TOP 5 produktov z AliExpress #26

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Všetci milovníci AliExpress nízkych cien pozor! AliExpress Day je za rohom - pripravte si teda do nákupných košíkov všetky vychytávky a počkajte si na brutálne zľavy, ktoré odštartujú 11.11. 2017!

V dnešnej dávke čínskej inšpirácie poradíme módne kúsky pre dámy aj dievčatká, pozrieme sa na produkty do domácnosti a neobídeme ani vašich domácich miláčikov.

Dámska baretka

TOP 5 produktov z AliExpress #26

Franzúzske baretky sú nesmrteľným módnym trendom! Dodajte jednou bodku za vašim dokonalým outfitom aj vy. Mužov v nich očarovali už naše babičky a s nami to nie je rozhodne inak. ;-) Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 12,60 €

Dievčenský kabátik

TOP 5 produktov z AliExpress #26

Aj vaše malé dievčatko sa chce parádiť ako jeho mama. S týmto krásnym ružovým kabátikom bude vyzerať ako princezná a navyše jej bude teplučko - takže sa nemusíte sa báť o jej zdravie. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 44 €

Dámske šperky

TOP 5 produktov z AliExpress #26

Set elegantných náušníc a prsteňa iste ocení každá dáma. Nech už na bežný deň v práci alebo špeciálnu spoločenskú udalosť. Páni, šperkom iste nešliapnete pri vianočných nákupoch vedľa. ;-) Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 29,30 €

Magnetický zoznam úloh

TOP 5 produktov z AliExpress #26

Majte povinnosti celej rodiny pokope. Treba spraviť nákup? Navariť? Alebo poupratovať dom? Napíšte to na “to do list” a na nič viac nezabudnete. Zoznam sa dá po vyplnení vymazať a znovu prepísať. Takisto ho môžete premiestňovať z miesta na miesto. Ale kde si ho všimne viac ľudí ako na chladničke? Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 11,20 €

Pelech pre zvieratko

TOP 5 produktov z AliExpress #26

Doprajte svojmu štvornohému miláčikovi skutočne luxusné pohodlie. Pelech je polohovateľný, môžete vášmu zvieratku vytvoriť útulné miestečko so striežkov alebo bez nej. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 40,50 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa