Ako zútulniť domov? Stavte na dekorácie

Tipy k nákupuTipy a triky 7. 9. 2022

Premýšľate o zútulnení svojho domova drobnou dekoráciou? Máte radi najrôznejšie doplnky do bytu a zaujíma vás, čo momentálne letí? Máme pre vás množstvo tipov, ako vyzdobiť svoj domov.

Chcete si niečím dozdobiť domov? Máte doma kopec voľného miesta, ktoré by ste chceli nejako doplniť, aby byt nepôsobil tak prázdne? Predstavujeme vám 5 rozličných dekoratívnych štýlov, v ktorých duchu si môžete byt vyladiť do dokonalosti. Inšpirujte sa našimi bytovými dekoráciami.

Veľký výber dekorácii za super ceny prináša zákazníkom napríklad čoraz populárnejší škandinávsky reťazec Jysk. Prelistujte si Jysk leták a vyberte si dekorácie podľa vlastného gusta.

Jarné dekorácie

K jarnému počasiu neodmysliteľne patria kvety a svieže farby. Vyzdobte si byt nežnými jarnými dekoráciami, ktoré ho rozžiaria. Vsaďte na dekoratívny riad, vázy s kvetmi alebo obrazy. Svoje kúzlo má aj jemná kvetinová vôňa. Poriadnu nádielku trendy bytových doplnkov zoženiete tiež v Tchibo.

Ako zútulniť domov? Stavte na dekorácie

Kvetinové dekorácie

Kvetiny oživia váš byt. Nech už nedáte dopustiť na pár živých tulipánov vo váze, alebo dávate prednosť umelým kvetom, ktoré vydržia, bez toho aby ste sa o ne museli starať. Lacné a pekné nájdete v Merkury Market. Kvety vás priblížia prírode a váš domov presvetlia, ako nič iné. Umelé kvetiny, ktoré sú nanerozoznanie od živých, kúpite na Ebay.

Vintage dekorácie

Potrpíte si na jedinečný vintage štýl, ktorý vášmu príbytku dodá nádych histórie? Potom vsaďte na drobnosti v mosaznom prevedení a tmavých odtieňoch. Čím zastaralejšie vec vyzerá, tým lepšie – evokuje to totiž častú používanosť a jedinečnú minulosť predmetu. Pritom sa nemusíte trmácať do žiadneho starožitníctva a prehrabávať sa množstvom starých vecí – vintage dekorácie sú poslednou dobou nesmierne populárne a nájdete ich v množstve obchodov.

Ako zútulniť domov? Stavte na dekorácie

Minimalistické dekorácie

Ak ste skromní a potrpíte si na jemnú neokázalú eleganciu a výzdobu obmedzenú na nevyhnutné minimum, potom sú pre vás minimalistické dekorácie tou pravou voľbou. Ich prednosťou je totiž užitočnosť a jednoduchosť.

Moderné dekorácie

Milujete najnovšie trendy? Stavte na moderné dekorácie - obklopte sa sklenenými a oceľovými doplnkami a tlmenými odteňmi. Váš byt bude hneď vyzerať ako zo stránok časopisu o bývaní. Svoje kúzlo urobí aj jedinečná dekorácia na stenu v podobe jemnej tapety alebo samolepky na stenu.

Ako zútulniť domov? Stavte na dekorácie

Súvisiace obchody

4home, HomePoint.sk, Bighome.sk, Tchibo, Hausmarket, Vivrehome.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa