Darčeky pre ženy nielen na Vianoce

Tipy k nákupuNakupovanie 6. 12. 2023

Nájsť ten správny darček pre ženu, na ktorej vám záleží, niekedy nie je jednoduché. Nezáleží na tom, či je to mama, priateľka, sestra alebo manželka, každá si zaslúži len to najlepšie. Ak si neviete dať rady, prinášame vám 10 tipov na originálne darčeky, ktorými zaručene nič nepokazíte.

Patríte k ľuďom, ktorým vymýšľanie darčekov naháňa strach? Určite nie ste jediný. Vybrať ideálny darček pre ženy môže byť poriadne náročná úloha. Nič sa vám nezdá dostatočne dobré a unikátne a navyše máte pocit, že všetko už doma má. Inšpirujte sa našimi tipmi na darčeky, ktoré potešia ženu v každom veku a sú vhodné na akúkoľvek príležitosť.

Praktické darčeky pre ženy

Patrí vaša mama alebo manželka skôr k ženám, ktoré si nepotrpia na rôzne dekorácie či šperky? Darujte im niečo praktickejšie, čo určite využijú a uľahčí im to život.

Inteligentné hodinky

Inteligentné hodinky môžu byť skvelým darčekom pre športovkyne aj nešportovkyne. Okrem toho, že sú moderné, sú aj veľmi praktické. Počítajú kroky, sledujú tep, kvalitu spánku a po spárovaní s mobilným telefónom zobrazujú upozornenia, správy a hovory. Niektoré majú dokonca funkciu ďiaľkového prepínania hudby alebo fotografovania. Široký výber inteligentných hodiniek nájdete v predajniach Okay.

Obrázok

Robotický vysávač

Ak si vaša polovička potrpí na poriadok a chcete jej ušetriť prácu, darujte jej robotický vysávač s mopom. Je to skvelý pomocník do domácnosti, ktorý nielen povysáva, ale dokonca aj poumýva podlahu bez námahy. Na výber máte z množstva modelov a cenových kategórií od značiek ako Rowenta, Xiaomi či Electrolux. Robotické vysávače nájdete v Nay, PLANEO a ďalších väčších obchodoch s elektrom.

Obrázok

Kávovar

Kvalitný kávovar poteší ženu akejkoľvek vekovej kategórie. Nemusí totiž piť len kávu, v kávovaroch sa dá pripraviť aj kakao alebo dokonca čaj. Môže si tak doma každý deň vychutnať nápoje ako z kaviarne a zároveň byť dokonalou hostiteľkou bez námahy. Kávovary nájdete napríklad v obchode TPD alebo v eshope Andreashop, kde môžete využiť aj Andreashop zľavový kupón.

Obrázok

Vtipné darčeky pre ženy

Pokiaľ hľadáte darček pre ženu so zmyslom pre humor, vyberte niečo vtipné, čo jej zaručene vyčaruje každý deň úsmev na tvári.

Tričko s potlačou

S tričkami s potlačou nikdy nič nepokazíte. Sú jedinečné, pretože vystihujú obdarovanú osobu. Môžete dať na tričko vytlačiť obľúbené hlášky, ktoré máte spoločné alebo pokojne aj vašu vtipnú fotku. Originálne tričká vám vyrobia v obchode Superpotlač.

Obrázok

Vtipné poháre

Pre všetkých, ktorí majú doma milovníčky vína a humoru sú ideálnou kúpou originálne vínové poháre s vtipnými a výstižnými nápismi, ktoré sa dajú zohnať napríklad na stránke 4Home alebo Tedi.

Obrázok

Luxusné darčeky pre ženy

Nechcete žiadny klasický darček, ale niečo naozaj špeciálne, čím jej ukážete, že je pre vás výnimočná? V tom prípade siahnite po niektorom z luxusných darčekov pre ženy.

Luxusný parfum

Aj keď darovanie parfumu na prvý pohľad možno nevyzerá veľmi originálne, nemusí to tak byť. Nemáme na mysli len taký obyčajný parfum, aký si žena bežne kúpi. Vsaďte radšej na jedinečnú a luxusnú vôňu, vďaka ktorej bude vytŕčať z davu. Na e-shopoch Notino a Elnino nájdete napríklad luxusné vône ako Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge alebo Parfums De Marly Delina Exclusif.

Obrázok

Púzdro na karty

Ak si netrúfate kúpiť žene luxusnú kabelku alebo hľadáte niečo cenovo dostupnejšie, darujte jej elegantné a kvalitné púzdro na kreditné karty či doklady. Je to kúsok, ktorým nemôžete trafiť vedľa nech má akýkoľvek štýl. Zaručene ho ocení a využije. Vyberte si zo značiek Ralph Lauren, Furla, Guess či Pinko v obchodoch AboutYou alebo Answear.

Obrázok

Netradičné darčeky pre ženy

Dávate prednosť skôr trochu netradičným darčekom? Inšpirujte sa týmito tipmi, ktoré nie sú až také bežné a určite jej urobia radosť.

Ultrazvuková špachtľa

Každá žena túži po krásne čistej pleti. Ultrazvuková špachtľa je výbornou pomôckou, ktorá posunie jej starostlivosť o pleť o level vyššie. Môže si hĺbkovo vyčistiť pleť sama v pohodlí domova bez kozmetického salónu. Kúpite ju v predajniach PLANEO Elektro.

Obrázok

Maľovanie podľa čísel

Maľovanie podľa čísel je výborným darčekom pre všetky milovníčky kreativity. Je to ideálna aktivita na odreagovanie či dlhé zimné večery. Nepotrebuje na to žiadne špeciálne zručnosti ani vybavenie. Ku každému obrazu sú k dispozícii potrebné farby aj štetce. V obchode Zuty, môžete vyberať z množstva motívov ako zvieratá, mestá, príroda, ľudia a osobnosti alebo nechať vytvoriť obraz podľa vlastnej fotografie.

Obrázok

Let balónom

Rozhodli ste sa mame, partnerke či sestre darovať nezabudnuteľný zážitok? Vyhliadkový let teplovzdušným balónom bude pre ňu krásnou spomienkou, ktorú si môžete užiť spolu. Zážitkový let kúpite v obchode Adrop.

Obrázok

Darčeky na poslednú chvíľu

V prípade, že ste nestihli zohnať darček pre ženu a tlačí vás čas, Môžete byť pokojní. Našťastie aj na poslednú chvíľu sa dajú nájsť drobnosti, ktoré vždy potešia. Väčšina obchodov vie navyše zabezpečiť expresné doručenie, preto sa nemusíte báť, že vaša poukážka nedorazí včas.

Darčeková poukážka

Darčeková poukážka nikdy nesklame a zoženiete ju veľmi jednoducho a rýchlo. Máte doma milovníčku kníh? Venujte jej poukážku do kníhkupectva Panta Rhei a môže si sama vybrať diela obľúbených autorov. Ak knihy nečíta, určite sa poteší napríklad poukážke na e-shop Dr.Max, kde si nakúpi kozmetiku, drogériu či doplnky stravy.

Obrázok

Difuzér

Difuzér je skvelým darčekom pre každú ženu. Pomocou vonných olejov príjemne rozvonia každú miestnosť a navodí nezameniteľnú atmosféru. Navyše je peknou dekoráciou či už do domácnosti alebo do kancelárie. Difuzér môžete zakúpiť v obchode Möbelix.

Obrázok

Súvisiace obchody

Pilulka.sk, Okay, ELNINO.SK, About You

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa