Kde zoženiete lacnú nafukovačku plameniaka?

Tipy k nákupuMóda  |  Dovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Chcete byť počas leta trendy aj vo vode? Potom iste viete, že vám vo výbave nesmie chýbať vtipná nafukovačka. Je hitom posledných sezón. Farebných nafukovačiek rôznych tvarov ako pizza, donut, jednorožec, nanuk či plameniak je plný internet a sociálne siete. Prinášame vám najlepšie nafukovačky plameniakov, s ktorými v bazéne zažiarite.

Iste ste videli všetky známe fashion blogerky, ktoré si užívajú bezstarostné letné dni v bazéne. Väčšinou sedia alebo ležia na super farebnej nafukovačke. Mysleli ste si, že taký nafukovací plameniak sa dá kúpiť len v zahraničí? Omyl. Prinášame vám 4 tipy, kde sa dajú kúpiť perfektné nafukovačky plameniaka za skvelé ceny.

1. Aliexpress nikdy nesklame

Široký výber nafukovačiek plameniakov zoženiete na obľúbenom čínskom trhovisku Aliexpress. Niet divu, na svete azda neexistuje produkt, ktorý by ste nemohli nakupovať cez Aliexpress. Trendy nafukovací plameniak nie je výnimkou. Obzvlášť priaznivé sú najmä ceny. Nafukovačky tu zoženiete za babku. Ak však chcete stihnúť plávať na hladine štýlovo do konca tohto leta, objednávajte rýchlo, aby vám nafukovačka stihla prísť.

nafukovacka plameniak aliexpress

Výrazne ružový plameniak za super cenu z Aliexpress.

2. Plameniak z Vemzu

nafukovacka plameniak vemzu

Tohto plameniaka kúpite na Vemzu.

Čoraz populárnejši e-shop Vemzu kráča s dobou a toto leto svojim zákazníkom prináša tiež ponuku krásnych nafukovačiek. Niet sa čomu diviť. Vo Vemzu totiž nájdete len tie najtrendovejšie vecičky. A je úplne jedno či hľadáte topánky, oblečenie, kozmetiku alebo štýlové doplnky ako lacné kabelky na dovolenku. Tento zlatavý nafukovací plameniak je priam stvorený na to, aby bol ozdobou každej bazénovej párty. Vyzerá totiž maximálne luxusne. Je priestranný, pevný a dá sa na ňom dokonca opaľovať.

3. Nafukovačky plameniaka na Hej.sk

Veľký výber a expresne rýchle dodanie vám prináša Hej.sk. Ak ste si doteraz mysleli, že v online shope kúpite len elektroniku či technické vychytávky, mýlili ste sa. Obchodu neuniklo, po čom srdcia kúpaniachtivých zákazníkov prahnú. Čo takto veľký ružový nafukovací plameniak, ktorý môže pokojne poslúžiť aj ako nafukovačka pre dvoch? Všetky bazénové doplnky viete navyše kúpiť výhodne. Stačí získať zľavy a ušetriť na Hej.

nafukovacka plameniak hej

Široký výber nafukovačiek nájdete na Hej.sk.

4. Štýlový ZOOT plameniak

nafukovacka plameniak zoot

Nafukovačka zo ZOOT ozdobí každú vodnú hladinu.

Všetko na to, aby ste prežili bezstarostné leto plné zábavy a pohody vám prináša ZOOT. Kúpte si krásne ZOOT šaty, trendy plavky, pohodlné sandálky a hlavne nezabudnite na nafukovacieho plameniaka. Super je, že kompletnú prázdninovú výbavu od A až po Z viete kúpiť na pár klikov v jednom obchode. Už za pár dní sa môžete nerušene slniť na vašej vytúženej nafukovačke. Nezabudnite spraviť pár nedbalých fotiek a pridať ich na sociálne siete. Určite zožnete veľký úspech.

Vtipné nafukovačky

Ak sa vám plameniak nepáči, nemusíte zúfať. Zábavné nafukovačky totiž dnes už viete zohnať prakticky v akomkoľvek tvare. Čo takto prepojenie jedla a kúpania? Reprezentantom je nafukovačka pizza. Pre milovníkov maškrtenia a Simpsonovcov je ako stvorená nafukovačka donut.

Absolútnou hitovkou je však tvar bájneho a nikým nikdy nevideného jednorožca. Po nafukovacom plameniakovi sa najväčšej popularite teší nafukovačka jednorožec. Mrknite napríklad na Amazon, kde si môžete vyberať spomedzi desiatok tvarov a cien nafukovačiek.

nafukovacky

Vtipné a farebné nafukovačky zoženiete v akomkoľvek tvare.

★ Ako kupovať nafukovačky lacnejšie ★

S farebnými nafukovačkami si leto naozaj užijete na maximum. Využite Tipli cashback a nakupujte nafukovačky a iné módne doplnky za tie najlepšie ceny.

Súvisiace obchody

ZOOT, Hej.sk, AliExpress, eBay.de, Vemzu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa