Párty tipy ako vytvoriť krásnu záhradnú oslavu

Tipy k nákupuTipy a triky  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Chcete oslavovať s priateľmi alebo rodinou a nechcete minúť na oslavu všetky vaše peniaze? Zabudnite na drahé reštaurácie urobte si záhradnú oslavu u vás doma. Inšpirujte sa našimi radami na tú najlepšiu záhradnú oslavu.

Sezóna grilovačiek a osláv je v plnom prúde. Spravte si aj vy doma garden party podľa vašich predstáv. Stačí na to pár vecí, aby vaša oslava bola krásna a stála pár eur.

Prestieranie na záhradnú oslavu

Aby stôl na oslavu bol krásne prestretý a nechýbalo na ňom nič, čo je pre bezchybné stolovanie dôlezité, je potrebné kúpiť dostatočné množstvo tanierov, príborov, pohárov a ďalších nevyhnutných vecí. Praktické veci na letné stolovanie a záhradnú oslavu nájdete na Kulina.sk.

Kulina stolovanie

Na Kulina.sk nájdete veľký výber užitočných vecí na váš stôl.

Párty jedlo na záhradnú oslavu

Záhradná oslava je veľakrát spojená s grilovačkou a aby ste boli na ňu dobre pripravení, tak si kúpte poriadny gril a pomôcky, ktoré sú potrebné na grilovanie. 4home má širokú ponuku grilovacích potrieb, s ktorými zvládnete prípravu párty jedla bez problémov.

4home grilovanie

Všetko na grilovanie kúpite na 4home.

Tip: Ak ešte neviete, čim pohostíte návštevu, tak si pre inšpiráciu prečítajte článok o skvelých receptoch na grilovanie!

Tipy, aby párty bola dokonalá

  • Nápojde podávajte vždy dobre vychladené.
  • Na otravný hmyz použite repelenty a lapače ôs.
  • Ak vám ostalo dostatok jedla, zabaľte každému hosťovi výslužku, ktorej sa isto poteší.
  • Citrónová šťava privedie vaše jedlo k dokonalosti. Majte vždy po ruke citrón, či limetku.
  • Ozdobte stôl čerstvými kvetmi.

Záhradná oslava - nábytok a posedenie

Aby ste mali kam hostí posadiť je treba kúpiť kvalitný záhradný nábytok a kedže miesta nie je nikdy dosť, tak záhradná lavica sa vám určite zíde. Rôzne varianty záhradného nábytku nájdete na Hej.sk.

Hej.sk záhradný nábytok

Krásny a štýlový záhradný nábytok má v ponuke Hej.sk.

Záhradný párty stan

Chystáte záhradnú párty? S počasím si nemôžete byť nikdy istý ale ak nechcete, aby vám oslavu prekazil dážď, tak si zaobstarajte záhradný párty stan. Záhradná pergola vám výborne poslúži aj ako tienidlo pred prudkým slnkom. Veľký výber takýchto párty stanov nájdete na dekorhome.sk.

Dekorhome.sk párty stan

Pred slnkom a daždom vás ochráni Dekorhome párty stan.

Záhradná oslava - osvetlenie a lampičky

Oslava sa obyčajne pretiahne do večerných hodín. O príjemnú atmosféru a dostatok svetla sa postará záhradné osveletlenie a to solárne lampičky, fakle, sviece alebo lampióny. V obchodoch nájdete veľký výber takéhoto osvetlenia.

Conrad.sk záhradné osvetlenie

Veľký výber záhradného osvetlenia kúpite na Conrad.sk.

Výzdoba na záhradnú párty

O vytvorenie výnimočnej atmosféry na vašu oslavu sa postarajú párty dekorácie, lietajúce lampióny, karaoke, balóny a ďalšie párty doplnky. Veľké množstvo párty dekorácii na rôzne párty a oslavy kúpite na Heliumking.sk.

Heliumking.sk párty výzdoba

Párty výzdobu na každú oslavu nájdete v Heliumking.sk.

Nakúpte výzdobu lacnejšie

Vďaka Tipli bude nakupovanie jedna radosť. Môžete si kúpiť výzdobu na párty za nižšie ceny ako obvykle. Ak chcete využiť Heliumking.sk zľavy, stačí si obchod vyhľadať na Tipli. Následne sa dostanete na jeho profil, kde máte zobrazené všetky aktuálne prebiehajúce zľavy.

Záhradná oslava - párty hudba a karaoke

Celkovú náladu na párty treba doladiť príjemnou hudbou a prípadne program môžete oživiť karaoke výbavou. Výber tej najlepšej techniky a ozvučenia nájdete v e-shope Andrea Shop.

 Andrea Shop hudba

Kvalitné ozvučenie a karaoke výbavu kúpite v Andrea Shop.

Chcete výhodne nakúpiť potraviny a nápoje na vašu záhradnú oslavu?

Vyberte si váš obľúbený obchod, zaregistrujte sa na Tipli.sk a nakúpte s cashbackom vo viac ako 220 obchodoch. Z každého vášho nákupu získate peniaze späť.

Nakupovať lacnejšie

Súvisiace obchody

Conrad, Bighome.sk, Electronic-star.sk, DekorHome, Kulina

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa