Tipy a inšpirácie na ten najlepší záhradný nábytok

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje  |  Tipy a triky  |  Nakupovanie 11. 5. 2022

Neviete kam posadiť svojich hostí? Prinášame vám tipy a inšpirácie na ten najlepší, praktický a štýlový záhradný nábytok. Môžete si tak užívať voľné chvíle na slniečku s rodinou a priateľmi počas krásnych letných dní.

Vybrali sme pre vás exteriérové záhradné nábytky, ktoré sa vyznačujú flexibilitou a pohodlnosťou a možnosťou prispôsobiť sedenie na mieru každej postave. Vychutnajte si oddych pod šírym nebom a vytvorte si posedenie podľa vlastných predstáv, pretože sedacie súpravy, stoly, stoličky a ležadlá môžete aj kombinovať. Na inšpiráciu vám prinášame ten najzaujímavejší záhradný nábytok z drevených paliet, umelého ratanu, dreva, kovový záhradný nábytok a skladací záhradný nábytok.

Ušetrite pri nákupe záhradného nábytku s Tipli

Rozmýšľate, ako ušetriť pri kúpe záhradného nábytku? Žiadny problém! Skúste cashback s portálom Tipli, s ktorým získate odmenu z každého nákupu. V tom spočíva tajomstvo. Ušetriť však môžete aj v obchodoch bez cashbacku. Napríklad stačí použiť XXXLutz zľavový kód.

Záhradný nábytok z paliet

Záhradný nábytok z paliet patrí v posledných rokoch k trendovým nábytkom. Je originálny a jednoduchý. Tí šikovnejší si ho môžu vyrobiť aj sami. Palety sa dajú kúpiť za pár eur v Hornbachu. Podrobný postup nájdete na internete.

Výhody: nízka cena, je netradičný, odolný materiál.

Nevýhody: na paletách sa ľahšie prichytí prach, horšia údržba.


záhradný nábytok z paliet

Záhradný nábytok z paliet nájdete v Hornbachu.

 https://www.tipli.sk/obchod/hej-sk

Záhradný nábytok z umelého ratanu kúpite na Hej.sk.

Záhradný nábytok umelý ratan

Elegantný a štýlový záhradný nábytok, ktorý sa hodí na záhradu ako aj na terasu a balkón a je v poslednej dobe veľmi obľúbený. Ponuka je široká. Na výber je veľké množstvo tohto nábytku. Skúste napríklad Mall.sk. Aktuálny Mall.sk zľavový kupón vám ušetrí pri nákupe nemalé peniaze.

Výhody: ľahký a pružný, nenáročný na údržbu, netoxický, odolný voči škodcom a plesniam.

Nevýhody: konštrukcia z dreva a železa znižuje životnosť nábytku.

Drevený záhradný nábytok

Drevený záhradný nábytok je vizuálne príťažlivý a hodí sa do každej záhrady. Je to elegantná voľba pre tých, ktorí majú radi klasiku. Pozrite sa na ponuky obchodov a využite výpredaj záhradného nábytku . Naozaj pekný nábytok kúpite v Jysk. Sledujte Jysk leták a kupujte drevený záhradný nábytok za super ceny.

Výhody: nadčasový a prírodný materiál.

Nevýhody: náročnejšia údržba, podlieha poveternostným vplyvom.




drevený záhradný nábytok

Drevený záhradný nábytok nájdete v ASKO nábytok.



oceľový záhradný nábytok

Oceľový záhradný nábytok kúpite na Mall.sk.

Oceľový záhradný nábytok

V ponuke je veľké množstvo kovových záhradných nábytkov. Môžete si vybrať rôzne typy ako napríklad vo vidieckom romantickom štýle, alebo štýlové moderné sedenie. Poriadny výber nájdete v Obi. Neveríte? Pozrite si Obi leták.

Výhody: odolný, dlhá životnosť.

Nevýhody: vyššia cena, tepelná vodivosť.

Skladací záhradný nábytok

Tí, ktorí majú nedostatok miesta a chcú si posedieť na balkóne, či záhrade, tak pre nich je ideálny skladací záhradný nábytok z Merkury Market. Je praktický, vojde sa všade a kúpite ho v rôznych farebných prevedeniach.

Výhody: skladný, moderný dizajn.

Nevýhody: neunesie väčšiu váhu, horšia údržba.





 Skladací záhradný nábytok

Skladací záhradný nábytok kúpite v OBI.

Súvisiace obchody

Hej.sk, MT nábytok.sk, Nábytok Bogart, Môj nábytok

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa