Darčeky na Vianoce pre mužov

Tipy k nákupuVianoce  |  Ostatné 6. 12. 2023

Vianoce sa blížia a nákupy sú v plnom prúde. Ak hľadáte dokonalý darček pre otca, brata alebo partnera, inšpirujte sa týmito typmi, ktoré sme pre vás pripravili.

Nájsť ideálne darčeky na Vianoce pre mužov môže byť niekedy poriadna výzva. Väčšinou vám sami neporadia, čo by si želali a vy máte pocit, že už majú doma všetko. Vôbec sa netrápte, pretože možností je nevyčerpateľné množstvo. Či už ide o klasiku ako oblečenie, športovú výbavu alebo niečo zážitkovejšie, v zozname darčekov pre mužov, ktorý sme pre vás pripravili určite nájdete niečo, čo vykúzli pri stromčeku opačnému pohlaviu úsmev na tvári. A ak si predsa len nevyberiete, tak stavte na veselé ponožky Dedoles. K dispozícii je totiž Dedoles zľavový kupón.

Obrázok

Hodinky

Máte vo svojom okolí nedochvíľneho muža? V tom prípade sú kvalitné značkové hodinky pre neho to pravé. Vďaka nim bude mať čas stále na očiach a navyše sú veľmi vkusným doplnkom, napríklad k trendy oblečeniu z Cropp Možností máte niekoľko. Okrem klasických elegantných hodiniek, ktoré zaískate napríklad na ZOOT, môžete zaobstarať aj moderné smart hodinky. Dajú sa spárovať s mobilným telefónom a ponúkajú množstvo praktických funkcií. Inteligentné hodinky ponúka Hej.sk ale aj Planeo elektro, kde môžete využiť Planeo elektro zľavy.

Obrázok

Masážna pištoľ

Preneste mužovi kúsok masážneho salóna priamo k vám domov a zaobstarajte mu masážnu pištoľ. Každý športovec aj nešportovec ju pod stromčekom určite ocení. Je skvelým pomocníkom na uvoľnenie svalstva po cvičení alebo zdĺhavom sedení v kancelárii. Využite napríklad Andreashop zľavový kód a kúpte masážnu pištoľ lacnejšie.

Obrázok

Domáca vinotéka

Máte doma muža, ktorý ocení dobré víno? Potom ho určite poteší domáca vinotéka, kde si bude môcť uložiť svoju zbierku vín. Vinotéky zoženiete napríklad v obchode Alza alebo Nay.

Obrázok

Kávovar

Milovníkovi kvalitnej kávy nemôžete dať lepší darček ako poriadny kávovar. Vďaka nemu bude môcť experimentovať s novou chuťou a užívať si doma kávu ako z kaviarne každý deň. Široký výber kávovarov nájdete v obchodoch Datart a Okay.

Obrázok

Kvalitný alkohol

Má muž, ktorého chcete obdarovať rád rum či whisky? Zaobstarajte mu pod stromček prekvapenie v podobe naozaj kvalitnej fľaše, akú si v bežný deň nedopraje. Odporúčame napríklad rum Diplomatico alebo whisky Glenfiddich, ktoré zakúpite na Svetnapojov.

Obrázok

Zážitok

Máte pocit, že má doma naozaj všetko? Ak sa neviete rozhodnúť pre žiadny hmotný darček, darujte mu nezabudnuteľný zážitok. Má rád rýchlu jazdu a adrenalín? Potom bude určite nadšený zo skúšobnej jazdy na formule alebo z tandemového zoskoku. Pre muža, ktorý ocení niečo oddychovejšie odporúčame degustáciu Cognacov a Brandy alebo piva. Ponuku zážitkov nájdete na stránkach ZľavaDňa a Action zážitky. Pri zážitku nezabudnite ani na poistenie. To vám zabezpečí napríklad NN poisťovňa. Prípadne mu zážitok môžete zabezpečiť aj priamo vy. Využite Lovesexshop zľavový kód.

Obrázok


Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa