Vernostný program TchiboCard

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Vernostné programy 14. 1. 2022

Spoločnosť Tchibo sa špecializuje najmä na predaj prvotriednej kávy, ktorá sa pestuje udržateľným spôsobom. To však nie je všetko. V obchodoch Tchibo nájdete aj nábytok, oblečenie a športové vybavenie. Zaregistrujte sa do vernostného programu TchiboCard a získajte množstvo členských benefitov.

O vernostnom programe TchiboCard

Ak patríte k pravidelným zákazníkom obchodu Tchibo, neváhajte a pridajte sa do vernostného klubu TchiboCard. Členovia klubu môžu využívať zľavy a ďalšie výhody, ako napríklad dopravu a dobierku zdarma. S týmto programom navyše získavate pri každom nákupe Vernostné zrnká. Tieto zrnká zbierate a následne ich uplatňujete na nákup kávy, oblečenia a čohokoľvek ďalšieho zo sortimentu. Za každé 1 € dostanete dve Vernostné zrnká, ktoré možno uplatniť online aj v kamenných predajniach. 

Obrázok

TchiboCard registrácia

Registrácia do vernostného programu TchiboCard je veľmi jednoduchá a navyše celkom zdarma. Môžete ju vykonať osobne v kamenných predajniach alebo vyplniť svoje údaje online v Tchibo e-shope.

Vernostná karta

Každý člen obdrží na základe registrácie vernostnú kartu. Na výber máte dva varianty, digitálnu alebo plastovú kartu. Tí z vás, ktorí nakupujú prevažne v kamenných predajniach, pravdepodobne ocenia viac druhú možnosť. V prípade online registrácie vám bude plastová karta doručená približne štyri týždne od založenia TchiboCard účtu. Ak sa registrujete osobne, dostanete ju ihneď. Pre milovníkov online nakupovania je ideálna digitálna karta, ktorú jednoducho pri nákupe ukážete v mobilnej aplikácii Tchibo.

Vernostné zrnká

Vernostné zrnká zbierate za každý nákup, či už je realizovaný online, v kamennom obchode alebo prostredníctvom telefonickej objednávky. Za 100 Zrniek získate zľavu 1 €. Nezabudnite, že uplatniť si musíte minimálne 10 Zrniek. Môžete ich využiť na nákup ľubovoľných produktov aj pokiaľ sú v akcii. V prípade, že uplatníte Vernostné zrnká na tovar, ktorý budete musieť z nejakého dôvodu vrátiť, budú vám pripísané späť na váš TchiboCard účet.

Získajte Zrnká navyše

Existujú spôsoby, ako zbierať Vernostné zrnká ešte rýchlejšie. Sledujte špeciálne akcie a zľavy, počas ktorých získate niekedy až dvojnásobok Zrniek alebo investujte do nového Tchibo kávovaru. Kúpou plnoautomatického kávovaru Esperto získate s vernostnou kartou za každý nákup zrnkovej kávy alebo príslušenstva ku kávovaru až 10 Vernostných zrniek.

Obrázok

Ďalšie výhody programu TchiboCard

  • Členovia TchiboCard majú výhodnejšie ceny na kávu a ďalší vybraný tovar.
  • Vernostný program TchiboCard sa naozaj oplatí. Ak sa zaregistrujete, dopravu a dobierku pri online nákupe už viac platiť nemusíte.
  • Tchibo má pre vás prípravené pravidelné akcie, počas ktorých máte možnosť získať bonusové Zrnká alebo dokonca ich dvojnásobok.
  • Pre tých, ktorí musia mať dobrú kávu vždy po ruke, sú tu Dni kávy. V rámci tejto akcie dostanete pri kúpe dvoch balení kávy ešte jedno ďalšie zdarma. Koná sa každý párny týždeň od pondelka do piatku.
  • Všetci majitelia kávovarov určite ocenia Cafissimo víkend. Počas tejto akcie, ktorá sa koná každý nepárny týžden v piatok až nedeľu, získate k nákupu štyroch balení kapsúl jedno úplne zadarmo.
  • Ak si radi vychutnávate čerstvú kávu v baroch Tchibo, máte možnosť zbierať špeciálne pečiatky. Keď ich budete mať desať, dostanete jeden nápoj zdarma.
  • Členovia klubu sa môžu vždy v ich špeciálny deň tešiť na Tchibo zľavu k narodeninám.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa