Shopping Fever 2018: Zľavové kupóny a zoznam obchodov

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Už onedlho sa v obchodoch strhne nákupný ošiaľ! Jedinečná nákupná akcia Shopping Fever má pre vás pripravené tri dni plné nákupov s množstvo zliav a exkluzívnych ponúk v obchodoch po celom Česku a Slovensku. Poradíme vám, ako a kde môžete nakúpiť výhodnejšie!

Shopping fever - o čo ide?

Užívajte si tri dni plné nákupov vďaka 9. ročníku Shopping fever! Od 13.-15.4.2018 budete môcť v Shopping Fever obchodoch využiť zľavy a akcie, vďaka ktorým výrazne ušetríte. Do akcie sú zapojené obchody s kozmetikou, oblečením, športovými potrebami, obuvou a nábytkom.

Stačí len vystrihnúť kupóny konkrétnych ponúk z kupónovej knižky a predložiť ich počas platenia pri pokladni. Kupónovú knižku nájdete v aprílových vydaniach časopisov Marie Claire a Joy. Taktiež Elle podporuje Shopping Fever 2018 a ponúka zľavovú knižku vo svojom vydaní. K dispozícii máte aj Shopping Fever kupóny v elektronickej podobe, ktoré môžete mať pri sebe vďaka mobilnej aplikácii Shopping Fever.

Akcia Shopping fever prebieha v tom istom čase aj v Česku. Viac sa o nej môžete dozvedieť na Tipli.cz.

Mobilná aplikácia Shopping Fever

Ak sa vám nechcú vystrihovať kupóny z kupónovej knižky, žiadny problém! Môžete si stiahnuť aplikáciu Shopping Fever do svojho telefónu, ktorá vás prevedie svetom najvýhodnejších nákupov.

Okrem toho, že budete mať vďaka aplikácii k dispozícii výpis všetkých ponúk a zliav, taktiež budete mať prehľad o otváracích dobách jednotlivých obchodov. Obľúbené ponuky si môžete vyfiltrovať a nechýba ani navigácia, ktorá vás zavedie do konkrétneho obchodu. Kupóny sú však v aplikácii spoplatnené.

Mobilná aplikácia

Nakupovať môžete pohodlne aj prostredníctvom mobilnej aplikácie Shopping Fever 2018!

Zoznam Shopping Fever obchodov

Pozrite si zoznam obchodov, kde si môžete uplatniť zľavové kupóny. Všetky z nich sú zapojené do nákupnej akcie Shopping Fever. Po preukázaní zľavového kupónu v príslušnom obchode môžete nakupovať výhodnejšie!

Kamenné predajne

A3 Sport - Zľava 22 % na nezľavnený tovar a 5 % na zľavnený tovar. Zľavy nie je možné kombinovať. Neplatí na poukážky. Nie je možné použiť zákaznickú kartu A3 SPORT. S kartou Mastercard a Maestro naviac môžete získať 5 % zľavu na nezľavnený tovar. 

Adidas - Zľava 25 % na kompletný sortiment produktov okrem už zľavneného tovaru. Zľavy nie je možné kombinovať s ostatnými zľavami a benefitmi. S kartou Mastercard a Maestro naviac zľava 5 %.

Alpine PRO -Zľava 22 % na všetko nezľavnené. Nie je možné kombinovať s inými ponukami a zľavami.S kartou Mastercard a Maestro naviac zľava 5 %.

Blažek - Zľava 22 % na celý sortiment. Nie je možné kombinovať s ostatnými zľavovými akciami a s Reward Card. Neplatí na služby a nákup darčekových poukážok. S kartou Mastercard a Maestro naviac zľava 5 %

Celio* - Zľava 25 % na kolekciu pánskej módy jar/leto 2018: sportswear, casual, formálna móda a doplnky. Zľavu nie je možné kombinovať s inou akčnou ponukou.

Clinique - Darček k nákupu 2 a viac produktov, z nich 1 je starostlivost, taštička s miniatúrami. Platí v predajniach CLINIQUE, Marionnaud, Douglas a FAnn.

Desigual - Zľava 20 % na celý sortiment a darček k nákupu (platí do vyčerpania zásob). Nie je možné kombinovať s inými zľavami.

Douglas - Zľava 25 % na vône a produktov Douglas Collection, 20 % na ostatný sortiment.

Douglas Clarins - Darček k nákupu produktov Clarins nad 55 eur - kozmetická taštička a 2 miniatúry. Ponuka platí len v parfumériách DOUGLAS do vyčerpania zásob..

Douglas - Urban Decay - Darček k nákupu dvoch a viac produktov Urban Decay, módna kozmetická taštička s luxusnou miniatúrou a vzorkami. Ponuka sa nevzťahuje na produtky v cestovnom balení a platí do vyčerpania zásob darčekov.

Fann Parfumérie - Počas akce Shopping Fever 2018 ich môžete získať s jedinečnou 25% zľavou. Platí na celý sortiment. Zľavy nie je možné kombinovať s inými zľavami.

Gino Rosi - Zľava 22 % na nezľavnenú obuv, kabelky a tašky. S kartou Mastercard a Maestro naviac zľava 5 %.

Kiehl´s Since 1851 - Darček k nákupu nad 60 eur kozmetická taštička a set 5 deluxe miniatúr. S kartou Mastercard a Maestro naviac vzorka k nákupu!

Kika nábytok - Zľava 20 % na doplnky a dekorácie. Zľavy nie je možné sčítať. Neplatí na tovar vo výpredaji, uvedený v letáku, s označením "Super cena", "Akcia" a na už uzatvorené kúpne zmluvy.

Klinika Yes Visage - Zľava 50 % na všetky neinvazívne zákroky, 15 % na zákroky z oblasti dermatológie a estetickej medicíny, 10 % na zákroky plastickej chirurgie a komplexný preventívny screening zdravia. S kartou Mastercard a Maestro naviac darček k nákupu!

L´Occitane - Zľava 22 % na celý sortiment. Nie je možné kombinovat s inými zľavami a akciami. S kartou Mastercard a Maestro naviac darček k nákupu!

La Roche-Posay - Zľava 7 eur k nákupu prípravkov La Roche-Posay min. za 21 eur. Zľavy nie je možné kombinovať. Platí vo vybraných lekárňach.

Lindex - Zľava 20 % na nezľavnený tovar. S kartou Mastercard a Maestro naviac zľava 5 %.

Nike - Zľava 22 % na všetok nezľavnený sortiment z novej kolekcie. S kartou Mastercard a Maestro naviac zľava 5 %. 

Nyx Professional Makeup - Zľava 20 % na všetok tovar v butikoch NYX Professional Makeup + darček k nákupu nad 40 eur. Platí do vyčerpania zásob. S kartou Mastercard a Maestro naviac darček k nákupu!

Orsay - Zľava 25 % na všetok nezlacnený tovar. Neplatí na darčekové poukážky a produkty označené SPECIAL PRICE. Zľavy sa nesčítajú. S kartou Mastercard a Maestro naviac zľava 5 %. TIP: Zháňate Orsay šaty? Pomôže vám náš článok s tipmi na šaty pre každú príležitosť!

Oxalis čaj&káva - Zľava 25 % na celý sortiment. Neplatí na už zľavnený a akčný tovar.

Parfumérie Marionnaud - Zľava 20 % na celý nezľavnený sortiment + darček - sprchový krém 50 ml. S kartou Mastercard a Maestro zľava 25 % na parfémy Intimacy.

Retro Jeans - Zľava 30 % na celú kolekciu. Platí vo všetkých kamenných predajniach okrem outletu. S kartou Mastercard a Maestro naviac zľava 5 %.

S. Oliver - Zľava 22 % na novú kolekciu s.Oliver. S kartou Mastercard a Maestro naviac zľava 5 %.

Salamander - Zľava 25 % maximálne na dva produkty zo sortimentu obuvi a kabeliek. Neplatí na zľavnený tovar a v outletoch. S kartou Mastercard a Maestro naviac zľava 25 % na čistiace prostriedky.

Sconto nábytok - Zľava 40 eur z každých 100 eur nákupu nábytku. Počítané z bežných cien, platí len u tovaru s klubovou SCONTO cenou. Zľava 15% na bytové doplnky. Neplatí na zlacnený tovar. S kartou Mastercard a Maestro naviac darček k nákupu!

Sedačky Phase - Zľava 20 % na sedačku a objednávky z akejkoľvek kategórie sedačiek. S kartou Mastercard a Maestro naviac darček k nákupu!

Nákupy

Nakupujte výhodnejšie počas nákupnej akcie Shopping Fever 2018!

Eshopy

Alpine PRO - Doplňte svoj šatník o nepostrádateľné outdoorové kúsky na e-shope Alpinepro. Zľava 22 % platí na všetok nezlacnený sortiment. Nie je možné kombinovať s inými akciami.

Answear.sk - Pre všetkých módnych nadšencov je pripravená zľava 22 % na kolekcie Guess, Pepe Jeans, Missguided, G-Star Raw a mnoho ďalších. Neváhajte, je to veľmi jednoduché! TIP: Doplňte si šatník o nové spoločenské šaty a ušetrite! Poradíme vám, ako na to.

Bezpečnákrása.sk - Využite zľavu 22 % na všetok nezľavnený tovar v obľúbenom e-shope Bezpečná krása, kde zakúpite luxusné a vysoko kvalitné produkty s overenými účinkami.

Desigual Jedinečná španielská značka Desigual ponúka na svoje originálne produkty zľavu 20 % na celý sortiment, nie je možné kombinovať s inými zľavami. 

Eobuv.sk - Využite príležitosť na eobuv.sk! Viac ako 450 značiek iba tento víkend lacnejších až do 30 %. Doprava a vrátenie 0 €!

Fann Parfumérie - FAnn parfumérie majú pre Vás pripravené široké portfólio kvalitných a originálných výrobkov svetoznámych značiek. Počas akce Shopping fever 2018 ich môžete získať s jedinečnou 25% zľavou. Platí na celý sortiment. Zľavy nie je možné kombinovať s inými zľavami.

L´Occitane - Francúzska prírodná kosmetika L´Occitane prináša kúzlo Provence zachytené vo výrobkoch pre skutočnú krásu a pocit pohody. Pri ich vyrobe sú využíváné prírodné aktívne ingrediencie z Provence tej najvyššej kvality. Práve vďaka týmto zásadám ponúka L'Occitane širokú škálu autentických, účinných výrobkov starostlivosti o pleť, telo i vlasy spoločne s parfémami a nádhernými vônami.

Orsay - Farebne, rozkvitnuto a žensky - tak bude vyzerať paleta trendov v jarnej kolekcii ORSAY. Kimono šaty, motívy z raja a pastelové tóny. Vďaka ním bude pyžamový štýl top trend tejto sezóny.O ňom snívajú všetky milovníčky módy!

Parfumérie Marionnaud - Nakupujte na e-shope Marionnaud. Na celý sortiment získate zľavu 20 % a k tomu vám poskytneme ako darček sprchový krém.

Sam73.sk - Pohodová športová a voľnočasová značka oblečenia pre celú rodinu za dostupnú cenu. Teraz navyše s extra zľavou 30 % na všetko, vrátane už zlacneného tovaru.

Sconto nábytok - V SCONTO Nábytku je pre vás práve teraz pripravená zľava 40 eur z každých 100 eur nákupu nábytku, platí len na tovar s klubovou SCONTO cenou. Neplatí na zlacnený tovar. TIP: Prečítajte si, čo ponúka Sconto leták a majte prehľad o všetkých výhodných ponukách! .

Urbanstore.sk - Najväčší výber športovej módy značiek Converse, Diesel, Vans, O´Neill, adidas, Under Armour, Puma, Reebok, Toms, Salomon a desiatky ďalších. Počas akcie Shopping Fever platí zľava 30 % na celú novú kolekciu jar/leto 2018.

Ušetrite ešte viac s Tipli

1. Zľavy a zľavové kupóny

Tipli spolupracuje s mnohými internetovými obchodmi, v ktorých ponúka zľavy. Ak chcete mať prehľad o akciách, Tipli je ideálnou voľbou.

2. Cashback

Zrealizujte nákup a dostanete peniaze naspäť! Stačí sa prekliknúť do svojho obľúbeného obchodu prostredníctvom Tipli a po nákupe získate časť peňazí vďaka cashbacku naspäť.

Prezrieť všetky zľavy

Súvisiace obchody

Astratex.sk, Differenta.sk, Blancheporte.sk, Orsay, Nahodsa.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa