Nepremeškajte aktuálny Coop Jednota leták

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Letáková hliadka 10. 11. 2021

Coop Jednota láka svojich zákazníkov množstvom zliav, ktoré ponúka vo svojom akčnom letáku. Ak chcete kvalitné lokálne potraviny a iné výrobky v akciových cenách, pozrite sa na aktuálny Coop Jednota leták!

Coop Jednota Slovensko vznikla v roku 2002, od tej doby postupne rástla a stala sa najväčším predajcom potravín na Slovensku. Ponúka kvalitné potraviny domácej produkcie. V nezávislom hodnotení značiek si sieť obchodných reťazcov už piaty rok odniesla významné ocenenie Superbrands.

Coop Jednota je jediným slovenským slovenským reťazcom, ktorý uviedol špeciálnu edíciu obľúbených, typicky slovenských potravín. Sú vyrobené na Slovensku a zákazník má istotu domáceho pôvodu, zaručenej kvality a čerstvosti. Táto značka Coop Jednota sa volá Slovensko chutí.

Coop Jednota leták

Každý týždeň pripravuje spoločnosť špeciálnu ponuku, vďaka ktorej môžete ušetriť niekoľko eur pri kúpe výrobkov. Obľúbený Coop Jednota leták ukrýva zľavy a akcie na potraviny, drogériu či iné produkty do domácnosti. Leták si môžete prezerať online pohodlne zo svojej obývačky. Nachádzajú sa v ňom výrazné zľavy, až do výšky 50 %. Dva týždne zvyčajne platia zľavy uvedené v letáku, ktorý vychádza vždy vo štvrtok a končí v stredu.

Aktuálny Coop Jednota leták nájdete na Tipli.

Nový Coop Jednota leták platí vždy od štvrtka do stredy. Zvyčajne dva týždne môžete využívať uvedené zľavy.

Okrem aktuálnych letákov Coop Jednota pravidelne pripravuje pre svojich zákazníkov rôzne súťaže a kampane, vďaka ktorým môžete ušetriť ešte viac! Ak chcete byť prví, ktorí sa dozvedia o nových Coop Jednota zľavách, môžete sa stať odberateľmi newslettera a neujde vám žiadna akcia.

Extra služby Coop Jednota

  • CoopKasa - Umožňuje platiť účty ako poukazy, šeky či poštové poukážky, od spoločností, ktoré na základe nich prijímajú platby za svoje služby poskytnuté zákazníkom.
  • CashBack - môžete platiť kartou a okrem platby si môžete vybrať hotovosť.
  • Dobíjanie kreditu cez platobný terminál v Coop.
  • Nákupné poukážky Coop Jednota.

★Radi nakupujete v zľavách?

Najvýhodnejšiu cenu získate, keď skombinujete cashback a zľavové kupóny. Zaregistrujte sa zadarmo na Tipli.sk a ušetrite na každom nákupe až 25 %.

Aké sú Coop Jednota otváracie hodiny?

V súčasnosti funguje 2 300 predajných miest na celom území Slovenska. Coop Jednota predajne majú otvorené počas celého týždňa, obvykle od 6:00 do 18:00/19:00. Záleží od konkrétnej predajne. Ak chcete vedieť, ako je to u vás, vyhľadajte si svoju predajňu priamo na webových stránkach Coop.sk a skontrolujte Coop Jednotu otváracie hodiny prostredníctvom mapy predajní.

Mapa predajní Coop Jednota

Mapa predajní Coop Jednota.

Súvisiace obchody

Chef shop, NeoNutrition.sk, BIOnatural, Lokapetit

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa