Pripravte sa na prvú sezónu NHL

Tipy k nákupuNakupovanie 3. 11. 2021

NHL, najkvalitnejšia hokejová liga na svete, sa onedlho vrhne do svojej 103. sezóny. Fanúšikovia hokeja sa majú rozhodne načo tešiť. Ako sa však pripraviť na novú sezónu NHL? Je tu pre vás Tipli s výberom tých najlepších produktov z eBay!

Kanadsko-americká NHL započne túto sezónu pomerne prekvapivo v hlavnom meste Českej republiky. Pražská O2 Aréna bude hostiť zápas medzi Chicago Blackhaws a Philadelphia Flyers. Jedná sa o stretnutie hrané v rámci NHL Global series. Vybrané tímy vycestujú do Európy a odohrajú tu svoj zápas. Fanúšikovia sa môžu tešiť na také hviezdy ľadových plôch ako Patrick Kane, či miláčik domácich fanúšikov Jakub Voráček.

Ďalšie 2 stretnutia NHL Global Series sa odohrajú v Štokholme. Vynovená Ericsson Globe Arena bude dejiskom až 2 duelov medzi Tampa Bay Lightning a Buffalo Sabres. Návrat úvodných zápasov sezóny do Európy po dlhých 8 rokoch tak bude určite vo veľkom štýle.

Výsledky spred 8 rokov zo zápasov hraných v rámci NHL Global series ukázali, že sa určite oplatí tieto stretnutia sledovať. My v Tipli sme pre vás vybrali 7 produktov, ktoré správnemu fanúšikovi NHL nesmú chýbať!

1. Kľúčenka puk s logom tímu NHL

Ako najlepšie ukážete všetkým naokolo, že ste pravým fanúšikom niektorého z tímov NHL? Rozhodne siahnite po kľúčenke v tvare puku s logom vášho obľúbeného tímu NHL. K dispozícii je každý z 38 tímov hrajúcich kanadsko-americkú NHL. Kľúčenka je hrubá 4 cm a jej výška činí 2 cm. Určite sa nemusíte báť, že by vám prekážala napríklad aj na kľúčoch od auta. Siahnite na istotu z eBay.de a ušetrite až 3 % z vášho nákupu.

NHL puk

.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena5,00 €
Cena s cashbackom4,87 €
Nakupovať na eBay »

Ste aj fanúšikom cyklistiky a Petra Sagana?

Práve pre vás tu je 10 najlepších predmetov pre fanúšikov Tour de France!

10 najlepších predmetov pre fanúšikov Tour de France »
NHL, eBay

2. Rolba s logom Chicago Blackhaws

Rolba je zariadenie, ktoré slúži na úpravu ľadovej plochy zvyčajne počas prestávok hokejového zápasu. Naozaj jedinečná hračka pre vaše dieťa, prípadne výnimočný kus pre fanúšikov hokejového klubu Chicago Blackhaws. Klub, v ktorom je náš Marián Hossa považovaný za legendu. Jedná sa o rolbu zo sezóny 2015, kedy Blackhaws vyhrali Stanley Cup, keď vo finále porazili Tampa Bay Lightning 4:2 na zápasy. Rolba je dlhá 8cm, 4 cm vysoká a 3 cm hrubá. Zvoľte túto maličkosť ako darček z portálu eBay de a ušetrite až 3 % iba vďaka Tipli!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena9,50 €
Cena s cashbackom9,26 €
Nakupovať na eBay »

Čo všetko potrebujete do fitka?

Zoznam vecí je naozaj široký. Práve preto vám Tipli prináša: Športové oblečenie- všetko do fitka na jednom mieste.

Športové oblečenie do fitka »

3. Zimná čiapka Los Angeles Kings

Ďalší z tímov, ktorý je aj na území Slovenska mimoriadne populárny. Výrazne sa k tomu pričinil najmä Marián Gáborík, ktorý v roku 2014 práve s Los Angeles Kings zdvihol nad hlavu Stanley Cup. Keďže leto už pomaly končí, je najvyšší čas sa pripraviť na chladnejšie počasie. Zimná čiapka s logom Los Angeles Kings v čierno-bielom prevedení je vašim ideálny doplnkom na studenšie mesiace. Nájdete ju na portáli eBay, kde navyše vďaka Tipli ušetríte až 2 %.

NHL, čiapka
Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena15,31 €
Cena s cashbackom15,05 €
Nakupovať na eBay »

Máte radi hudbu pri športe?

Športujte pohodovo! Bezdrôtové slúchadlá na AliExpress sú tu práve pre vás.

Bezdrôtové slúchadlá na AliExpress »
NHL, eBay de

4. Snapback s logom tímu z NHL

Pokiaľ zimné čiapky nie sú práve vašim obľúbeným typom oblečenia a nevyužívate ich ani pri veľkých mrazoch, máme pre vás riešenie. Podporte svoj obľúbený celok z NHL a ukážte, že ste pravý hokejový fanúšik. Na výber máte všetky tímy, pri niektorých dokonca z viacerých motívov. Ebay ponúka tieto snapbacky za bezkonkurenčnú cenu. No my v Tipli vám z nej dáme ešte cashback 3 %. A to sa už naozaj oplatí!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena12,90 €
Cena s cashbackom12,58 €
Nakupovať na eBay »

Nakupujete radi oblečenie na eBay?

Nakupujeme oblečenie na eBay: Športové oblečenie a výber toho najlepšieho za super ceny s cashbackom tu je len pre vás!

Športové oblečenie na eBay »

5. Tričko Zdeno Chára

Aktuálne najstarší stále aktívny hráč v NHL, nie je nikto iný ako náš Zdeno Chára. Legendárny obranca začne tento rok už svoju 23. hokejovú sezónu v NHL. Kapitán Bostonských medveďov bude mať určite opäť tie najvyššie ciele. Podporte slovenského dlháňa a vyberte si tričko s logom klubu, v ktorom strávil väčšinu svojej kariéry. Na zadnej strane nájdete meno Chára a ikonické číslo 33. Ide o licencovaný produkt NHL vyrobený firmou Reebok, ktorá vyrába kvalitné športové oblečenie. Ebay ho ponúka za skvelú cenu a Tipli pridá ešte 2 % cashback !

NHL, Zdeno Chára
Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena19,78 €
Cena s cashbackom19,45 €
Nakupovať na eBay »

Fandíte aj futbalu?

Najlepšie tenisky z eobuv.sk vám poskytnú dokonalý komfort za skvelú cenu!

Najlepšie tenisky na futbal z eobuv.sk »
NHL, eBay

6. Mince so 6 pôvodnými tímami NHL

Táto skupina 6 tímov tvorila NHL dlhých 25 rokov. Od sezóny 1942/1943 až do sezóny 1966/1967 vrátane. Sú to tieto hokejové tímy: Montreal Canadiens, Toronto Maple Leafs, Boston Bruins, New York Rangers, Detroit Red Wings, Chicago Blackhaws. Jedná sa o zberateľskú edíciu, ktorá je dodávaná v krabici a s certifikátom autenticity. Niečo pre pravých milovníkov hokeja a hobby zberateľov. Objednajte si tento kufrík s mincami s logami pôvodných 6 tímov NHL z eBay a získajte cashback až 2 %!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena31,50 €
Cena s cashbackom30,97 €
Nakupovať na eBay »

Vedeli ste, že?

My sme Tipli je skupina na Facebooku, kde môžete v súťažiach úplne zadarmo vyhrať vecné ceny? Okrem iného sa dozviete množstvo zaujímavých informácií ! Tak načo ešte čakáte?

My sme Tipli »

7. Dres Marián Hossa St. Patrick edition

Mariána Hossu, 3 násobného držiteľa Stanley Cupu a viacnásobného reprezentanta Slovenska na Majstrovstvách sveta v hokeji, netreba bližšie predstavovať. Legendárny slovenský hokejista, ktorý tento rok oslávil 40. narodeniny musel bohužiaľ ukončiť svoju aktívnu kariéru. Fanúšikov má však stále enormné množstvo. Ako na Slovensku, tak aj vo svete meno Hossa stále rezonuje. Práve špeciálna edícia dresov ku dňu svätého Patrika v zelenom prevedení s menom a číslom 81, ktoré bolo pre Mariána Hossu typické je k dispozícii na portáli eBay. Ponuka je limitovaná, preto neváhajte ! Objednajte si tento špeciálny hokejový dres a získajte cashback až 2 % !

NHL, hokejový dres
Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena63,46 €
Cena s cashbackom62,40 €
Nakupovať na eBay » MS v hokeji

K hokejovému svetu patria okrem NHL aj Majstrovstvá sveta v hokeji. Každoročné zápolenie 12 národných tímov. MS v hokeji 2020 sa uskutočnia vo Švajčiarsku. Celá krajina v daný moment žije iba hokejom. Podstatné sú iba výsledky. V tradičnom májovom termíne má Slovensko minimálne 2 milióny nových hokejových trénerov, ktorý presne vedia, čo je pre náš hokej najlepšie. My budeme nášmu národnému tímu rozhodne fandiť, či výsledky budú pozitívne, alebo nie. Skúste to aj vy a užívajte si krásny šport, akým hokej jednoznačne je! Predtým nás však čaká množstvo zápasov NHL. Ten prvý už onedlho v Prahe. My v Tipli sa na NHL Praha tešíme už teraz a dúfame, že ste si z ponuky produktov NHL vybrali a opäť ušetrili!

Kde nakupovať športové oblečenie s cashbackom?

  • Sportobchod- nájdete tu výbavu pre každý šport, ktorý si predstavíte, navyše s cashbackom až 2,5 %,
  • inSPORTline- ak ste športovcom telom aj dušou, nájdete tu presne to, čo potrebujete s cashbackom 1 %,
  • eFitness.sk- ponúka vybavenie a výživové doplnky s cashbackom až 3,5 %.

Súvisiace obchody

eBay.com, eBay.de

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa