Tipy na vianočné darčeky pre deti

Tipy k nákupuVianoce  |  Ostatné 10. 11. 2021

V našom vianočnom špeciále nemôžeme zabudnúť na deti. Práve ony totiž prežívajú Vianoce najintenzívnejšie. Buďte tento rok tým najlepším Ježiškom a pripravte im nezabudnuteľný Štedrý večer. S našimi tipmi to hravo zvládnete.

Vianoce skrátka patria deťom. Práve im chceme počas najkrajšieho obdobia roka spraviť najväčšiu radosť. S nákupom darčekov našťastie často pomáhajú listy Ježiškovi, ktoré deti rok čo rok píšu.

Ale čo v prípade, keď list starostlivo umiestnený na okne odvial vietor (alebo snáď Ježiško)? Alebo ak je jedinou položkou na zozname živý jednorožec alebo iné prianie, ktoré nie ste schopní splniť?

V takom prípade prichádzajú na rad vlastné nápady. Ak žiadne nemáte, nezúfajte. Od toho sme tu my. Spísali sme pre vás pár tipov, s ktorými iste trafíte do čierneho.

Aj nákupy vianočných darčekov pre deti môžete zvládnuť výhodnejšie a bez stresu. Stačí nakupovať cez internet, z pohodlia domova. Ideálne ešte cez svoj účet na Tipli. Jedine tak môžete využiť cashback alebo zľavové kupóny.

Tipy na vianočné darčeky zo sveta hračiek

Hračky sú samozrejme tým, na čo sa deti tešia najviac. A výber je skutočne pestrý. Okrem tradičných autíčok a bábik sú to takmer skutoční domáci miláčikovia, prepracovaní roboti a ďalšie technologické zázraky. Detské hračky sú jednoducho kategóriou, pri ktorej sa fantázii medze naozaj nekladú.

Dárky pro děti

    Kde zohnať tie najlepšie detské hračky?

  • Alza.sk - na Alze už dávno nenakoupíte iba elektroniku; do ich sortimentu bola zaradená celá kopa ďalších produktov, vrátane detských hračiek
  • Feedo.sk - v tomto e-shope nakúpite všetko od hrkálok pre najmenších až po zajímavé stavebnice; okrem toho Feedo.sk ponúka oblečenie, drogériu alebo napríklad detskú výživu
  • Bambino - skutočné detské kráľovstvo, ktorého produkty spravia vašim deťom poriadnu radosť

Knihy ako najlepší vianočný darček pre deti

Možno pod stromčekom nezožnú ten najväčší úspech, knihy však k najlepším vianočným darčekom pre deti neodmysliteľne patria. Zábavnou formou sa z nich môžu veľa naučiť. A uvidíte sami, že chvíle strávené spoločným listovaním v obrázkových, rozprávkových či dobrodružných knihách sa stanú tými úplne najlepšími.

darčeky pre deti

    Nákup kníh cez internet

  • Bux.sk - vyberajte z viac než 55 000 kníh pre malých aj veľkých; tu bez problémov zazásobíte knihami celú rodinu
  • Market24.sk - v tomto internetovom obchode nájdete okrem detskej výbavy a hračiek aj knihy pre deti či dospelých

So stolnou hrou zažijete množstvo zábavy

Podobný efekt ako knihy majú aj stolné hry. Väčšina z nich je určená pre staršie deti. Hrami sa prebúdza kreativita a strategické myslenie detí a najmä - zabavia celú rodinu. Medzi veľmi populárne stolné hry patrí napríklad detské Activity, Dostihy alebo Monopoly.

Dárky pro děti

    Online nákup stolných hier

  • Hej.sk - jeden z najväčších internetových obchodov, ktorého sortiment zahŕňa nie len detské stolné hry, ale tiež elektroniku, kozmetické produkty alebo chovateľské potreby
  • Mall.cz - do širokej ponuky e-shopu už dávno nepatrí iba elektronika; kúpite tu napríklad oblečenie, potreby do domácnosti ale aj detské hračky a hry

Oblečenie pre deti? Ocenia ho skôr malé parádnice

Deťom občas spravíte radosť aj menej populárnym darčekom - oblečením. Platí to predovšetkým na malé slečny, ktoré ocenia každý módny kúsok. Aby sa podobný efekt dostavil aj pri chlapcoch, stačí zvoliť detské oblečenie s motívmi filmových superhrdinov či iných obľúbených postavičiek. Potom sú ochotní prijať aj inokedy nudné čapice, mikiny a ďalšie kúsky odevu.

Dárky pro děti

    Kde nakúpiť detskú módu?

  • Vivantis - v e-shope nájdete kompletnú výbavu pre deti každého veku; ponúka všetko od športového po elegantné oblečenie
  • ZOOT - aj svojim deťom môžete objednať radosť; obľúbený ZOOT totiž ponúka aj oblečenie pre dievčatá a chlapcov
  • BonPrix - tu takisto nakupujete módu pre celú rodinu; BonPrix má vlastnú kolekciu oblečenia pre deti každého veku

Čo pre teenagerov?

Ak aj u vás nastala tá chvíľa, kedy už autíčkom alebo bábikou neohromíte, je načase prejsť k inému typu darčekov. Spraviť radosť puberťákovi, to je často takmer nadľudská úloha. Aj v tomto prípade to však nie je nemožné. Len musíte počítať s tým, že s vekom vašich detí sa zvyšujú aj ich nároky.

Nikdy nič nepokazíte napríklad novým mobilom, počítačom, videohrou alebo televíziou do ich detskej izby. Medzi aktuálne trendy patria smart hodinky, drony alebo okuliare pre virtuálnu realitu. Elektro veci za super ceny kúpite, keď využijete Datart zľavový kód. Ušetrite a zároveň urobte svojim deťom pravé vianočné prekvapenie.

Dárky pro děti

    Kam pre kvalitnú elektroniku?

  • Okay - jeden z najobľúbenejších internetových obchodov na Slovensku, v ktorom nájdete všetky najnovšie vychytávky
  • TPD - e-shop ponúka kvalitný tovar pre domácnosť a najrôznejšiu elektroniku za veľmi priaznivé ceny
  • Conrad - cenovo dostupné smartphony, tablety a ďalšia elektronika nechýba ani v ponuke Conrad

Súvisiace obchody

Bambino.sk, Bonprix, Vivantis, ZOOT, Okay, Hej.sk, TPD, Market24.sk, Hračkárik.sk, Feedo.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa