Nové zľavové kupóny v Datart, Premier Farnell, Agátin svět a Pidilidi

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zľavové kupóny  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Neváhajte a poďte sa pozrieť, ako najlepšie ušetriť peniaze v novom týždni od 07.07.2021

Dnes vám ponúkame 6 nových zľavových kupónov z kategórií elektro a pc, spotrebiče a biela technika, počítače a doplnky a mnohé ďalšie. Ďalšie akcie nájdete v sekcii zľavové kupóny, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka zľavových kódov z obchodov Grada.sk, VidaXL, Datart, Premier Farnell a ďalších platí od dnešného dňa.

Pozrite sa na aktuálne zľavové kupóny.

Datart

Získajte zľavový kód Datart 12€ na nákup v obľúbenom internetovom obchode Datart.sk so širokým spektrom produktov od kávovarov, cez televízory až po počítače.

Kód platí do 30.09.2021

Premier Farnell

K dispozícii je aj zľavový kupón Premier Farnell 10 % na nákup s použitím spomínaného promo kódu. Vyberte si z ponuky eshopu Premier Farnell a zaručene nebudete ľutovať.

Kód platí do 30.09.2021

Agátin svět

Do pozornosti dávame aj zľavový kupón Agátin svět 10 % na celé spektrum hračiek pre najmenšie aj väčšie deti. Potešte svoje ratolesti originálnym darčekom, ktorý im skrášli letné prázdniny.

Kód platí do 31.07.2021

Pidilidi

V ponuke je nový aj zľavový kupón Pidilidi 20 % na všetko (akcia sa nevzťahuje na hračky a písacie potreby). No aj tak je k dispozícii veľké množstvo produktov, ktoré môžete získať oveľa lacnejšie ako bežne. Neváhajte dlho!

Kód platí do 31.07.2021

Grada.sk

Spomenúť treba aj zľavový kupón Grada.sk 20 % na všetko z ponuky tohto knižného vydavateľstva s dlhoročnou tradíciou. Oddýchnite si pri čítaní nových bestsellerov!

Kód platí do 31.07.2021

VidaXL

Na záver tu máme aj zľavový kupón VidaXL 10 % na zahradný nábytok. Vyberte si do vašej záhrady iba to najlepšie a určite nebudete ľutovať!

Kód platí do 02.08.2021

Súvisiace obchody

Datart, Premier Farnell, Agátin svět, Pidilidi, VidaXL, Grada.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa