Nové zľavové kupóny v Eyerim, Feedo.sk, MyAustria.sk a Stillfit

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zľavové kupóny  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Neváhajte a poďte sa pozrieť, ako najlepšie ušetriť peniaze v novom týždni od 23.12.2020

Dnes vám ponúkame 6 nových zľavových kupónov z kategórií krása a zdravie, black friday, cyber monday a mnohé ďalšie. Ďalšie akcie nájdete v sekcii zľavové kupóny, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka zľavových kódov z obchodov Magister, exisport, eyerim, Feedo.sk a ďalších platí od dnešného dňa.

Pozrite sa na aktuálne zľavové kupóny.

eyerim

Získajte zľavový kupón eyerim, ktorý vám prináša zľavu 20 % na lyžiarske okuliare značky Polaroid. Pri lyžovačke na našich svahov nezabudnite aj na povinný test!

Kód platí do 31.12.2020

Feedo.sk

Určite sa oplatí využiť aj zľavový kupón Feedo.sk, vďaka ktorému ušetríte až 15 % z každej objednávky. Zadajte kód v košíku a šetrite už teraz!

Kód platí do 31.12.2020

myAustria.sk

Zaujímavou možnosťou ako ušetriť je aj zľavový kód myAustria.sk, ktorý vám ušetrí 10 % pri nákupe krémov na ruky. Starajte sa o svoju pokožku najmä v chladnom počasí a určite nebudete ľutovať.

Kód platí do 31.12.2020

Stillfit

Určite sa oplatí využiť aj zľavový kupón Stillfit, ktorý vám až do konca roka ušetrí až 10 % z celej hodnoty nákupu. A to sa naozaj oplatí!

Kód platí do 31.12.2020

Magister

Internetová lekáreň Magister vám prináša zľavový kód Magister, ktorý vám dokáže ušetriť až 5 % z objednávky. Nakúpte vianočné darčeky na poslednú chvíľu v lekárni.

Kód platí do 31.12.2020

exisport

K dispozícii je aj zľavový kupón exisport  20 % na Under Armour, Authority a 4F. Práve tieto značky patria medzi tie najobľúbenejšie a práve vďaka nim dokážete byť trendy úplne všade.

Kód platí do 31.12.2020

Súvisiace obchody

Eyerim, Feedo.sk, Exisport, MyAustria.sk, Magister, Stillfit

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa