Black Friday na Tipli

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Black Friday  |  Zľavové akcie 7. 9. 2022

Black Friday je každoročne jeden z najpopulárnejších, ak nie najpopulárnejší nákupný sviatok celého roka. Najlepšie ceny, zľavy až do výšky - 80 % a ešte omnoho viac. Ako ušetriť čo najviac a kde nájsť tie najlepšie kúsky? Pozrime sa na to spoločne.

Zľavy, akcie, jedinečné ponuky, či nákup roka. Takto by sa dali označiť jednotlivé možností, ktoré Black Friday každoročne ponúka. Hľadať to najlepšie však nemusíte sami. My na Tipli pre vás dávame každý rok dohromady tie najdôležitejšie informácie k nákupnému sviatku roka, ktorým Black Friday bezpochyby je.

Kedy je Black Friday

Black Friday alebo Čierny piatok, je nákupný sviatok s pohyblivým dátumom. Pravidelne pripadá na najbližší piatok po Dni vďakyvzdania v Spojených štátoch amerických. Práve tento deň je dňom výhodných ponúk, ktoré inokedy počas roka nájdete naozaj zriedka. Zľavy až do výšky - 80 %, darčeky k objednávkam a ešte omnoho viac. Výber je len a len na vás. Hoci niektoré obchody ako napríklad Myprotein alebo Footshop poskytujú zľavy po celý rok, tak počas Black Friday stále vymyslia niečo výnimočné a umožnia svojich zákazníkom ušetriť ešte viac.

Čierny piatok nie je len v piatok

Občas sa stáva, že predajcovia ako napríklad Amazon Slovensko alebo Banggood natiahnu Black Friday aj na ďalšie dni. Zväčša sa jedná o víkend, čiže sobotu a nedeľu. V tomto prípade hovoríme o takzvanom Black Weekend. V extrémnych prípadoch, keď sa chce predajca zbaviť veľkého množstva tovaru za skvelé ceny, prichádza na radu Black Week, čiže Čierny týždeň. Jedná sa o týždeň plný zliav, ktoré by ste rozhodne nemali premeškať. Tie najlepšie kúsky totiž veľmi často zmiznú už v pondelok, a tak sa pri reálnom Čiernom piatku väčšina zákazníkov iba čuduje.

Black Friday história

Tie najlepšie informácie ohľadom Black Friday vám na Tipli prinášame už mnoho rokov. Každým rokom sa nákupné šialenstvo Black Friday presúva viac a viac do online sveta, no dlhočizné rady pred kamenným predajňami sú stále najmä v Spojených štátoch amerických bežnou záležitosťou.

Obrázok

Black Friday 2022

Black Friday pripadá na dátum 25. novembra 2022. Na Tipli sme pre vás dali dokopy veľký prehľad zliav, kde nájdete všetky podstatné informácie, ktoré potrebujete pred Black Friday 2022 vedieť. 

Black Friday 2021

Podobný sumár sme pre vás vytvorili aj v roku 2021, kedy Black Friday pripadol na 26. novembra. Black Friday sa vrátil do starých koľají a okrem online prostredia bol po výluke v roku 2020 aj v kamenných predajniach. Výluku spôsobila pandémia koronavírusu. Aký bol teda návrat? Pozrite sa Black Friday 2021.

Black Friday 2020

Black Friday 2020 bol výrazne ovplyvnený pandémiou koronavírusu, ktorá zachvátila celý svet. Možnosti nakupovania boli výrazne obmedzené najmä pre kamenné predajne. Black Friday 2020 sa teda odohrával z veľkej väčšiny práve v online priestore. Na výške zliav mu to však nič neubralo.

Black Friday 2019

V roku 2019 pripadol Black Friday, respektíve Čierny piatok na 29. novembra. Tak ako každý rok, aj teraz prebehol za účasti stoviek slovenských aj zahraničných eshopov.

Black Friday 2018

Rok 2018 priniesol počas Black Friday obrovské zľavy až do výšky 90 %. Na Tipli sme vám opäť, tak ako každoročne priniesli zoznam tých najlepších nákupných príležitostí pre Black Friday 2018.

Black Friday 2017

Black Friday 2017 bol vôbec prvým, o ktorom sme vás na Tipli informovali. Ihneď sme vám priniesli zoznam internetových obchodov s najväčšími zľavami. To s čím sme začali práve počas Black Friday 2017, každým rokom pokračovalo a prinášalo ešte lepšie zľavy a ponuky.

Súvisiace obchody

Bonprix, Hej.sk, AliExpress, Datart, About You

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa