Nové zľavové kupóny v Deichmann, ZOOT, myAustria.sk a Planeo elektro

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zľavové kupóny  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Neváhajte a poďte sa pozrieť, ako najlepšie ušetriť peniaze v novom týždni od 22.02.2021

Dnes vám ponúkame 6 nových zľavových kupónov z kategórií módne doplnky, obuv, black friday a mnohé ďalšie. Ďalšie akcie nájdete v sekcii zľavové kupóny, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka zľavových kódov z obchodov Mivardi, Cellbes.sk, Deichmann, ZOOT a ďalších platí od dnešného dňa.

Pozrite sa na aktuálne zľavové kupóny.

Deichmann

Získajte zľavový kupón Deichmann, ktorý vám ušetrí 15% na všetok nezľavnený tovar. Pozor! Platí iba stredy, 24.02. a tak rozhodne neotáľajte. Zo širokej ponuky topánok si zaručene vyberiete.

Kód platí do 24.02.2021

ZOOT

K dispozícii je aj zľavový kupón ZOOT 21 % na všetko. Široká ponuka oblečenia a módnych doplnkov ZOOT je vám plne k dispozícii.

Kód platí do 25.02.2021

myAustria.sk

A čo tak zľavový kupón myAustria.sk 10 % na drogériu značky Claro? Práve tá patrí medzi najobľúbenejšie z celej ponuky eshopu. Vsaďte na kvalitu!

Kód platí do 01.03.2021

Planeo elektro

K dispozícii je aj zľavový kupón Planeo elektro 10 % na sortiment Beko. Elektro značky Beko je mimoriadne populárne už dlhé roky a svoju kvalitu dokazuje pravidelne. Dôverujte im aj vy!

Kód platí do 31.03.2021

Mivardi

Svoju pozornosť upriamte aj na zľavový kupón Mivardi 15 % na vybrané produkty, ktorý platí až do konca marca. Široké spektrum produktov so zľavou!

Kód platí do 31.03.2021

Cellbes.sk

Na záver vám prinášame aj zľavový kupón Cellbes.sk 10 € na nákup. Poponáhľajte sa však! Kupón platí iba do konca mesiaca február!

Kód platí do 28.02.2021

Súvisiace obchody

DEICHMANN, ZOOT, Cellbes.sk, Mivardi, MyAustria.sk, Planeo elektro

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa