Reserved - kráčajte s módou

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 25. 3. 2023

Chcete byť trendy na každú príležitosť? Radi sa obliekate módne a potrpíte si na kvalitu, ktorá vás zároveň nebude stáť majland? Máte radi, keď je vaša zákaznícka lojalita ocenená rôznymi výhodami? Nakupujte v Reserved a buďte vždy IN.

Odevná značka Reserved vznikla v poľskom meste Gdaňsk na konci 90-tych rokov. Prvá zahraničná predajňa Reserved bola otvorená v roku 2002 v Estónsku. V súčasnosti sa značka Reserved predáva v 21 krajinách v Európe a Ázii. Kvalitná a cenovo dostupná móda, v ktorej budete vždy trendy, to je Reserved.

Reserved móda na každú príležitosť

Značka Reserved prináša oblečenie na každú príležitosť. Preferujete biznis štýl, eleganciu, najhorúcejšie módne vychytávky, športový štýl alebo potrebujete plavky? V Reserved nájdete všetko. Šaty, sukne, kabáty, blúzky, doplnky, spodné prádlo, športové doplnky.

Reserved, to nie je len dámska móda. Do portfólia tejto značky patrí aj pánska móda a detská móda. Okrem oblečenia v obchode Reserved kúpite módne doplnky ako kabelky, tašky, slnečné okuliare, bižutériu a dokonca obuv. V Reserved sa oblečie od hlavy po päty jednoducho každý.

Reserved

Horúce trendy Reserved rozžiaria každú dámu.

Reserved šaty

Vonku sa nám oteplilo, takže je ideálny čas nakúpiť nové kúsky do šatníka. Nemusíte chodiť po obchodoch. V e-shope Reserved si pohodlne a jednoducho vyberiete celý outfit. Ideálna voľba do teplého počasia pre každú dámu, ktorá sa chce páčiť sama sebe, ale aj ostatným sú Reserved šaty.

Reserved aktuálne spustil predaj kolekcie pre jar/leto 2018. Kliknite si na e-shop Reserved a pozrite si online katalóg. Uvidíte, že nová Reserved kolekcia uspokojí aj tie najnáročnejšie z vás.

Reserved

Reserved je tá pravá dámska móda pre vás.

Reserved pre pánov aj deti

V Reserved si na svoje prídu aj páni. Či už preferujete športovú eleganciu alebo street módu. Saká, košele, tričká, mikiny, tepláky, rifle, to je len zlomok z toho, čo si pre vás Reserved vo svojej pánskej sekcii pripravil. Majte svoj štýl, buďte trendy, oblečte sa v Reserved. To pravé pre vás prináša Reserved.

Reserved navyše nezabudol ani deti. Nájdete tam široký sortiment oblečenia pre dievčatká aj chlapcov. V Reserved sa tak môžete bez väčších problémov obliecť celá rodina. Detská móda Reserved ponúka krásne a pohodlné oblečenie pre vašich najmenších.

Reserved

Reserved pánska móda vám dodá štýl.

Reserved e-shop

Nakupovať v Reserved nebolo nikdy jednoduchšie. Ak preferujete nákupy z domu, máme pre vás dobrú správu. Na Slovensku sa dá nakupovať cez Reserved e-shop. Ak máte obavu, že by vám oblečenie nesadlo, tovar môžete vrátiť do 30 dní od doručenia v najbližšej predajni Reserved alebo bezplatne kuriérom. Bližšie informácie o nakupovaní nájdete na webových stránkach značky Reserved.

Ušetrite na nákupe v Reserved

Reserved prináša svojim zákazníkom zľavy a akcie, vďaka ktorým sú nákupy nového oblečenia ešte príjemnejšie. Sledujte Tipli a už nikdy vám neunikne žiadna Reserved zľava.

Reserved zľavy

Pozrite si aktuálne Reserved zľavy a nakúpte si nové kúsky do šatníka za tie najlepšie ceny. Kto povedal, že obliecť sa pekne, vkusne a štýlovo vás musí stáť celú výplatu? Reserved vám prináša kvalitnú trendovú módu za dostupné ceny. Okrem zliav je k dispozícii aj Reserved zľavový kód, ktorý môžete aplikovať aj na zľavnené produkty.

Reserved Club

Prečo sa oplatí nakupovať v Reserved? Jednoducho preto, že okrem najhorúcejších trendov značka Reserved svojich zákazníkov za vernosť ešte aj odmení. Reserved Club a členstvo v ňom vám zabezpečí more výhod pri nákupovaní.

Body zbierate pri každom nákupe v kamennej predajni. Za každých 100 bodov dostanete od Reserved poukážku v hodnote 5 eur. Reserved navyše nezabúda ani na vaše narodeniny, kedy vám ako darček dá špeciálnu narodeninovú zľavu.

Ak pošas jedného roka nakúpite za viac ako 220 eur, stanete sa Deluxe zákazníkom, z čoho plynú ďalšie výhody ako napríklad špeciálne zľavy na vybraný tovar. Zaregistrujte sa v Reserved Clube a zbierajte body už od ďalšieho nákupu.

Reserved SK - predajne a otváracie hodiny

Na Slovensku v súčasnosti Reserved prevádzkuje 15 kamenných predajní. Nachádzajú sa rozptýlene po území celej republiky, takže ak nemáte svoj Reserved vo vašom meste, určite sa nejaká predajňa nachádza v blízkosti. Pozrite si zoznam predajní Reserved a vyberte si tú vašu.

  • Reserved Eurovea Galleria Bratislava, 10:00 - 21:00
  • Reserved Aupark, Bratislava, po - pia 10:00 - 21:00, so - ne 09:00 - 21:00
  • Reserved Avion, Bratislava, 10:00 - 21:00
  • Reserved Bory Mall, Bratislava, po - pia 10:00 - 21:00, so - ne 09:00 - 21:00
  • Reserved City Arena, Trnava, 09:00 - 21:00
  • Centro Nitra, Nitra, 09:00 - 21:00
  • Aquario Shopping Center, Nové Zámky, 08:30 - 21:00
  • NC Laugarício, Trenčín, 09:00 - 21:00
  • OC Max, Trenčín, 09:00 - 21:00
  • Mirage, Žilina, 09:00 - 21:00
  • Tulip, Martin, 10:00 - 21:00
  • Europa Shopping Center, Banská Bystrica, 09:00 - 21:00
  • ZOC Max, Prešov, 09:00 - 21:00
  • OC Optima, Košice, 09:00 - 21:00
  • OC Zemplín, Michalovce, 09:00 - 21:00

★Tajomstvo, ako nakupovať módu lacnejšie.

Vedeli ste, že Tipli vám poskytuje tie najaktuálnejšie zľavy a kupóny. Využite Tipli cashback a nakupujte za tie najvýhodnejšie ceny.



Súvisiace obchody

Answear, BIBLOO, Vasa-moda.sk, ZOOT,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa