TOP 9 svetrov na chladné dni do 20 € z BonPrix

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Jeseň, zima, ale aj začiatok jari je ideálny čas, kedy je potreba svoj šatník doplniť o pár teplejších kúskov. Hľadáte nejaké teplé oblečenie pre seba a svoju rodinu? Aby bolo nielen teplé a pohodlné, ale aj trendy? Vybrali sme pre vás módne svetre, ktoré môžete nájsť v obchode BonPrix.

Zimný šatník sa obvykle spája s teplým, na dotyk príjemným materiálom, ktorý nás zahreje počas dlhých chladných večeroch. Málokedy sa však teplé oblečenie spája s niečim módnym, či okúzľujúcim. Na trhu je však čoraz väčšie množstvo krásnych svetrov, ktoré sú módne a okúzľujúce. V BonPrix sme vybrali nielen dámske svetre, ale aj pánske svetre a svetre pre deti, ktoré zahrejú a šete aj budú krásne a trendy.

Nebojte sa nosiť svetre. Pomôžu zdôrazniť ženské tvary a zakryť nedokonalosti našej postavy. Ak sa vám páčia svetre, určite medzi našimi tipmi nájdete tie, ktoré budete chcieť mať hneď. A ak ešte nie ste ich fanúšikom, dúfame, že vás presvedčíme, že sú skvelou voľbou na každý deň. V ponuke BonPrix nájdete svetre rôznych štýlov a pre mnoho príležitostí.

BonPrix svetre - pre ňu

Počas zimných večerov stojí za to vybrať teplý sveter, posedieť vo vašom obľúbenom kresle so šálkom kávy alebo čaju a odpočívať po dlhom dni. Môžete také nosiť sveter pre pracovnú schôdzku alebo dátum.

BonPrix - sveter ako kardigan

bonprix sveter
Cena v obchode bonprix
Cena s Tipli
7,99 €
Tipli7,69 € PLN

Sveter, nazývaný aj kardigan s hlbokými vreckami a dlhými rukávmi bude pre vás ideálnym parťákom do chladnejších dní. Tento kardigan je dostupný v troch farbách, a to v antracitovej, bordovej a béžovej. Príjemný materiál zabezpečí, že sa v ňom budete cítiť veľmi príjemne.

Na zimu je dlhší strih kardiganu ideálny. Zahreje vás a určite vás v chladnom počasí nezradí. Kardigan sa hodí skutočne k všetkému. Môžete ho nosiť k nohaviciam, k šatám či sukniam.

Materiál: 90 % polyakryl, 10 % viskóza.

TIP TIPLI: Objavte celý sortiment značky bonprix a nakupujte módu lacnejšie.

Pozrieť sveter na bonprix »

BonPrix - farebný sveter

Tento sveter je extrémne teplý, aj napriek tomu, že nie je príliš hrubý. Polovicu zloženia tvorí vlna a druhú polovicu polyakryl. Okrúhly výstrih, dlhé rukávy, veselá a farebná potlač, vás určite poteší a zaujme. Tento dámsky sveter je dostatočne pružný a zoženiete ho v dvoch farbách. V modrej a tiež v oranžovej, nazávanej tiež lososová. V tomto svetri budete vyzerať dobre po celý deň a určite budete neprehliadnuteľná.

Sveter takejto sviežej a žiarivej farby oživý každý outfit. Stačí zvoliť jednoduché klasické modré džíny a budete trendy.

Materiál: 50 % bavlna, 50 % polyakryl.

TIP TIPLI: Chcete získať na BonPrix poštovné zadarmo? Prečítajte si článok v našom Magazíne Tipli !

bonprix sveter
Cena v obchode bonprix
Cena s Tipli
12,99 €
Tipli12,50 €
Pozrieť sveter v BonPrix »

BonPrix - pásikavý sveter

bonprix sveter
Cena v obchode bonprix
Cena s Tipli
12,99 €
Tipli12,50 €

Tento pohodlný pulóver s pásikmi si obľúbi každá žena. Na výber sú tri farebné kombinácie vo veselých farbách. Sveter je na dotyk veľmi príjemný a mäkký. Dokonale zahreje, takže je ideálnym parťákom na dlhé zimné večery či na stretnutia s priateľmi.

Recenzie zákazníčok na BonPrix.sk radia, aby ste zvolili radšej menšiu veľkosť, než nosíte zvyčajne, aby vám sveter sadol dokonale.

Materiál: 50 % bavlna, 50 % polyakryl.

TIP TIPLI: Hľadáte BonPrix šaty? Pozrite si ponuku lacných šiat na každú príležitosť.

Pozrieť sveter na BonPrix »

★ BonPrix katalóg - nízke ceny na každom kroku

Pozrite si čo v sebe skrýva aktuálny BonPrix katalóg a aké módne úlovky za najlepšie ceny práve ponúka.

Nezabudnite, že s Tipli môžete ušetriť ešte viac. Tipli ponúka zľavu vo výške až 4,5 % v podobe vrátenia peňazí za každý nákup. Tak neváhajte a získajte tie najlepšie ponuky za najnižšie ceny.

BonPrix svetre - pre neho

Muži si čoraz častejšie na zimu tiež vyberajú svetre či mikiny. Aj muž môže vo svetri vyzerať trendy a zároveň sa cítiť pohodlne a v teple. Pozrite si náš výber pánskych svetrov z pánskej módy,ktoré môžete kombinovať s čímkoľvek.

BonPrix - rolákový pulóver

bonprix sveter
Cena v obchode bonprix
Cena s Tipli
12,99 €
Tipli12,50 €

Sveter, v ktorom každý chlap bude vyzerať sexy a štýlovo. V obchode BonPrix môžete vyberať medzi dvoma farbami, a to tmavomodrou alebo antracitovou. Materiál bude vyhovovať aj náročnejším mužom a rolákový golier v zime príjemne zahreje.

Bavlna, ktorá tvorí 50 % zloženia sa postará o pocit tepla a zaujímavá potlač v podobe nórskeho vzoru trochu osvieži šatník každého muža.

Materiál: 50 % bavlna, 50 % polyakryl.

TIP TIPLI: Vyberte si správnu veľkosť oblečenia, aby vám sadlo.

Pozrieť sveter na bonprix »

BonPrix - bordový sveter

Tento elegantný pánsky sveter s jemným pleteným vzorom je dostupný v dvoch farebných verziách. Čierno-sivej a tejto rubínovo červenej. Hodiť sa bude nielen do práce, ale aj na rande či stretnutie s priateľmi. Skvelé ho však skombinujete aj s obyčajnou bielou košeľou alebo klasickým tričkom.

Skombinujte ho ku klasickým čiernym nohaviciam alebo džinom.

Materiál: 30 % polyester, 70 % polyakryl.

TIP TIPLI: Nemíňajte zbytočne peniaze na drahé online nákupy. Prezradíme vám, ako nakupovať oblečenie lacnejšie !

bonprix sveter
Cena v obchode bonprix
Cena s Tipli
9,99 €
Tipli9,62 €
Pozrieť sveter v BonPrix »

BonPrix - vzorovaný pulóver

bonprix sveter
Cena v obchode bonprix
Cena s Tipli
19,99 €
Tipli19,24 €

Tento pohodlný pánsky sveter si obľúbi každý muž. Sveter má okrúhly výstrih, svetlozelenú farbu, zaujímavý vzor a veľmi príjemné zloženie. Sveter je ideálny pre každodenné nosenie.

Gumička okolo rukávov a na spodku svetra zabezpečí, že vám perfektne sadne.

Materiál: 50 % bavlna, 50 % polyakryl.

TIP TIPLI: Radi nakupujete na internete? Prezradíme ako si užiť lacné nákupy z Číny na maximum.

Pozrieť sveter na BonPrix »

Obchody s oblečením na Tipli.sk

Viete, že cashback odmeny môžete získať aj v ďalších obchodoch s módou, ako napríklad ZOOT, OTTO alebo Orsay?

BonPrix svetre - pre deti

Sveter pre deti je v podstate neoddeliteľnou súčasťou ich šatníku. V obchode BonPrix je detská móda veľmi obľúbená a ponuka naozaj široká.

BonPrix - pletený sveter

bonprix sveter
Cena v obchode bonprix
Cena s Tipli
7,99 €
Tipli7,69 €

Tento ružový detský sveter je takmer nevyhnutnosťou pre všetky malé princezné, ktoré sa chcú páčiť a byť trendy. Sveter je ležérne strihaný, má hrubý pletený vzor a mäkký materiál. Dievčatkám sa bude hodiť k nohaviciam, ale aj šatočkám či sukniam.

Ružová farba nesmie chýbať v žiadnom správnom dievčenskom šatníku.

Materiál: 100 % polyakryl.

TIP TIPLI: Nepreplácajte zbytočne. Prezradíme vám, ako ušetriť na oblečení pre deti.

Pozrieť sveter na bonprix »

BonPrix - pletený pulóver

Tento pletený sveter má naozaj šmrnc. Pozornosť upúta hlavne veľkým flitrovaným srdcom na prednej strane. Má okrúhly výstrih, jemný pletený vzor a dlhé rukávy. Malé dámy majú na výber fialovú alebo tmavočervenú farbu.

Hravé filtrované srdce umožní sveter prispôsobiť si každý deň inak.

Materiál: 57 % polyakryl, 47 % polyester.

TIP TIPLI: Viete vybrať správnu veľkosť detského oblečenia? Prezradíme vám tipy a triky, ako nakupovať pre deti čo najvýhodnejšie a ako zvoliť správnu veľkosť.

bonprix sveter
Cena v obchode bonprix
Cena s Tipli
8,99 €
Tipli8,65 €
Pozrieť sveter v BonPrix »

BonPrix - pásikavý pletený sveter

bonprix sveter
Cena v obchode bonprix
Cena s Tipli
16,99 €
Tipli16,35 €

Tento pekný detský sveter s v nórskom štýle a s kapucňou sa bude páčiť každému malému gentlemanovi. Vo vrchnej časti sveta je výrazný norský vzor, ktorý sveter pekne oživí. Navyše príjemný materiál dobre zahreje a zabezpečí pohodlie.

Sveter sa bude hodiť na školské dni, výlety, ale aj všetky rodinné udalosti.

Materiál: 55 % polyakryl, 45 % bavlna.

TIP TIPLI: Poradíme vám, aké hračky pre detisú tie naj a kde ich kúpiť za výhodnú cenu.

Pozrieť sveter na BonPrix »

bonprix z cashbackiem

Nákupom BonPrix svetrov cez Tipli.sk môžete ušetriť. Nákup oblečenia na BonPrix.sk budete mať až o 4,5 % lacnejší. Nečakajte však s nákupom do poslednej minúty. Tie najlepšie ponuky sa rýchlo míňajú.

Kúpiť oblečenie s Tipli »

Súvisiace obchody

Bonprix, DEICHMANN, ZOOT, Eobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa