Penny market leták - Rakousko, Česko, Maďarsko

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Letáková hliadka 10. 11. 2021

Penny Market je doslova synonymum pre výhodné nákupy. Obrovský výber produktov tu nájdete za ceny ako nikde inde. To a pravidelné zľavové ponuky sú práve najväčším lákadlom tisícok zákazníkov.

Obľúbenú sieť pôvodom nemeckých predajní Penny Market síce na Slovensku nenájdeme, to však Slovákov neodradí od nakupovania v nej. Keď sa už toľkým našim rodákom oplatí za Penny Market precestovať stovky kilometrov iste uznáte, že má niečo do seba.

To “niečo do seba” spočíva predovšetkým v kvalitných výrobkoch známych aj privátnych značiek a výhodných cenách. Okrem potravín v ňom navyše nájdete spotrebný tovar, elektroniku, oblečenie, doplnky pre domácnosť a ďalšie produkty.

Penny Market sa okrem iných krajín Európy nachádza hneď v niekoľkých našich susedných štátoch - Českej republike, Rakúsku a Maďarsku.

Ako vyzerá akčný leták Penny Market?

Penny Market leták budete v schránke čakať zbytočne, keďže spoločnosť na našom trhu nepôsobí. Pozrieť si ho však môžete na webových stránkach. Nový Penny leták nájdete na internete v nedeľu a stredu. Platnosť nedeľnajšieho je od pondelka do soboty a platnosť letáku zo stredy je od štvrtka do nedele.

Sortiment Penny Market

Sortiment predajne pozostáva zo známych značiek, privátnych značiek, bio výrobkov a bezlepkových produktov. Problém s nákupom teda nemajú ani celiatici či ľudia s inými stravovacími problémami.

Privátne značky Penny Market

penny privátne značky

Pri nákupoch v Penny určite neobíďte jeho privátne značky.

Ako sme už uviedli bližšie, vo väčšine predajní nájdete aj spotrebný tovar a najrozličnejšie produkty do domácnosti. Aké privátne značky Penny Market stoja za vyskúšanie?

  • Penny - značku Penny nájdete v predajniach Penny Market vo všetkých krajinách. Pod značkou nájdete napríklad rôzne potraviny a čistiace prostriedky.
  • Dobré maso - najčerstvejšie mäso domácej kvality nájdete v predajniach Penny Market.
  • Echt B!O - “malé peniaze, vysoká BIO-kvalita” - heslo tejto privátnej značky hovorí za všetko. Nájdete ju v rakúskych a nemeckým predajniach.
  • Milchkanne - kvalitné mliečne produkty nájdete pod označením značky Milchkanne v rakúskych a nemeckých predajniach.

Kde nájdete Penny Market?

Predajne Penny Market sa často nachádzajú v blízkosti slovenských hraníc. Penny Market cz najbližšie Slovenska nájdete napríklad v obci Karolinka, Valašské Klobouky a Hodonín, Penny Market at v Hainburg an der Donau a Kittsee.

Penny Market otváracie hodiny

Určite nechcete za Penny Market cestovať takú diaľku, aby sa vám potom zavrel pred nosom. Nenechávajte si všetko na poslednú chvíľu a radšej sa vydajte na nákup skôr. Otváracia doba Penny Market je vo väčšine predajní od pondelka do nedele od 7.00 do 21.00.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa