Ako rozmaznávať domácich miláčikov

Tipy k nákupuTipy a triky 10. 11. 2021

Špeciál so zameraním na našich zvieracích miláčikov. Máte doma mačku? Doporučíme vám najlepšie krmivo pre mačky na trhu. Ste psíčkar? Poradíme vám, kde na kvalitnom krmive pre psov ušetríte. Omrknite si naše tipy a vyberte krmivo, ktoré budete svojmu miláčikovi závidieť aj vy.

Naši zvierací priatelia sa o nás starajú každý deň. S vypätím všetkých síl nám zlepšujú náladu, aj keď pri tom musia strčiť hlavu do každej papierovej krabice alebo urobiť neplechu s toaletným papierom. Poďme im urobiť radosť a vybrať pre nich správne a kvalitné krmivo.

Ako vybrať správne krmivo?

Vybrať kvalitné krmivo pre psíkov alebo mačičky nie je jednoduché. Známku kvality rozhodne neurčuje cena. Na druhú stranu netvrdíme, že kvalitné krmivo kúpite za pár korún. Za kvalitu sa holt platí, ale povedzte, nestojí vám zdravie vášho miláčika za to?

Vyberajte kvalitné krmivo, ktoré našim zvieracím kamarátom neublíži a nenechajte sa oklamať pekným obalom alebo reklamou.

Ako rozmaznávať domácich miláčikov

Čo sledovať pri výbere krmiva?

  1. Zloženie
  2. Pri výbere krmiva musíte čítať a hlavne rozumieť zloženiu. Kvalitné krmivo sa pozná podľa obsahu mäsa. Najprv teda vždy hľadajte množstvo a druh mäsa a to v sušenom stave. Môžete sa stretnúť s výrazmi “sušené” alebo “múčka”, oboje je správne. Platí čím viac, tým lepšie.

  3. Obsah obilnín
  4. Ďalej sledujte obsah obilnín. Granule musia držať tvar a tak je využívaných hneď niekoľko druhov “plnidiel”. Správnou voľbou sú: zemiaky, ryža alebo amaranth. Snažte sa vyhýbať kukuričnému škrobu alebo kukuričnej múke. Pri týchto látkach naopak platí čím menej, tým pre zdravie štvornohého miláčika lepšie.

    Nebojte sa prímesí ako čučoriedok alebo brusiniek. Tieto doplnky krmiva naopak slúžia ako prevencia proti vzniku problémov spojených s obličkami a močovým ústrojenstvom.

Krmivo pre mačky

Zoohit, domáci miláčikovia

Na obrázku sprava: 1. Zoohit | Hill´s, 2. Zoohit | Happy Cat, 3. Zoohit | Smilla,

Krmivo pre psov

Ako rozmaznávať domácich miláčikov

Na obrázku sprava: 1. Zoohit | Hill´s , 2. Zoohit | Acana , 3. Zoohit | Bosch

TIP na nákupu na Zoohit

Ako rozmaznávať domácich miláčikov

Pre všetkých milovníkov zvierat ponúka internetový obchod Zoohit k nákupu nad 39 € darček - rozlišovač kľúčov s motívom psíka alebo mačičky. K získaniu darčeka stačí vložiť kód kupónu: DARCEK-LOVE do akčného políčka v nákupnom košíku. Vyberajte krmivo pre psov, pelechy alebo krmivo pre mačky a získajte darček k nákupu ZADARMO.

Je lepší psík alebo mačička? Zapojte sa do našej diskusie a presvedčte nás, že sú mačky lepšie! Nesúhlasíte? Napíšte nám a svet zostane v rovnováhe. :-)

Súvisiace obchody

Zoohit

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa