Vyberáme darček ku Dňu matiek

Tipy k nákupuRodičia a deti  |  DEŇ MATIEK 10. 11. 2021

Druhá májová nedeľa patrí mamkám. Nie je to len taká obyčajná nedeľa. Je to Deň matiek. Dajte svojej mamke najavo, že si ju vážite a užite si Deň matiek spolu s ňou. Pozrite si niekoľko tipov na darčeky, ktorými môžete svoju mamku potešiť.

Sviatok Deň matiek bol oficiálne uznaný v roku 1914 a odvtedy spadá na druhú májovú nedeľu. Slovenské mamičky ho začali oslavovať až o 4 roky neskôr. Matky si našu úctu zaslúžia každý deň, nie len jeden deň v roku. Upracte, navarte, dajte tej svojej mamke malý darček. Nie preto, že je Deň matiek. Preto, že svoju mamku ľúbite.

Deň matiek dátum. Kedy to vlastne je?

Deň matiek 2018 tento rok oslavujeme 13.05. Ani vy na tú svoju nezabudnite, nech pre ňu nie je len ďalším dňom v kalendári.

Vráťte sa do detstva

Nemusíte ani zavrieť oči. Dobre viete, že peniažky, ktoré ste usilovne šetrili ste minuli na sladkosti, či zmrzlinu, ktorým ste nedokázali odolať. Naučili ste sa básničku. Ešte si ju pamätáte? Mamka si na ňu určite spomenie. Nakreslili ste veľké srdce, aj keď kreslenie nikdy nebolo vašou silnou stránkou a boli ste prekvapení, že mamke sa v očiach zaleskla slzička? Srdiečko ste jej predsa kreslili z lásky. Ona o vašom výtvarnom umení všetko vie.

Deň matiek básničky potešia všetky mamičky. Google vám ich nájde naozaj veľa. Deň matiek 2018 dátum sa blíži, ale do nedele sa nejakú určite stihnete naučiť.

Deň matiek darčeky

Ak sa vám tieto kreatívne možnosti nepozdávajú a predsa len by ste radšej nejaký darček, máme pre vás niekoľko tipov. Darčeky na deň matiek , ktoré urobia najväčšiu radosť.

Kytica voňavých kvetov

kvety

Kvety vyjadria aj ten najhlbší cit.

Kvetinárka vám poradí, aké kvety tento rok idú najviac alebo choďte na istotu a vyberte tie, ktoré má vaša mamka najradšej. Ruže, tulipány, gerbery či ľalie. Darujte kvety a vyjadrite pocity, ktoré bežne v roku najavo nedávate, aj keď vaša mamka určite vie, že ju nadovšetko ľúbite.

Pozrieť ponuku kvetov

Čokoláda, ktorú si sama nikdy nekúpi

Oslaďte svojej mamke život. Čokoládu má rada, aj keď sa celý život tvári, že ju neje lebo si stráži figúru. Horká, mliečna, belgická alebo naša slovenská. Hlavne takú, aby si na nej mamka pochutila. Už teraz sa teší, že si ju skryje a sama si z nej bude tajne odlamovať. Malé tajomstvo, ktoré naozaj pochopí len mama.

čokoláda

Malé tajomstvo v podobe čokolády.

Doprajte jej čas len pre seba

manikúra

Trošku si mamku rozmaznajte.

Mami, mami, mamíííí... aj napriek tomu, že ste už vyrástli, život bez tohto čarovného slovíčka si neviete predstaviť a mamke zavoláte stále, keď niečo potrebujete? Doprajte jej chvíľu len pre seba a darujte jej darčekový poukaz na manikúru, pedikúru alebo inú skrášľujúcu procedúru. Každá žena chce byť krásna a mamka si naviac zaslúži čas len sama pre seba. A preto, aby aj ju niekto porozmaznával. Mamka si to zaslúži.

Zoberte mamku von

Deň matiek je v nedeľu. Zoberte svoju mamku von. Na piknik, na nenáročnú túru alebo do divadla. Tento deň patrí jej. Strávte ho s ňou. Mamka k šťastiu nič viac nepotrebuje. Darujte jej to najcennejšie, čo máte. Svoj čas. Bude to zážitok nie len pre ňu, ale aj pre vás. Veď čas strávený v kruhu rodiny je na nezaplatenie.

príroda

Strávte s mamkou krásny deň.

Kniha od obľúbenej spisovateľky

kniha

Dobrá kniha je najlepší darček.

Táňa Keleová-Vasilková si to nemohla načasovať lepšie. Najnovší román z pera známej slovenskej autorky nesie názov MAMA. Ak sa poponáhľate, stihnete ju kúpiť aj s podpisom autorky. Mami sú schopné pre svoju rodinu urobiť všetko. Presne tak, ako hlavná predstaviteľka tohto románu. Nie vždy za svoju snahu dostanú to, čo si zaslúžia. Ako si s tým mama poradí?

Nakúpiť knihy lacnejšie

Parfém, ktorým vonia

Viete, ktorý parfém má rada. Spomeniete si na ňu stále, keď ho zacítite. Inú vôňu si k nej nedokážete predstaviť. Ak nerátate vôňu pečených buchiet a nedeľného obeda. Stále vás presviedča, že už ho nepotrebuje, ale vy viete svoje. Poteší sa, ako keby ho dostala prvýkrát! Aj jej sa k tejto vôni vybaví veľa pekných spomienok. Prečo jej ich nedopriať? Jej obľúbenú vôňu určite nájdete v ehope Notino, ktorý ponúka nespočetné množstvo parfémov a kozmetických produktov.

parfém

Neodolateľná vôňa pre krásnu ženu.

Wellness

wellness

Masáž, sauna a dokonalý oddych.

Chcete mamke dopriať všetko, na čo počas vášho detstva nemala čas? Masáž, saunu a luxus o akom sa jej ani nesnívalo. Aspoň na pár dní. Ponuka wellness pobytov je veľká. Poznáte ju. Vyberte jej jeden, ktorý sa jej bude zaručene páčiť. V kaštieli alebo luxusnom hoteli.

Poznačili ste si v kalendári deň matiek dátum? Nezabudnite, že vaša mama je výnimočná. Inšpirujte sa a pripravte jej naozaj výnimočný deň.

★Tajomstvo, ako nakupovať darčeky lacnejšie.

Vedeli ste, že Tipli vám poskytuje tie najaktuálnejšie zľavy a kupóny? Využite Tipli cashback a nakupujte za tie najvýhodnejšie ceny.

Súvisiace obchody

Baťa, Vivantis, ELNINO.SK, ZľavoHit.sk, Market24.sk, Najzlato.sk, Notino

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa