SLSP alebo Slovenská sporiteľňa a jej ponuka

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Vyberáte si banku? Potrebujete sporiaci účet, kreditku, úver či hypotéku? Jedna z popredných bánk na Slovensku Slovenská sporiteľňa, skrátene SLSP, prináša svojim klientom široké portfólio bežných aj na mieru šitých bankových produktov. Zverte svoje financie odborníkovi, ktorý vie ako to vo svete peňazí chodí.

Potrebujete banku, ktorá prináša svojim klientom široké spektrum produktov? Kvalitné finančné služby poskytuje desiatky rokov Slovenská sporiteľňa. Založte si účet v Slovenskej sporiteľni a majte svoje peniaze pod kontrolou. SLSP je dlhoročnou garanciou istoty vo svete bankovníctva.

Slovenská sporiteľňa v kocke

História banky Slovenská sporiteľňa sa začala písať už v polovici 19. storočia. V tomto období to bola vôbec prvá banková inštitúcia na území Slovenska. Od roku 2001 je členom finančnej skupiny Erste Group. V súčasnosti je to najväčšia komerčná banka u nás a jeden z top 20 zamestnávateľov v našej krajine.

TIP: Ďalšou rokmi overenou bankou s históriou, v ktorej vám poskytnú skvelé bankové služby je Tatra banka. Bežné účty, sporenie, hypotéky, internet banking a mnohé ďalšie produkty vám pomôžu ľahšie spravovať vaše financie.

SLSP produkty

Bežné či sporiace účty, internet banking, poistenie, hypotéky, platobné karty. Toto všetko a omhoho viac klientom prináša Slovenská sporiteľňa. Bankové služby vybavíte bezproblémov vo všetkých kútoch Slovenska. Zriaďte si sporenie, vybavte hypotéku na nové bývanie, poistite sa pod jednou strechou v SLSP.

slovenska sporitelna

Odborné poradenstvo je v Slovenskej sporitelni samozrejmosťou.

Slovenská sporiteľňa účty a sporenie

Slovenská sporiteľňa ponúka hneď niekoľko typov účtov a sporení. Môžete si zriadiť bežný účet, účet pre mladých - do 28 alebo študentský účet. Rovnako si môžete vybrať sporenie, ktoré vám vyhovuje najlepšie. Sporiť môžete peniaze do rezervy, ale aj na bývanie. Šetrite si peniaze na dôchodok, investujte do cenných papierov alebo zriaďte deťom vkladnú knižku. V SLSP sa o vaše peniaze postarajú.

sporenie SLSP

Otvorte si sporiaci účet v SLSP a šetrite pre lepšiu budúcnosť.

Slovenská sporiteľňa internernetbanking

Slovenská sporiteľňa kráča s dobou a myslí na pohodlie svojich klientov. Práve preto nie je prekvapením, že neustále vylepšuje svoj internet banking. Nový a vylepšený SLSP George. Je to nová responzívna verzia online bankovania, ktorá je prehľadná, jednoduchá. George je vhodný pre počítače, tablety a viete si ho stiahnuť ako aplikáciu do mobilu. Prehľad o financiách tak máte k dispozícií 24/7.

sporenie SLSP

Plaťte rýchlo a pohodlne online s internet bankingom George.

Slovenská sporiteľňa pôžičky

Potrebujete požičať? Môžete siahnuť po bezúčelovom úvere. Vybavíte ho pohodlne online bez dokladovania príjmu s úrokom od 5,9%. Chystáte sa kupovať nehnuteľnosť? SLSP hypotéka je tu pre vás s úrokom už od 1,19%. Banka za vás navyše vybaví a zaplatí vklad do katastra nehnuteľností.

SLSP hypoteka

Zabezpečte si svoje vlastné bývanie s výhodnou hypotékou od SLSP.

Slovenská sporiteľňa kontakty

  • Centrála SLSP - Tomášikova 48, 832 37 Bratislava
  • E-mail - info@slsp.sk
  • Kontaktné centrum - telefón*0900, 0850 111 888, 0910 111 888, 0915 111 888. Zo zahraničia na číslo +421 2 5825 8111
  • Slovenská sporiteľňa IBAN - použite IBAN kalkulačku a plaťte pohodlne

Slovenská sporiteľňa je jednou z bánk, ktoré zabezpečujú svojim klientom ten najlepší servis a služby. Dostupné sú infolinky pre domáce aj zahraničné hovory, kontaktné formuláre, Skype, e-mail. Pre osobné návštevy vám slúži najväčšia sieť pobočiek. Bankujte komfortne a bezpečne s SLSP.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Využite aktuálne Tipli zľavy, kombinujte ich s Tipli cashbackom a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

Adrop.sk, Bonprix, eBay.com, IDEA Nábytok, ASKO NÁBYTOK, NajLekáreň.eu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa