Pracujete v kancelárii? Vieme, bez čoho sa neozaobídete!

Tipy k nákupuTipy a triky 10. 11. 2021

Od 9 do 17 každý všedný deň. Ak v kancelárii trávite taký čas, mali by ste sa v nej cítiť čo najlepšie! Vybavte si ju od podlahy po strop tak, aby sa vám v nej dobre pracovalo. Vieme, bez čoho sa neozaobídete.

V kancelárii trávite každý deň množstvo času - vybavte si ju tak, aby ste sa v nej cítili dobre a mohli v pokoji pracovať. Máte v nej dosť úložného priestoru a pomôcok, ktoré vám uľahčujú život?

Tabuľa

Množstvo práce, množstvo schôdzok a množstvo plánov na niekoľko dní dopredu. Ako sa v tom všetkom orientovať? Obklopte sa praktickými mazateľnými tabuľami a už nikdy na nič nezabudnete!

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete! 7

Vinylová čierna tabuľa (5,47 €, eBay), Kalendár (3,62 €, eBay), Samolepiaca čierna tabuľa (0,71 €, eBay)

Kancelárska stolička

Pohodlie nadovšetko. Ak pracujete na počítači 8 hodín denne, musí sa vám pohodlne sedieť, aby ste sa mohli naplno sústrediť na prácu. Nezabudnite sa občas z kancelárskej stoličky zvihnúť a poriadne sa pretiahnuť, aby vás zo sedavého zamestnania nebolel chrbát.

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete!

Kancelárka stolička (teraz za 79,90 €, SCONTO nábytok), Kancelárske kreslo (teraz za 137,40 €,SCONTO nábytok), Kancelárske kreslo (teraz za 69 €, ASKO nábytok), Kancelárske kreslo (99 €, Tempo nábytok)

Kancelárske potreby

Pero, ktoré neprestane písať uprostred slova, poznámkové bloky, usporiadače, najrôznejšie samolepky, tabule a motivačné cedule! Správne kancelárske potreby vám uľahčia prácu, ako sa len dá.

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete!

Diár Sloboda (11,10 €, Bux.sk), Bielitko (0,75 €, Ebay), Archivačný box (18,23 €, Ebay), Organizér (3,37 €, Ebay)

Kancelársky stôl

Presedíte u neho množstvo času – a predstavte si tú kopu papierov, ktorými sa na ňom budete prehrabávať. A niekam musíte položiť aj pohár s kávou. Kancelársky stôl voľte priestorný s množstvom užitočných zásuviek.

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete! 3

PC stôl FRANZ teraz za 119 €, SCONTO nábytok), Písací stôl GP MONOBLOK (teraz za 89,30 €, SCONTO nábytok)

Príslušenstvo k PC

Svoj počítač si môžete dovybaviť, ako chcete – pokojne trochu bláznivo. Zaobstarajte si pohodlnú myš a slúchadlá, ktoré odhlučnia hádky kolegov. Bude sa vám pracovať oveľa lepšie. Kúpiť ich môžete s výhodami. Stačí využiť Alza zľavový kupón a všetko potrebné zaobstaráte za tie najlepšie ceny.

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete! 8

Myš pre hráčov (7,84 €, AliExpress), Sluchadlá s myšacími ušami (86 €, eBay), Myš (2,72 €, AliExpress)

Kancelárske skrine

Všetko sa na stôl nevojde. Skôr či neskôr sa vám kancelária začne plniť šanónmi, poradníkami, knihami a ďalšími vecami, bez ktorých sa z dlouhodobého hľadiska neozaobídete. Zvoľte užitočné kancelárske skrine a regály, do ktorých sa vám všetko vojde.

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete!

Regál Axel (teraz za 135 €, ASKO nábytok), Regál SYNERGY plus (74,90 €, SCONTO nábytok), Regál Calais (teraz za 170 €, ASKO nábytok), Regál QUADRO 3 (149 €, SCONTO nábytok)

Kancelársky kontajner

Úložného priestoru nie je v kancelárii nikdy dosť, spoliehajte na priestorovo úsporné kancelárske kontajnery. Ak potrebujete ich obsah často premiestňovať, iste oceníte aj praktické kolieska.

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete! 5

Kontajner SOFT PLUS (teraz za 80 €, SCONTO nábytok), Kontajner EASY (teraz za 46,74 €, SCONTO nábytok), Kancelársky kontajner (teraz za 32 €, Tempo nábytok)

Súvisiace obchody

AliExpress, Kondela, eBay.com, SCONTO nábytok, ASKO NÁBYTOK

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa