peniaze nebolo nikdy lacnejšie

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Potrebujete banku na ktorú sa môžete spoľahnúť? Je tu pre vás OTP Banka. Komerčná banka rodinného typu svojim klietom prináša široké portfólio produktov pre všetky generácie. Na OTP sa môžu spoľahnúť mladí, ale aj starí. Vyberte si pre seba vhodný bežný účet, sporenie, úver či kreditnú kartu a majte svoje peniaze v bezpečí v obľúbenej banke OTP.

Potrebujete banku, ktorá vám ponúka široké spektrum produktov? Výber toho najlepšieho už desiatky rokov svojim klientom prínáša OTP banka. Založte si účet v OTP a vaše financie budú vždy v bezpečí. Banka OTP je dlhoročnou stálicou vo svete európskeho bankovníctva.

OTP Banka Slovensko

Finančná inštitúcia OTP Banka sa zaraďuje medzi komerčné banky. Je to univerzálna banka rodinného typu, ktorá svoje služby poskytuje fyzickým aj právnickým osobám. To znamená, že jej produkty sú vhodné pre ľudí, ale aj firmy. Je členom maďarskej skupiny OTP Bank Rt., ktorá sa zaraďuje medzi najväčšie finančné skupiny v strednej a východnej Európe a pôsobí v 9-tich krajinách.

TIP: Ďalšou rokmi overenou bankou s históriou, v ktorej vám poskytnú skvelé bankové služby je ČSOB. Bežné účty, sporenie, hypotéky, internet banking a mnohé ďalšie produkty vám pomôžu ľahšie spravovať vaše financie.

OTP Banka produkty

V OTP banke si na svoje prídu aj tí najnáročnejší zákazníci. Do portfólia služieb a produktov patria bežné účty, sporenie, pôžičky, hypotéky, investovanie a ďalšie. Všetky služby či operácie vybavíte v niektorej zo 69-tich pobočiek alebo ešte pohodlnejšie prostredníctvom služby OTP Banka internet banking. Pozrite sa s nami na najzaujímavejšie a najvyužívanejšie produkty OTP banky.

OTP kreditna karta

K účtom OTP poskytuje kreditné a debetné karty VISA, Maestro a MasterCard.

OTP Banka účty

OTP Banka poskytuje svojim klientom niekoľko alternatív pri založení účtu. V zásade existujú dva typy, a to bežný účet a sporiaci účet. Bežné účty su určené pre každodenné používanie. Na základe vašich požiadaviek si môžete vybrať účet na mieru. K dispozícii máte OTP Ready pre mladých do 26 rokov, OTP Senior pre dôchodcov, a dva typy bežných účtov s rôznymi službami. Svoje financie môžete ukladať na sporiaci účet k bežnému či Ready kontu alebo si zvoliť termínovaný vklad.

OTP ucet

Našetrite si peniaze do rezervy na sporiaci účet v OTP Banke Slovensko.

OTP Banka pôžička

Potrebujete si požičať peniaze? V dnešnej dobe je to úplne bežné. Či už potrebujete peniaze na podnikanie, prerábku domácnosti alebo nové bývanie, v OTP vám požičajú. Stačí vám na splnenie plánov spotrebný úver, ktorého úroková sadzba začína na 3,5%? Alebo chcete nové bývanie? Pre vás je tu hypotéka s výhodným na 5 rokov garantovaným úrokom už od 1,2%. Hypotéku tiež môžete cez OTP refinancovať a znížiť si tak mesačné splátky, ktoré ste platili vo svojej starej banke. A to sa oplatí.

OTP hypoteka

Majte prehľad o svojich peniazoch a žite pohodovo.

OTP Banka internet banking

OTP Banka kráča s dobou a myslí na to, že klienti nemajú čas riešiť všetky transakcie na pobočke. Pre pohodlie a spokojnosť zákazníkov patrí k službám banky aj prehľadný internet banking. Je dostupný pre počítače v bežnej verzii. Svoje financie však môžete spravovať aj cez tablet či mobilý telefón. Stačí si nainštalovať aplikáciu. Je jedno či ste doma, v práci alebo na dovolenke. Všetky prevody môžete zrealizovať pár kliknutiami nech sa nachádzate kdekoľvek na svete.

OTP internet banking

Využite internet banking a plaťte pohodlne cez počítač alebo mobilný telefón.

OTP Banka kontakty

  • Centrála OTP - Štúrova 5, 813 54 Bratislava
  • Kontaktný formulár - dostupný na webe
  • Kontaktné centrum - pre hovory zo SR 0850 111 222. Zo zahraničia volajte na +421 25 72 05 080. Linky sú dostupné od pondelka do piatka od 8:00 do 20:00.

OTP Banka sa snaží svojim klientom poskytovať ten najlepší zákaznícky servis a služby. Dostupné sú infolinky pre domáce aj zahraničné hovory, ale aj kontaktný formulár, ktorý môžete odoslať priamo cez web OTP.sk. Pre osobné návštevy vám slúži sieť 69-tich pobočiek, ktorých adresy a otváracie hodiny si tiež ľahko dohľadáte na webe banky.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Využite aktuálne Tipli zľavy, kombinujte ich s Tipli cashbackom a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

Action Zážitky, DEICHMANN, Baby Belly, FIT PLUS, Dedoles.sk, Aj produkty

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa