Ikea - škandinávske hity pre vašu kuchyňu

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Máte pocit, že vašej kuchyni niečo chýba? Zútulnite si ju krásnymi kuchynskými doplnkami Ikea. Pri nákupoch v Ikea platí pravidlo, že za relatívne málo peňazí zoženiete naozaj krásne kúsky. Vaša kuchyňa sa rozžiari vďaka rôznym dózam, nádobám, príborníkom a iným doplnkom. Ak hľadáte inšpiráciu, pozrite si Ikea kuchyne, ktoré sú dokonale vybavené a vyzerajú úžasne.

Kuchyňa je miestom, na ktorom by sa mala snúbiť praktickosť spolu s dokonalým dizajnom. Ako túto kombináciu dosiahnuť tak, aby vás nestále šialené sumy peňazí? Odpoveďou na túto otázku je Ikea. Dlhoročný predajca nábytku je obľúbený po celom svete a niet sa čo diviť. Skutočne na trhu nenájdete iný obchod s nábytkom či bytovými doplnkami, v ktorom zariadite celé bývanie kvalitnými kúskami za tak priaznivé ceny. Nielen Ikea kuchyne si zamilujete!

Švédsky nábytkársky gigant Ikea

Švédsky koncern Ikea vznikol v roku 1943, takže na trhu pôsobí neuvariteľných 75 rokov. Iste všetci poznáte dokola omieľaný príbeh o zakladateľovi Ingvarovi Kampradovi, ktorý sa preslávil tým, že aj napriek miliardám na účte sa stále vozil na starom Volve.

Cieľom bolo vymyslieť nábytok, ktorý by si zákazníci sami zmontovali, a tým sa mala minimalizovať cena. Ikea sa tak stala dostupnou pre široké masy. Časom sa portfólio predávaných produktov rozšírilo aj o bytové doplnky rôzneho druhu. Hlavne Ikea kuchyne sú známe svojou jednoduchosťou, no zároveň praktickosťou a modernosťou.

Pozrite sa s nami, čo všetko najnovší Ikea katalóg pripravil pre vašu kuchyňu.

Tipli TIP: Nakupujte nábytok lacnejšie. Pozrite si pestrý výber obchodov, kde môžete nakupovať nábytok a doplnky výhodnejšie. Zariaďte si svoj domov a ušetrite.

Dizajnové doplnky do Ikea kuchyne

Ikea nie je len predajca nábytku. V obchodnom dome či na e-shope zoženiete kompletnú výbavu pre domácnosť. To platí aj o kuchyni. Skvelé varešky, sady riadu, naberačky, nádoby a iné vychytávky vám uľahčia varenie. Chvíle v kuchyni sa tak premenia na radostné momenty.

Nádoba na smeti Knodd

Iste si pamätáte klasické kovové smetné koše, ktoré boli kedysi na uliciach. Veľmi populárne boli aj v kreslených rozprávkach. Ikea im dala nový šat a tranformovala klasický exteriérový smetiak na plnohodnotný interiérový kúsok. Smetná nádoba Knodd vyzerá parádne a je plne funkčná. Dostupná je vo viacerých farebných prevedeniach. Kúpite ju v obchodmom dome alebo v e-shope Ikea.sk. Skvele doladí kuchyňu, ktorá má jednoduché línie a je riešená v modernom štýle. Ak by ste nádobu nechceli používať ako funkčný smetný kôš, v pohode poslúži aj ako nádoba na krmivo.

nadoba knodd

Industriálny smetný kôš Knodd za 14,99 eur je krásnym prvkom do modernej kuchyne.

Morgonte dezertný riad

morgonte riad

Túto súpravu kúpite za 7,99 eur na Ikea.sk.

Romanticky vyzerajúci stohovatelný riad Morgont dodá vašej kuchyni vidiecky dizajn. Skvele sa hodí na letné posedenia na terase. Je mimoriadne praktický, nakoľko pri jeho uložení šetríte miesto. Úžasne na ňom vyzerajú všetky dezerty či svieže ovocie. Pastelové farby sú navyše v móde. Výhodou riadu je to, že keď sa vám zunuje, môžete ho za pár eur vymeniť za nový. Servírujte skvelé koláčiky či raňajkové misky plné výborného jedla štýlovo. Porcelánové kúsky do vašej linky za super ceny kúpite v Ikea Slovensko.

Rimforsa držiaky

Drevo pôsobí útulne. Je úplne jedno či ho použijete v kúpeľni či obývačke. Výnimkou nie je ani kuchyňa. Ikea v posledných rokoch vyrába naozaj pekné bambusové doplnky. Parádne vyzerá držiak s nádobami. Vyzerá ako veľký držiak so skúmavkami. Nasypať doň môžete cestoviny alebo akékoľvek iné trvanlivé potraviny. Budú uskladnené v suchu a stane sa z nich dizajnový doplnok. Super pomocníkom pri varené je držiak na tablet. Počas varenia môžete čítať recept a už nikdy nevynecháte ani jednu ingredienciu. Ikea je neprekonateľná v schopnosti spojiť praktickosť a estetickosť do jedného produktu.

rimforsa drziak s nadobami

Praktické Rimforsa držiaky za 19,99 eur zmenia studené kuchyne Ikea na útulné miesto.

Variera stojan na taniere

variera stojan na taniere

Parádny stojan na malé taniere Variera za 5,99 eur spraví vo vašej linke poriadok.

Viete s čím dosiahnete vo vnútri kuchynskej linky vytúžené komíniky a poriadok? Stačia držiaky na taniere. V obchodnom dome Ikea Bratislava ich predávajú vo viacerých veľkostiach. Pohodlne do nich uložíte malé aj veľké taniere. Samotné držiaky nie sú len praktickou výbavou, ale vyzerajú veľmi pekne. Ak máte presklenú kuchynskú linku, určite oceníte poriadok, ktorý bude v linke vďaka držiakom ľahko udržatelný. Držiaky navyše vyzerajú perfektne. Kombinácia dreva a lesklého kovu pôsobí fantasticky. Ktorý držiak na taniere si vyberiete vy? Malý, veľký alebo oboje?

Korken fľaše

Pamätáte si na staré fľaše na kompóty či iné zaváraniny, ktoré boli celé zo skla a na utesnenie slúžila gumička? Presne rovnako vyzerajú Korken fľaše. Sú vyrobené z pevného číreho skla. Predávajú sa v rôznych objemoch. Od malých až po veľké. Môžete do nich uskladniť zaváraniny, utopencov, nakladaný hermelín, ale aj suché potraviny ako cestoviny a sušené hríby. Parádne su aj Korken fľaše na sirupy, v ktorých vám celý rok vydrží domáci bazový sirup.

korken flasa

Línia Korken prináša fľaše a dózy rôzneho tvaru, veľkosti a objemu od 0,99 eur.

Otváracie hodiny v Ikea Bratislava

Ak sa chystáte na nákupy do kamennej predajne Ikea Bratislava mali by ste vedieť, kedy sú brány obchodu otvorené. Obchodný dom sa nachádza pri bratislavskom obchvate vedľa nákupného centra Avion. Ikea otváracie hodiny sú od 9:00 do 21:00 7 dní v týždni.

Nakupujte online v e-shop Ikea.sk

Pokiaľ je od vás Bratislava príliš ďaleko a vy by ste chceli vecičky z Ikea aj napriek tomu, minulý rok bol spustený e-shop Ikea.sk. Nakupovať tak môže na Slovensku už naozaj každý. Navyše je to pohodlné, pretože si len naklikáte vybrané produkty, zaplatíte a tovar vám doručia až domov.

★Nakupujte kuchynské doplnky za výhodné ceny★

Ušetrite na kuchynských doplnkoch maximum. Kombinujte cashback od Tipli so zľavovými kupónmi.

  • Tescoma – veľký výber všetkého, čo vaša kuchyňa potrebuje
  • Tedi – domáce potreby za mimoriadne nízke ceny
  • Tchibo – obľúbený predajca domácich potrieb a doplnkov

Súvisiace obchody

4home, IDEA Nábytok, ASKO NÁBYTOK, Bonami, DeDoma

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa