Problémy s autom? Auto Kelly si s nimi hravo poradí

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zahraničné a ostatné 10. 11. 2021

Trápi vás vaše auto? Chceli by ste ho vylepšiť alebo opraviť? S vašimi problémami vám pomôže na slovo vzatý odborník Auto Kelly. Doprajte svojmu vozidlu tú najlepšiu starostlivosť v sieti autorizovaných autoservisov alebo si ho vylaďte kvalitnými náhradnými dielmi.

Vlasniť auto má svoje plusy aj mínusy. Odveziete sa na ňom kam chcete a kedy chcete. Vlastné vozidlo dodáva značnú dávku slobody. Problém však nastane vtedy, keď štvorkolesový tátoš prestane poslúchať. Opravy môžu stáť mastné sumy peňazí a nie vždy sú vykonané kvalitne. Ak chcete mať istotu, že kúpite špičkové náhradné diely alebo vaše auto opravia vysoko odborní automechanici, obráťte sa na Auto Kelly.

AutoKelly - dlhoročná garancia kvality

Auto Kelly nie je na trhu žiadnym nováčikom. Pôsobí u nás vyše 20 rokov a za tento čas si spoločnosť vybudovala silnú pozíciu. Aktuálne vlastní sieť 25 predajní a dodáva náhradné diely do autorizovaných Auto Kelly autoservisov.

Tip: Ako kúpiť náhradné diely a ušetriť?

Jedným z trikov ako ušetriť peniaze a zároveň vyberať z nekonečného množstva produktov sú nákupy online. Na trhu existuje veľké množstvo e-shopov zaoberajúcich sa predajom potrieb pre auto-moto.

Trik ako nakúpiť autodiely lacnejšie je veľmi jednoduchý. Stačí využiť cashback od portálu Tipli, ktorý vám časť peňazí z online nákupu vráti. Nakupujte cez Tipli u jedného z 350 partnerských obchodov a cashback sa vám pripíše na účet.

Nakupovať autodiely výhodne

Vyšperkujte svoje nové auto

Kúpili ste si nové auto? Aby vám vydržalo v top forme čo najdlhšie, je potrebné sa oň zodpovedne starať hneď od úvodu. V Auto Kelly zoženiete všetko, čo potrebujete. Letné aj zimné pneumatiky, špeciálne prípravky pre starostlivosť o interiér aj plechy či rôzne kvapaliny. Ak by sa vám zdalo, že vaše autíčko potrebuje skontrolovať, stačí sa obrátiť na ktorýkoľvek zo servisov a vyškolení mechanici vám spravia kompletnú diagnostiku.

autokelly 1

Starajte sa o svoje nové auto od začiatku a vozte sa čo najdlhšie.

Nakupujte pohodlne na Autokelly.sk

Nemáte čas chodiť po obchodoch? To vôbec nevadí. Auto Kelly totiž kráča s dobou a dobre vie, že zákazníci oceňújú možnosť nakupovať online. Všetky produkty tak zoženiete okamžite bez toho, aby ste museli niekam ísť. Pozor na preklepy ako Autokely pri vyhľadávaní. Okrem toho si môžete jednoducho vyhľadať k vám najbližší autoservis a ihneď sa objednať na prehliadku.

autokelly 1

Kvalitný servis na špičkovej úrovni za tie najlepšie ceny vám poskytuje Autokelly.

Auto Kelly nie je len pre osobné vozidlá

Osobné automobily nie sú jediným typom vozidiel, na ktoré sa Auto Kelly špecializuje. V obchode nájdete všetko pre nákladné automobily, ale aj motocykle všetkých druhov. Pokiaľ potrebujete nový prívesný vozík kvôli sťahovaniu alebo preprave čohokoľvek, aj ten v Auto Kelly bez problémov kúpite. Všetky produkty sú navyše dostupné za výborné ceny.

Tipli TIP: Sledujte Auto Kelly leták. Ak sa o autá zaujímate konštatnte, na zahodenie nie je pravidelne sledovať Auto Kelly leták, pretože v ňom nájdete horúce akcie na rôzne produkty, ktoré sa vám zídu.

Auto Kelly prináša široké portfólio produktov zo sveta auto-moto. Všetky vecičky podliehajú prísnym kvalitatívnym kritériam. Vždy tak dostanete to najlepšie, a pritom ušetríte slušné sumy peňazí.

autokelly 3

Auto Kelly sa postará aj o vaše nákladné vozidlá.

★Nakupujte náhradné diely za výhodné ceny★

Ušetrite na nákupe náhradných dielov maximum. Kombinujte cashback od Tipli so zľavovými kupónmi.

  • Pneumatikypriamo.com – parádny výber kvalitných pneumatík pre vaše vozidlo
  • TorriaCars – všetko pre milovníkov áut a motocyklov za super ceny
  • Autovybava.sk – doplny pre štvorkolesových miláčikov expresne rýchlo
Prezrieť ďalšie obchody

Súvisiace obchody

AliExpress, Autovybava.sk, eBay.co.uk, Autorohože.sk, Autoobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa