Dni Marianne 2024: obchody, zľavy, kupóny, aplikácie

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Dni Marianne  |  Zľavové akcie 10. 4. 2024

Najlepšia nákupná príležitosť roka - Dni Marianne sú tu opäť so svojim ďalším pokračovaním. Dni Marianne 2024 budú prebiehať od 12. do 15. apríla. Tentokrát sa môžete tešiť na stovky ponúk v rôznych obchodoch a nákupných centrách.

Čo sú Dni Marianne 2024

Dni Marianne sú známa nákupná akcia, ktorú zastrešuje populárny časopis Marianne a Marianne Bydlení. Pravidelne sa do nej zapájajú stovky obchodov, ktoré prinášajú počas Dni Marianne tie najlepšie zľavy. Inak tomu nebude ani počas Dni Marianne 2024. Do tohtoročnej zľavovej kampane sa zapojilo viac ako 1000 obchodov z Českej republiky a zo Slovenskej republiky. Na výber máte zo stoviek ponúk ako ušetriť a zľavy bežne dosahujú výšku až 50 % z pôvodnej ceny tovaru.

Kedy prebiehajú Dni Marianne 2024

Dni Marianne obvykle prebiehajú v mesiaci september. Tento ročník je avšak výnimočný, pretože sa budú konať na jar. Dni Marianne 2024 prebiehajú od 12. do 15. apríla 2024. Počas tohto predĺženého víkendu môžete využiť zľavové kupóny a ušetriť tak v mnohých obchodoch, ktoré sa do kampane Dni Marianne 2024 tento rok zapojili.

Dni Marianne kupóny

Tak, ako každoročne nájdete zľavové kódy v tlačených časopisoch Marianne a Marianne Bydlení. Ak však chcete pomôcť životnému prostrediu a nechce sa vám ručne a pracne strihať papierové zľavové kupóny, tak je tu pre vás Dni Marianne aplikácia. Práve v mobilnej aplikácii nájdete všetky podstatné informácie o prebiehajúcich akciách a zľavách a najmä všetky Dni Marianne 2024 kupóny. Aplikácia je k dispozícii pre operačný systém Android a ochudobnení nezostanú ani majitelia Iphonov. Stačí sa pozrieť na Dni Marianne aplikáciu v App Store resp. v Google Play. Nezabúdajte, že navyše môžete šetriť 2x s Tipli. Stačí využiť cashback pri online nákupe a časť peňazí získate naspäť.

Marianne Lounge

Ďalšou príležitosťou ako ušetriť ešte viac a získať hodnotné darčeky je Marianne Lounge, kde na vás čaká skvelá atmosféra a zaujímavý program. Na Slovensku môžete navštíviť Marianne Lounge v Avion Shopping Park Bratislava. Pre získanie skvelých darčekov stačí priniesť 5 účteniek z obchodov, ktoré sa zapojili do kampane Dni Marianne 2024 Slovensko. Navyše sa môžete tešiť aj na rôzne ochutnávky a ďalšie prekvapenie, ktoré si pre vás organizátori Dni Marianne pripravili. Prezradiť môžeme napríklad obľúbenú nákupnú tašku. Zvyšné prekvapenia však už na vás čakajú práve v Marianne Lounge.

Obrázok

Zapojené obchody do Dni Marianne 2024

Do tejto nákupnej akcie sa zapájajú rôznorodé obchody predávajúce elektroniku, oblečenie, kozmetiku a iné. S výber budete určite spokojný. Nezabudnite pri nákupe využiť aj cashback od Tipli a šetriť tak 2x na jednom nákupe. Zoznam všetkých poskytovaných zliav nájdete priamo na webe Dni Marianne.

Dni Marianne staršie ročníky

Dni Marianne prebiehajú už od roku 2000 a celý tím, ktorý stojí za organizáciou sa snaží, aby bol každý rok lepší a lepší. My na Tipli monitorujeme Dni Marianne od roku 2017 a pravidelne vám prinášame aktuálne informácie o tých najlepších zľavách a spôsoboch ako ušetriť. Ak chcete vidieť, ako prebiehali jednotlivý Dni Marianne od roku 2017, tak sa pozrite nižšie.

Dni Marianne 2023

Tento ročník sa konal vo svojom tradičnom septembrovom dátume. Zapojili sa stovky obchodov, ktoré vám ponúkli tisícky zliav a zľavových kódov. Slovenské Dni Marianne 2023 boli výnimočné tým, že oproti českým, boli o deň predĺžené. Na piatok 15. septembra pripadal totiž štátny sviatok a tak Dni Marianne 2023 trvali až do 18. septembra.

Jarné Dni Marianne 2022

Tento rok bol výnimočný, keďže sa premiérovo konali Dni Marianne až dva krát za rok. V apríli totiž prebiehali Jarné Dni Marianne 2022, ktoré sme bližšie rozobrali v samostatnom článku. V tradičnom septembrovom termíne samozrejme nechýbali ani klasické Dni Marianne 2022. Súčasťou tohto ročníka bol aj e-shop Bonami. S Bonami zľavovými kódmi ste mohli ušetriť napríklad pri nákupe v predajni.

Dni Marianne 2021

Aj v roku 2021 prebiehali Dni Marianne. Stovky výhodných ponúk a možností ako ušetriť sme pre vás zmapovali v článku Dni Marianne 2021, ktorý obsahuje všetky potrebné a zaujímavé informácie. Dni Marianne 2021 boli rozhodne úspechom.

Dni Marianne 2020

Tento rok oslavovali Dni Marianne 20. výročie. Ako inak mohla prebiehať oslava ako nákupným sviatkom s množstvom zliav. Dni Marianne 2020 priniesli 662 exkluzívnych ponúka vo viac ako 6000 obchodoch naprieč celým Českom a Slovenskom. Ak sa chcete dozvedieť viac, tak sa pozrite na článok Dni Marianne 2020. V tomto ročníku ste mohli nakupovať a ušetriť napríklad na Hej.sk a získať zľavu na spotrebiče alebo Hej.sk zľavový kód.

Dni Marianne 2019

September 2019 taktiež patril tejto populárnej nákupnej akcii. Stovky produktov od módnych kúskov až po doplnky do domácnosti za tie najlepšie ceny. Ako každé Dni Marianne, tak aj Dni Marianne 2019 boli ideálnou príležitosťou na nákup napríklad aj vianočných darčekov. Pozrite sa ako prebiehali celé Dni Marianne 2019 - najlepšia nákupná akcia roka. V tomto ročníku ste mohli nakupovať napríklad rastlinnú kozmetiku Yves Rocher a ušetriť pomocou Yves Rocher zľavových kódov.

Dni Marianne 2018

Dni Marianne 2018 priniesli okrem klasických zliav a kupónov aj darčeky k nákupom v partnerských obchodoch. Ak sa chcete presvedčiť aké skvelé darčeky ste mohli získať, stačí sa pozrieť na článok Dni Marianne 2018, ktorý vám prinesie aj mnohé iné zaujímavé informácie.

Dni Marianne 2017

Práve v roku 2017 sme začali detailne monitorovať Dni Marianne. Už v tomto roku sme vám priniesli obsiahleho nákupného sprievodcu s množstvom tipov a trikov ako ušetriť ešte viac. Dni Marianne 2017 nájdete teda tiež detailne zmapované na jednom mieste na Tipli.

Súvisiace obchody

Astratex.sk, Datart, Delimano.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa