Svätý Valentín - sviatok všetkých zamilovaných

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Valentín, 14. február je každoročne jeden z najpopulárnejších sviatkov na celom svete. Tento rok pripadá na nedeľu, a tak si na svoju polovičku určite nájdete dostatok času bez pracovných povinností.

Sviatok zamilovaných je za rohom! Vďaka celosvetovej pandémii koronavírusu COVID-19 však bude tento Valentín iný ako tie ostatné. Romantická večera v reštaurácii, víkendový pobyt v hoteli, či exotická dovolenka sa bude musieť odložiť na neskôr. Nezúfajte však! My v Tipli vám poradíme ako vybrať ten najlepší valentínsky darček.

Áno, Valentín 2021 bude iný, no to automaticky nemusí znamenať horší. Možností, ktorými môžete prekvapiť svoju polovičku je naozaj neúrekom. Pozrime sa spolu na valentínske darčeky, ktoré potešia skutočne každého!

Navyše nezabúdajte, že môžete využiť aj cashback, čiže peniaze naspäť z každej objednávky od Tipli. Svätý Valentín vás tak nemusí stáť stovky, či tisíce eur.

Kvety sú klasika!

Vsaďte na klasiku! Kytice, kvetinové boxy, či iba ruža. Krásny prejav lásky, ktorý poteší najmä nežnejšie pohlavie. Odporúčame eshop Kvetyprevas, kde nájdete jednu z najširších ponúk s expresným doručením po Bratislave zdarma. V ich ponuke nájdete kvety pestované na Slovensku, ale aj kvety z Holandska, keďže sú náročnejšie na pestovanie. Valentín a kvety sú skrátka 2 slová, ktoré k sebe idú už odjakživa. Vsaďte na eshop Kvetyprevas a získajte cashback až 6 % z hodnoty objednávky.

kvety valentín

Trendy módne kúsky!

Ak svojho partnera dokonale poznáte, musíte poznať aj jeho módny vkus. Výber trendy módnych kúskov tak bude jednoduchý. Vyskúšajte napríklad eshop Bibloo, kde nájdete tie najlepšie kúsky najznámejších značiek ako Armani, Converse, Hugo Boss, Lacostem, Calvin Klein, Puma, Kors a mnohé ďalšie. K dispozícii je aj Bibloo zľavový kód. Vyberte napríklad špeciálne kúsky s tématikou Svätého Valentína a určite nebudete ľutovať. Pri nákupe nezabudnite využiť aj cashback až vo výške 6 %.

móda valentín

Hej! Je Svätý Valentín.

Akčný internetový obchod Hej.sk ponúka viacero produktov, ktoré sú vhodné ako darček na Valentín 2021. Skvelým príkladom je elektronika, či nové hodinky. Práve široká ponuka tohto eshopu s expresným doručením je jeho najväčšou výhodou. Ak sa neviete rozhodnúť, prípadne vám došli nápady, stačí si prezrieť portfólio produktov Hej.sk a vybrať. Nezabúdajte ani na cashback až do výšky 4 % z každej objednávky.

hej.sk hodinky


Omamná vôňa!

Fantastická parfuméria Notino vám zaručene ulahodí svojimi vôňami. Jemné, či naopak ostré, kvetné alebo ovocné? Odpoveď na tieto ale aj ďalšie otázky je iba na vás. Vyberte pre svoju polovičku skvelú vôňu a zaručene nebudete ľutovať. Práve parfémy boli v minulosti považované za symbol bohatstva a lásky. Obdarujte svojho milovaného partnera luxusným parfémom z eshopu Notino. Využite pri tom cashback, čiže peniaze naspäť od Tipli vo výške až 5 %!

notino valentín

Myslite na budúcnosť!

Z dôvodu aktuálnej epidemiologickej situácie sa cestovanie síce príliš neodporúča, no vakcína predstavuje svetlo na konci tunela. Už v blízkej budúcnosti si tak budeme môcť opäť vychutnávať slobodu pri cestovaní po celom svete. Vyberte si ubytovanie už dopredu za výrazne lepšie ceny. Zarezervujte si dovolenku na leto, či až zimné sviatky s predstihom a šetrite. My v Tipli vám prihodíme cashback vo výške 4 % pri nákupe na Booking.com alebo až 6 % pri objednávke zo zážitkového obchodu Adrop.sk. Práve takýto darčekový poukaz je určite skvelým darčekom na Valentín 2021.

booking pobyty

Prekvapenie na záver!

Pripravte pre svojho partnera skvelé prekvapenie! Výzdoba, sviečky, lupene z ruží, balóniky a ešte omnoho viac nájdete v internetovom obchod Heliumking. K dispozícii sú aj moderné LED balóny a rôzne ďalšie cool vymoženosti. Dajte si na oslave sviatku Svätého Valentína skutočne záležať. Eshop HeliumKing vám ponúka skvelé zľavové kupóny Valentín 2021 a aj cashback vo výške 3 %. Tak na čo ešte čakáte? Doprajte si pri oslave tohto sviatku iba to najlepšie!


Súvisiace obchody

Adrop.sk, BIBLOO, Hej.sk, Booking, Notino, Heliumking.sk, Kvetyprevas.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa