Veľká noc 2021 - 5 tipov ako ušetriť

Tipy k nákupu 15. 4. 2022

Veľkonočné sviatky sú jedny z najdôležitejších kresťanských sviatkov za celý rok. V roku 2021 pripadá Veľká noc na začiatok apríla. Pozrime sa spolu na možnosti ako ušetriť počas Veľkonočných sviatkov.

Tradície, pokoj, šibačka, oblievačka, vajíčka a príchod teplejšieho počasia najlepšie charakterizujú Veľkú noc každý rok. Tohtoročné Veľkonočné sviatky však budú výnimočné práve vďaka pandémii koronavírusu. Prísne opatrenia ako napríklad zákaz vychádzania neumožnia prílišné stretávanie so širšou rodinou, no to neznamená, že si Veľkú noc nemôže užiť v pohodlí domova.

Kedy bude Veľká noc 2021?

Poďme sa bližšie pozrieť na presné dátumy, kedy bude tento rok Veľká noc. Dátum je každý rok iný, keďže tento sviatok sa slávi vždy po prvom splne po jarnej rovnodennosti. Jedná sa o kresťanský zvyk, ktorý je na našom území tradičný už dlhé roky.

Veľkonočné sviatky začnú 2.apríla, kedy budeme oslavovať takzvaný Veľký piatok. Veľkonočná nedeľa pripadá na 4.apríla a Veľkonočný pondelok, známy najmä povestnou šibačkou a oblievačkou na 5. apríla. Zaujíma vás ako si užiť tieto sviatky v kruhu rodiny a zároveň ušetriť? Poďme sa pozrieť na 5 najlepších spôsobov ako ušetriť počas Veľkej noci.

Prezrite si Veľkonočné letáky

Nezostaňte zaskočený a prezrite si aktuálne otváracie hodiny Veľká noc 2021 priamo na Tipli. Vyhnite sa davom ľudí a nakúpte v predstihu. Prelistujte si letáky online a využite najväčšie zľavy a akcie v kamenných predajniach. Chcete si prezrieť Kaufland letáky alebo skôr uprednostníte Lidl leták? Mimoriadne širokú ponuku vám ponúka aj Tesco leták, kde môžete využiť na ďalšie šetrenie clubcard. Ak ste si nevybrali, tak na Tipli vám prinášame aj Billa leták a mnohé ďalšie. Listujte letáky z pohodlia domova a okrem peňazí šetrite aj životné prostredie.

Zľavové kupóny a výpredaje

Veľkonočné výpredaje sú typické naozaj každým rokom. Na Tipli vám ponúkame širokú ponuky zliav a zľavových kupónov. Dokonca máme pre vás pripravenú aj špeciálne zľavové kupóny Veľká noc 2021. Stačí si len vybrať a následne kupón uplatniť v košíku daného internetového obchodu. A čo tak skvelé výpredaje? Tie najaktuálnejšie informácie ako ušetriť vám opäť prináša Tipli! Stačí si len vybrať zo širokej ponuky obchodov ako napríklad New Yorker, či Datart.

Obrázok

Homemade dekorácia

Nevyhadzujte zbytočne peniaze za drahé veľkonočné dekorácie. Vyrobte si krásne veľkonočné dekorácie v pohodlí domova a ušetrite. Ak nie ste príliš zručný, máme pre vás lepšiu variantu a prinášame vám 5 tipov na lacné veľkonočné dekorácie z AliExpress. Výber je skutočne iba na vašom rozhodnutí!

Nakupujte v predstihu online

Nečakajte s nákupmi na poslednú chvíľu. Nakupujte v predstihu online a využite donášku domov. Dbajte na svoju bezpečnosť a objednajte si jedlo, či nákup domov prostredníctvom donáškových služieb. Tie často poskytujú dopravu zdarma pri vyššej hodnote objednávky. Nakupujte z domu, nakupujte bezpečnejšie a lacnejšie!

Cashback

Peniaze späť z každého nákupu. Znie to neuveriteľne? Na Tipli realita. Prihláste sa do svojho účtu, vyberte si zo širokej ponuky obchodov, ktoré ponúkajú cashback a začnite šetriť. Prekliknite sa na obchod cez Tipli a získajte 5 či 10 % z hodnoty objednávky naspäť na váš účet. Je to jednoduché a zvládne to naozaj každý!

Šťastné a Veselé prežitie Veľkonočných sviatkov Vám želá celý tím Tipli!

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa