CCC klub - výhodná karta a zľavy nie len na obuv

Tipy k nákupuMóda  |  Akčné ponuky a výpredaje  |  Nakupovanie 8. 3. 2024

Zháňate pohodlné topánky na leto, elegantné lodičky na spoločenskú udalosť či teplú zimnú obuv? V CCC si určite vyberiete! Navyše, ak sa stanete členom Klubu CCC pri nákupe obuvi výrazne ušetríte.

Doprajte si široký výber novej a štýlovej módy v obchode CCC a získajte ju so zľavou, vďaka vernostnému programu. Vybrať si môžete nie len z rozsiahleho sortimentu dámskej, pánskej a detskej obuvi ale tiež z kolekcie módnych doplnkov a kabeliek. Ako pri nákupe v CCC ušetriť?

CCC klub: Špeciálna ponuka na dosah ruky

Lacnejšie nákupy obuvi? Komu by sa to nepáčilo! Staňte sa členmi vernostného programu CCC a získajte viac výhod počas nakupovania. Registrácia je jednoduchá a úplne zadarmo. Čo vám členstvo v klube prinesie?

CCC klub

- Individuálne zľavové akcie pre členov CCC klubu – zľavy až 50 %!

- Výpredajové zľavy máte k dispozícií skôr ako ostatný zákazníci a môžete tak vyberať zo širšieho sortimentu produktov.

- Nechajte sa inšpirovať článkami o radách, ktoré sú venované vybraným obľúbeným produktom.

Ako sa zaregistrovať?

  1. Vyplňte registračný formulár na jednej z predajní CCC na Slovensku.
  2. Na tejto predajni si taktiež vyzdvihnite svoju vernostnú kartu.
  3. Predložte vernostnú kartu pri každom vašom nákupe a využívajte zľavy pre členov Klubu CCC.

Čo robiť pri strate karty?

Stratili ste vernostnú kartu CCC? Nebojte sa, o vaše výhody neprídete! Stačí sa zastaviť v najbližšej predajni CCC a po uvedení telefónneho čísla, na ktoré bola karta registrovaná, vám bude vydaná nová karta Klubu CCC.

Môj účet CCC

Zaregistrujte sa na ccc.eu/sk a využívajte rozšírené funkcie a služby. Pomocou užívateľského účtu môžete pohodlne sledovať stav rezervácií a taktiež máte prístup k ich histórií. Ak si chcete vytvoriť účet, prejdite na webovú stránku obchodu CCC, kliknite na záložku Prihlásenie a zadajte svoje meno, priezvisko, emailovú adresu, telefónne číslo a heslo.

Chcete zmeniť svoje údaje? Prihláste sa na adrese ccc.eu/sk a vyberte si možnosť Upraviť osobné údaje v záložke Môj účet. Ďalšou možnosťou je predložiť svoje nové údaje na jednej z predajní CCC alebo napísať na mailovú adresu klub.sk@ccc.eu.

CCC zľavy na obuv a doplnky

Produkty obchodu CCC sú určené širokému spektru zákazníkov. V pravidelnom katalógu jar/leto alebo jeseň/zima nájdete tie najlacnejšie kolekcie, no rovnako aj sortiment pre náročnejších klientov. Ak sa objaví nejaká ďalšia zľava, hneď vás o nej informujeme u nás na Tipli. Nezabudnite ani na pravidelne prebiehajúci CCC výpredaj, ktorý taktiež predstavuje skvelú možnosť ako ušetriť.

Kvalitnú CCC obuv nakúpite lacnejšie aj vďaka cashbacku. Stačí sa pred každým nákupom prekliknúť cez náš cashback portál Tipli a získate 4 % z nákupu späť na váš účet.

Všetky aktuálne letáky online

Zabudnite na papierové a reklamné letáky. Na Tipli nájdete nie len katalógy s najnovšou módnou kolekciou ale tiež všetky pravidelné akčné letáky online na jednom mieste.

Aktuálne letáky »

Súvisiace obchody

Answear, Baťa, DEICHMANN, CCC, Eobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa