Grilovacia sezóna začína - vyberte si ten správny gril!

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  Krása a zdravie  |  Ako nakupovať s Tipli  |  Tipy a triky  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie  |  Chudnutie  |  Hobby a zábava 22. 11. 2021

Pre všetkých, ktorí obľubujú grilovanie a posedenie s priateľmi pri dobrom jedle máme dobrú správu. Pomaly, ale iste, môžete grilovaciu sezónu považovať za zahájenú! Opäť prichádza čas, kedy môžete nažhaviť uhlíky či rozpáliť platne a užívať si záhradné grilovačky. Ak si záhradný gril chystáte kúpiť, my vám s výberom radi pomôžeme!

Grilov na trhu je v ponuke toľko, že si určuje vyberiete, či už máte záhradu, menší dvorček alebo si barbecue môžete dopriať aj na balkóne. Pozrite si naše tipy, ako vybrať záhradný gril, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám a možnostiam. Jednotlivé typy grilov sa odlišujú v spôsobe paliva, v konštrukcii a v tom, do akého priestoru je ich použitie vhodnejšie.

Ak ste už zvolili kategóriu grilu, ktorý vám bude vyhovovať, prinášame vám menšie porovnanie konkrétnych typov v jednotlivých kategóriách. Navyše, vďaka Tipli ušetríte časť peňazí z nákupu, ktorý sa vám ako cashback vráti. Ušetrené eurá môžete použiť na ďalšie doplnky ku grilovaniu, ako je napríklad záhradný nábytok alebo dizajnové záhradné doplnky.

Prenosný gril na drevené uhlie

Prenosný gril na drevené uhlie je šikovné riešenie, nielen pre záhradnú párty, ale môžete ho pohodlne previezť autom a užívať si grilovačku s priateľmi, napríklad aj v mestskom parku či pri rieke. Samozrejme, ak je to povolené :).

Gril na drevené uhlie Fieldmann FZG 1003

Gril

Prenosný gril na uhlie značky Fieldmann je ideálnym riešením pre grilovačku pri kempovaní alebo na rybačke. Grilovať s ním môžete aj doma na záhrade, no pohodlne ho preveziete, ak sa vyberiete stanovať. Súčasťou produktu je termotaška pre uchovanie chladených nápojov.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena16,90 €
Cena s cashbackom16,69 €
Kúpiť gril »

Gril Cattara KEG

Prenosný Gril Cattara KEG vďaka odvetrávaniu je vhodný aj na grilovanie na stole. Vetranie poháňané na baterky dokáže regulovať dymovosť do takej miery, že tento gril je vhodný aj na grilovanie na balkóne. Nepotrebujete k nemu elektrické napájanie, a preto je rovnako vhodný aj pre grilovanie na záhrade či v parku. Prenášať ho môžete v taške, ktorá je súčasťou balenia.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena69,90 €
Cena s cashbackom69,03 €
Gril
Kúpiť gril »

Záhradný gril na drevené uhlie

Klasický záhradný gril na drevené uhlie dodá vašej grilovačke tú správnu atmosféru aj arómu. Na tomto grile sa môžete s nedeľným obedom naozaj vyhrať, navyše vôňa tlejúcich uhlíkov omámi aj vašich susedov. Veľký výber grilov nájdete na hej.sk.

Gril VETRO-PLUS

Gril

Gril VETRO-PLUS je typ veľkého záhradného grilu s pojazdnou konštrukciou. Vďaka dvom kolieskam môžete gril presúvať podľa potreby, či podľa chuti. Pracovná výška roštu je nastaviteľná, vďaka čomu môžete regulovať teplotu opekania. Mriežka je navyše ohrievaná a pochromovaná, čo je prísľubom kvalitne ugrilovaných pokrmov. Pri grile na drevené uhlie treba rátať s dlhšou prípravou a troškou kulinárskej šikovnosti, výsledok ale poteší všetky zmysly!

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena31,90 €
Cena s cashbackom31,50 €
Kúpiť gril »

Gril Happy Green 5010105-A WOOD

Chrumkavý burger a zeleninu s tou správnou príchuťou a arómou si môžete pripraviť aj na záhradnom grile na drevené uhlie Happy Green. Pojazdná pochromovaná konštrukcia je doplnená o drevené odkladacie plochy pre pohodlnejšie grilovanie. Grilovacia plocha je o rozmere 45 x 45 cm, takže na ňom môžete pripraviť nemalú hostinu! Gril je proti vetru zabezpečený zástenou, v prípade veľmi nepriaznivého počasia ho vďaka kolieskam môžete pohotovo schovať do bezpečia.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena35,00 €
Cena s cashbackom34,56 €
Gril
Kúpiť gril »

Plynový gril

Plynový gril síce nerozvonia vašu záhradu ako gril na drevené uhlie, no príprava grilovaných pochúťok bude o niečo rýchlejšia a jednoduchšia. Plynové prevedenie je vhodné pre tých, ktorým nevadí si za pohodlie niečo priplatiť.

Plynový gril Copmass party point

Gril

Záhradný Compass party point s plynovým pohonom vďaka systému Flame Tamer umožňuje plynulé a rovnomerné vyhrievanie celej grilovacej mriežky. Kovový profil nad horákmi zabraňuje stekaniu tuku medzi plamene, a tým jeho vzplanutiu. Konštrukcia na kolieskach je vybavená sklopným vekom a bočnými odkladacími poličkami. Vďaka tomuto prevedeniu sa tak môžete bezpečne venovať hosťom rovnako, ako príprave hostiny.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena139,00 €
Cena s cashbackom137,26 €
Kúpiť gril »

G21 Oklahoma BBQ Premium Line

Plynový nerezový gril G21 Oklahoma BBQ Premium Line vyladí vašu rodinnú oslavu do dokonalosti. Kvalitný gril pre náročnejších je vybavený troma nerezovými horákmi s elektrickým zapaľovaním a plynovou reguláciou. Navyše, so systémom Flame Tamer a teplomerom zabudovaným vo veku, bude vaše grilovanie maximálne pohodlné a bezpečné.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena254,90 €
Cena s cashbackom251,74 €
Gril
Kúpiť gril »

Elektrický gril

Elektrický gril predstavuje asi najdostupnejšiu možnosť grilovania. Ak zvolíte gril na elektrinu môžete ho využívať celoročne, a to nielen na balkóne, ale dokonca priamo v kuchyni. Elektrické grily sú o niečo menej praktickou voľbou, pokiaľ uprednostňujete väčšie barbecue párty na záhrade.

Raclette gril Clatronic

Gril

Grilovanie nebolo nikdy také jednoduché! S elektrickým Raclette gril Clatronic vám stačí elektrická zásuvka a za chvíľu si môžete pripraviť chutné a zdravé jedlo. Nemusíte zháňať žiadne uhlie či podpaľovač. Navyše vám k príprave jedla stačí minimum tuku, preto je tento model vhodný aj na diétnu kuchyňu. Jedlá môžete pripravovať na viacero spôsobov vďaka otočnej kovovej doske.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena39,00 €
Cena s cashbackom38,51 €
Kúpiť gril »

Elektrický gril Tefal GC461B34

Nemusíte mať záhradu, aby ste si mohli dopriať chutné grilované jedlo. V prípade elektrického grilu Tefal GC 461B34 nemusíte mať ani terasu, no grilovať s týmto pomocníkom môžete hneď vo dvoch polohách - gril môžete použiť ako výkonný kontaktný gril a ako otvorený gril pri 180 °C. Odolné a nepriľnavé platne sa rozpália v priebehu pár minút, a tak môžete každú nečakanú návštevu prekvapiť chrumkavým steakom.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena115,00 €
Cena s cashbackom113,56 €
Gril
Kúpiť gril »

Sada na grilovanie

Gril
Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena27,00 €
Cena s cashbackom26,66 €

Nezabudnite na grilovacie nástroje! Či už sa rozhodnete pre menší model grilu na drevené uhlie, elektrický gril alebo profesionálny plynový gril, bez kvalitného príslušenstva sa nezaobídete. V sade na grilovanie od značky Electrolux sa nachádza 5 kusov grilovacích nástrojov: kliešte, špachtla, vidlica, grilovací štetec a nôž. Celá sada je zhotovená z nerezu a je balená v robustnom kufríku, v ktorom si náčinie ľahko prenesiete, kdekoľvek sa rozhodnete grilovať.

Kúpiť sadu na grilovanie »

Vyberte si ten správny gril na vašu mieru a nezabudnite na štýlové doplnky do záhrady či dizajnové prestieranie pre vašu grilovačku.

Súvisiace obchody

Hej.sk, 4home, Bonami, DeDoma, Kulina

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa