Jarné dekorácie – premeňte svoj balkón

Tipy k nákupuTipy a triky  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Konečne je tu jar a s ňou aj krásne slnečné počasie. Aj vy v takomto počasí radi trávite čo najviac času von, ale nemáte k dispozícii dom so záhradou? Aj balkóny patria k miestam, kde si môžete pekné počasie úžasne vychutnať. Poradíme vám, ako si zo svojich balkónov jednoducho urobíte to najkrajšie miesto na rannú kávu či večerné posedenie s priateľmi.

Ak je súčasťou vášho bytu balkón, máte veľké šťastie. Aj z malého balkóna sa totiž dá vykúzliť útulné a príjemné miesto, kde budete tráviť svoj voľný čas radi. Zopár tipov, ako si také miesto vytvoriť, vám práve teraz prinášame.

balkón

1. Pestujte bylinky

Vytvorte si na balkóne vlastnú mini záhradu. Stačí, ak si kúpite semienka alebo už väčšie bylinky a jednoducho si ich zasadíte do malých kvetináčov. Zasadiť môžete napríklad bazalku, tymian či mätu. Okrem toho že vám bylinky skrášlia a rozvoňajú celý priestor, budete z nich mať aj úžitok v kuchyni. Nezabudnite ich ale položiť na miesto, kde je dostatok svetla.

Na pestovanie byliniek môžete využiť napríklad takýto kvetináč Coubi s troma poschodiami, ktorý vám svojou výraznou farbou oživí balkón. Vo vnútri kvetináča je vložka, pod ktorou sa vytvára zásobník zálievky a tá postupne preteká otvormi do nižších poschodí, čo znamená, že sa nemusíte báť preliatia.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena9,49 €
Cena s cashbackom9,21 €
Nakúpiť cez Tipli »
Jarné dekorácie na balkón

2. Posaďte si kvety

Kvety na balkón jednoducho patria. Vašu krásnu farebnú úrodu budú ľudia obdivovať už z diaľky a radosť určite prinesie aj vám. Kvety rôznych farieb spríjemnia oddych na vašom balkóne a taktiež budú krásne voňať. Ak máte balkón, ktorý má dostatok svetla zasadiť si môžete napríklad Petúniu či Chryzantému, naopak, na tienistý balkón sa hodí Netýkavka či Begónia.


Jarné dekorácie na balkón

Štýlový drevený stojan na kvety s troma poschodiami sa bude na balkóne krásne vynímať. V jednotlivých poschodiach sú umiestnené poličky, čo vám výrazne ušetrí miesto v porovnaní s veľkými kvetináčmi.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena25,49 €
Cena s cashbackom24,74 €
Nakúpiť cez Tipli »

Tipli TIP: Neviete kde nakúpiť dekorácie na váš balkón? V obchodoch 4home.sk a Bonami.sk nájdete širokú ponuku dekorácií a tiež aj štýlového nábytku.

3. Pridajte svetielka

Svetielka dnes už neslúžia len na ozdobenie vianočného stromčeka. Zútulniť si nimi môžete aj interiér bytu a samozrejme aj balkón, terasu či záhradu.

Solárne osvetlenie Sharks v tvare malých žiaroviek bude výborným spoločníkom pri romantických večeriach. Lampáše sa počas dňa sami nabíjajú slnečnou energiou a v noci sa automaticky zapnú a vyčarujú príjemnú atmosféru.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena15,99 €
Cena s cashbackom15,52 €
Nakúpiť cez Tipli »
Jarné dekorácie na balkón

4. Nábytok na balkón

Ak máte na svojom balkóne dostatok miesta, nie je nič lepšie ako ho využiť na príjemné posedenie. Ráno si na svojom balkóne môžete vychutnať kávu a večer napríklad pripraviť romantickú večeru.

Jarné dekorácie na balkón

Set dvoch balkónových stoličiek a stola ADDU je ako stvorený do malých priestorov. Je vyrobený z eukalyptového dreva, ktoré je odolné a tvrdé. Má výrazné sýte sfarbenie, ktoré sa dokáže udržať aj pri pôsobení kyslých mestských dažďov.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena150 €
Cena s cashbackom148,75 €
Nakúpiť cez Tipli »

5. Dekorácie pre zútulnenie

Pre skrášlenie balkóna môžete využiť aj rôzne dekorácie. Napríklad lampáše, sviečky či farebné koberčeky. Okrem toho je dobrým nápadom pridať k vášmu posedeniu aj podsedáky, ktoré sú praktické no zároveň aj štýlové.

Príkladom je tento podsedák Apolena Parria, ktorý v kombinácií so živými kvetmi a bylinkami vyčaruje z balkóna príjemné a romantické miesto. Skombinovať ho môžete aj s obrusom na stôl jemnej farby.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena7,99 €
Cena s cashbackom7,92 €
Nakúpiť cez Tipli »
Jarné dekorácie na balkón

6. Deky pre chladné večery

Posledným tipom je pridať si do vášho balkóna peknú deku. Cez deň si ju môžete uložiť napríklad do dekoratívnej debničky a počas chladnejších večerov vám bude robiť dobrého spoločníka.

Jarné dekorácie na balkón

Moderným kúskom je napríklad tento modro-biely vzorovaný pléd House Nordic Cort, ktorý je vyrobený z kvalitného materiálu a je zároveň jednoduchý ale aj štýlový.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena20 €
Cena s cashbackom19,83 €
Nakúpiť cez Tipli »

Chcete pri nákupe ušetriť? Nakupujte s cashbackom

Jednoducho sa zaregistrujete, nakúpte cez Tipli a získate peniaze späť z každého nákupu.

  • 4home - štýlové doplnky pre domácnosť s cashbackom 3,5 %.
  • Bonami - nábytok a doplnky nakúpite s cashbackom 1 %.
  • Hej.sk - doplnky ale aj iný sortiment nakúpite s cashbackom 4 %.
  • AliExpress - bytové dekorácie mnoho ďalšieho nakúpite s cashbackom 10 %.

Súvisiace obchody

Hej.sk, 4home, AliExpress, SCONTO nábytok, Bonami

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa