Obchody Zľavové kupóny Letáky

Drevona leták informácie

Všetky platné Drevona letáky na jednom mieste! Drevona leták pre tento aj nasledujúci týždeň. Drevona vydáva letáky pravidelne raz mesačne. Drevona letáky sú ladené aj tématicky a tak si môžete prezrieť špeciálne akcie na detské postele, komody, relaxačné kreslá a drevona postele.

Na papierový leták sa môžete zabudnuť, pretože u nás nájdete Drevona leták online.

Značka DREVONA je na trhu od roku 1949. V súčasnosti patrí pod značku Drevona viacero spoločností a divízií: veľkoobchod s nábytkom, maloobchodná sieť kamenných predajní s nábytkom, výroba nábytku, e-shop s nábytkom, export-import nábytkových polotovarov a piliarskych výrobkov, zariaďovanie interiérov „na kľúč“. Cez internet predáva Drevona nábytok už od roku 2002. Na Slovensku nájdeme celkom 8 kamenných predajní s nábytkom a to Drevona Bratislava, Drevona Nitra, Drevona Komárno, Drevona Trnava a Drevona Sereď, Zlaté Moravce, Kežmarok, Žilina.

Drevona ponúka moderný aj klasický nábytok od slovenských, alebo overených zahraničných výrobcov. Okrem predajní môžete nakupovať aj z pohodlia vášho domova, a to v Drevona e-shope na drevona.sk. Doručenie nábytku objednaného cez drevona.sk nad 300 € je zadarmo. V predajniach a internetovom obchode nájdeme Drevona nábytok: postele, kuchynské linky, sedacie súpravy na mieru, pohovky, kreslá, stoly a stoličky, drevona postele, matrace, rošty, skrine a úložné priestory, perináky, komody, police, lehátka, detský nábytok, nábytok do kuchyne, zrkadlá, botníky, vešiaky, kancelársky nábytok, kúpeľňový nábytok, vešiakové steny, prebaľovacie pulty a mnoho iného tovaru. Okrem toho Drevona ponúka aj záhradný nábytok ako kreslá, lehátka a ostatné vybavenie do záhrady.

Na akčné ponuky pravidelne upozorňuje Drevona leták, ktorý vychádza 1x za mesiac. Aktuálny Drevona leták si môžete prelistovať na týchto stránkach. E-shop Drevona.sk je zásobovaný z vlastného veľkoskladu, vďaka čomu sú dodacie lehoty nábytku jedny z najkratších. Navyše k nákupu môžete využiť Drevona nábytok zľavy a kupóny.

Podobné obchody ako Drevona s akčnými letákmi a katalógmi