AliExpress tipy - kostým kovboje, clip-in vlasy, parka

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Poznáte niekoho, komu doposiaľ srdiečko nevzbĺklo pre nákupy v Číne? Potom mu dajte prečítať našu aktuálnu nálož toho najlepšieho z AliExpress. A pridajte varovanie, že sa mu život dnešným dňom obráti hore nohami. Narozdiel od jeho peňaženky - tá môže vzhľadom k extra nízkym cenám zostať takmer nedotknutá.

Pripravte sa na karneval a na jar, spestrite deťom umývanie rúk vďaka vtipnému nadstavcu na kohútik a vyrobte si domáce mydlá. Na AliExpress sme pre vás opäť objavili 5 luxusných vychytávok za neuveriteľne nízke ceny. Posúďte sami.

Detský kostým kovboj

Detský kostým kovboj

Detský kostým kovboja zoženiete najlacnejšie na AliExpress.

Na detskom karnevale alebo oslave narodenín zažiaria vaše ratolesti v peckovom kovbojskom sete, ktorý sa skláda z klobúka so šerifskou hviezdou, červenej kovbojskej šatky a nohavíc so strapcami. Vo veľkostiach od 6 mesiacov do 2 rokov. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Cena: 9,60 €.

Kúpiť kostým na AliExpress

Farebné pramienky do vlasov

Farebné pramienky do vlasov

Clip-in vlasy - pripínacie farebné pramienky do vlasov kúpite lacno na AliExpress.

Netrúfate si na výraznejšiu zmenu účesu, ale máte chuť šokovať svoje okolie a vlastný odraz v zrkadle? Otestujte, čo vám pristane, s clip-in vlasy alebo farebnými pramienkami do vlasov. Vyberať môžete z 20 farieb, od nenápadnej krémovej po krikľavo ružovú. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Cena: 0,50 €.

Zobraziť pramienky na AliExpress

Dámska jarná parka

Dámsky jarná parka

Dámsku jarnú parku v krásnom designe zaobstaráte lacno na AliExpress.

Že u vás práve chumelí a zbláznili sme sa? Nie, len nenápadne upozorňujeme, nech pri nákupoch z Číny počítate radšej s dlhšou dodacou lehotou. A keď jar konečne zaklope na dvere, budete dokonale pripravení! Nádherné dámske jarné parky zaobstaráte v 5 farbách. A ak tápate, ako vybrať správnu veľkosť oblečenia, nenecháme vás v tom. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Cena 26,10 €.

Dámska parka na AliExpress

Detský nadstavec na vodovodný kohútik

Detský nadstavec na vodovodný kohútik

Farebný nadstavec na kúpeľňový kohútik z AliExpress pre tvrdohlavých bojkotérov hygieny.

Lámete si hlavu nad tým, ako zariadiť, aby si deti umývali ruky rady a dobrovoľne? Nemusíte byť kúzelník ani expert na výchovu. Odpoveďou sú tieto veselé kúpeľňové nadstavce na kohútik v tvare slona, kačičky alebo delfína. Hodnotenie produktu: 5 z 5. Cena 4 €.

Detský nadstavec na AliExpress

Silikónové formičky na výrobu mydla

Formičky na výrobu mydla

Silikónovú formičku z AliExpress. využijete na domácu výrobu kozmetiky.

A keď sme pri umývaní rúk, čo takto si vyrobiť vlastné mydlo alebo inú domácu kozmetiku? Home-made výrobky sú trendy a zábavno-edukačný program na odpoludnie pre celú rodinu máte razom vymyslený. Už chýba len šikovná silikónová formička. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Cena: 1,30 €.

Silikónové formy na AliExpress

☝ Získajte zľavu až 10 % na AliExpress

Nakupujete často na internete? S Tipli získate z každého online nákupu odmenu späť na váš účet, a to nielen na AliExpress.

Začať získávať odmeny

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa