6 krokov pre úspešný nákup s Tipli

Tipy k nákupuAko nakupovať s Tipli 10. 11. 2021

Možno preto, že sa ešte dobre nepoznáme alebo ste na našu stránku narazili po prvýkrát či o nákupe s Tipli uvažujete už dlhšiu dobu, ale stále neviete, ako sa s nami nakupuje a ako to môže fungovať. Nech už je dôvod vašich nejasností akýkoľvek, rozhodli sme sa vám bližšie predstaviť a ukázať, že to s nami nie je zložité a nie je v tom skrytý žiaden háčik!

Šetrenie peňazí, to je naša špecialita. V Tipli to nazývame cashback. Neviete, čo to slovo znamená a už vôbec nie ako to funguje? To ste tu správne. Cashback znamená doslova "peniaze späť", teda že vám za každý nákup na internete, ktorý urobíte cez Tipli pošleme peniaze späť na účet. Chcete aj vy začať šetriť peniaze zo svojich nákupov na internete, ale nie ste si prvým nákupom istí? Žiaden strach! Pokračujte v čítaní a my vás prvým nákupom na Tipli prevedieme.

1. Registrácia

Najprv sa u nás musíte registrovať, inak by sme sa nedozvedeli, na aký účet máme odmeny posielať. Registrácia zaberie skutočne iba chvíľku.

Ako sa zaregistrovať?

Na Tipli sa môžete zaregistrovať troma jednoduchými spôsobmi:

  1. Vyplnením užívateľských údajov
  2. Pomocou aplikácie Facebook
  3. Pomocou aplikácie Google
Zaregistrujte sa na Tipli »

2. Výber obchodu

A teraz prejdime k tomu, prečo ste k nám prišli – nakupovanie! Nájdete u nás viac než 450 obchodov, takže sme si istí, že vás niektorý z nich zaujme. Ako hľadať obchod na Tipli? Stačí, ak použijete hľadáčik, do ktorého môžete rovno zadať názov svojho obľúbeného obchodu. Odporúčame ale ponuky porovnávať, na to vám poslúži naše navigačné menu, kde nájdete obchody rozdelené do kategórii, v ktorej si vyberiete presný typ obchodu, podľa toho čo vás zaujíma.

Ako nakúpiť z Tipli ten správny tovar

3. Informácie o obchode

Hneď ako sa cez ikonu jednoducho prekliknete do obchodu, zistíte o ňom všetko, čo potrebujete vedieť - krátky popis obchodu, výšku cashbacku, aktuálne zľavy a kupóny, do akej podkategórie spadá a samozrejme špecifické podmienky obchodu - môžete sa napríklad stretnúť s tým, že výška cashbacku závisí na type tovaru.

4. „Oranžové tlačítko“

Ďalšia dôležitá vec – prechod do samotného obchodu cez oranžové tlačítko „Nakúpiť“. Vďaka tomu sme schopní zaznamenať váš nákup a vrátiť vám z neho peniaze. Pre cashback je teda nevyhnutné, aby ste do obchodu pred nákupom prešli týmto spôsobom.

6 krokov pre úspešný nákup s Tipli

5. Objednávka produktu

Objednáte tak, ako to robíte bežne. Cashback nijako nezávisí na spôsobe platby a doručení. Aby cashback prebehol správne, mali by ste dodržiavať isté pravidlá, o ktorých píšeme v pravidlách cashbacku. Jedno z najdôležitejších pravidiel je nákup nijako nenaťahovať - objednávka by mala byť dokončená ideálne do 20 minút od presmerovania.

6. Odmena z nákupu

Odmenu z nákupu vám na Tipli účet pripíšeme do 48 hodín. Aktuálny stav vždy nájdete vo svojom profile v sekcii„Odmeny a výhody“.

Tak vidíte, že to s nami vôbec nie je také zložité! Ak by ste si niečím predsa ešte neboli istí, obráťte sa na našu zákaznícku podporu, vyplňte náš reklamačný formulár pre garanciu spokojnosti alebo prispejte do diskusie pod článkom, radi zodpovieme každú vašu otázku :-).

Radi nakupujete na internete? Získajte až 25 % späť vďaka cashbacku!

Nakúpte si oblečenie, elektroniku, dovolenku alebo potraviny za tú najvýhodnejšiu cenu. Vďaka Tipli nakúpite a ešte budete finančne odmenení! Využite cashback a získajte peniaze späť z každého nákupu! Pozrite sa, ako služba funguje v jednoduchom a krátkom videu.

Každý registrovaný zákazník získa pri nákupe v partnerskom obchode finančnú odmenu späť na účet.

V ktorých obchodoch ušetríte najviac?

Tipli spolupracuje s viac než 450 partnerskými obchodmi. Všetky prehľadne rozdelené do kategórii nájdete na našej hlavnej stránke. Pozrite na TOP obchody, v ktorých získate za nákup odmenu:

  • AliExpress - nákupy z Číny s cashbackom až 10 % späť.
  • eObuv - až 3,3 % z nákupu obuvi späť.
  • BonPrix - nakupujte oblečenie lacnejšie až o 4,5 % lacnejšie.
  • Vivantis - kozmetika až s 10% zľavou.
  • Notino - za nákup parfémov a kozmetiky až 5 % späť.
  • Astratex - až 6,5 % z nákupu spodnej bielizne späť.
Zobraziť ďalšie obchody »

Súvisiace obchody

Bonprix, Pilulka.sk, Tescoma, ZOOT, Notino, Zoohit, Tchibo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa