Ako vypnúť Adblock?

Tipy k nákupu 20. 8. 2021

Adblock, rozšírenie webových prehliadačov, ktoré je známe po celom svete. Vedeli ste, že jeho používaním môžete prísť o cashback? Práve preto vám prinášame prehľadný návod Ako vypnúť Adblock!

Čo je to Adblock?

Adblock je označenie pre rôzne rozšírenia webových prehliadačov, ktoré umožňujú blokovanie časti obsahu webovej stránky. Vo väčšine prípadov sa jedná o reklamy.

Ako zistím, že mám nainštalovaný Adblock?

Je to veľmi jednoduché. Zamerajte sa na pravú hornú stranu vášho internetového prehliadača. Ak si tam všimnite ikonku zväčša v tvare červeného šesťuholníka, zbystrite vašu pozornosť.

Prečo si mám odinštalovať Adblock?

Áno, reklamy na mnohých webových stránkach sú často otravné, a práve používanie tohto rozšírenia vám s nimi môže pomôcť. Nevýhodou je, že toto rozšírenie blokuje aj vašu možnosť získania peňazí naspäť z nákupov, ktoré na Tipli uskutočníte. Ak je Adblock aktívny, dochádza k strate spojenia medzi Tipli a webom, na ktorom ste sa rozhodli nakúpiť. Tým pádom je pre nás nemožné vrátiť vám peniaze vo forme cashbacku.

Ak teda chcete, aby vám bol cashback bez problémov pripísaný, musíte si Adblock vypnúť!

Ako vypnúť Adblock?

Postup nie je vôbec zložitý a pre jednotlivé internetové prehliadače sa odlišuje iba minimálne.

Adblock

Chcete mať všetky obchody s cashbackom vždy po ruke? Ako bonus so špeciálnymi zľavami a kupónmi? Nainštalujte si Tipli do prehliadača a my vás odmeníme ihneď!

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa