Vyber si kabát alebo bundu na jeseň so ZOOT.sk

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 8. 3. 2024

Teplé dni strávené v letných šatách pomaly vystrieda chladnejšie počasie. Pripravte sa naň s predstihom! ZOOT.sk ponúka množstvo krásnych jesenných kabátov a bundičiek, z ktorých si určite vyberiete. My vám pri tom pomôžeme.

kabat

ZOOT je internetový obchod ponúkajúci tovar rôznych módnych značiek. Okrem oblečenia pre ženy na stránke nájdete aj oblečenie a módne doplnky pre mužov a tiež dekorácie, ktorými si môžete skrášliť vaše bývanie.

Výdajne radosti ZOOT

Ak si nie nákupom tovaru istý, môžete si ho nechať dopraviť do ZOOT Výdajne radosti, kde si oblečenie vyskúšate a zaplatíte len za to, ktoré naozaj chcete. Výdajné miesta e-shopu nájdete vo viacerých mestách na Slovensku aj v zahraničí.

Výhodnejší nákup jesennej módy

Vďaka portálu Tipli môžete ušetriť aj v e-shope ZOOT.sk. Stačí sa jednoducho zaregistrovať, prekliknúť sa na obchod ZOOT a pri nákupe získate cashback 0,75 %.

Nakupovať cez Tipli »

Rifľová bunda Tally WEiJL

Praktická „rifľovka“ Tally WEiJL môže byť prechodnou bundou do jesenného a tiež jarného počasia. Skombinovať ju môžete s teplým svetrom alebo počas teplejších dní aj s dlhými šatami. Modrá rifľová bunda v štýlovej vyblednutej farbe je kúsok, ktorý si vo vašom šatníku určite nájde svoje miesto.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena35,95 €
Cena s cashbackom35,65 €
Nakúpiť cez Tipli »
Riflova bunda
Trenčkot Vero Moda

Trenčkot VERO MODA

Trenčkot VERO MODA Eva Abby je jemnej ružovej farby. Vonkajšia časť aj tenká vnútorná podšívka sú vyrobené z polyesteru a bavlny. Zladiť ho môžete s elegantným aj športovejším outfitom. Opasok na kabátiku vám navyše krásne zvýrazní postavu.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena49,95 €
Cena s cashbackom49,54 €
Nakúpiť cez Tipli »

Bunda v semišovej úprave TALLY WEiJL

Horčicovo žltá farba je pre jeseň ako stvorená. S pruhovaným vzorom a navyše v semišovej úprave bude táto jesenná bunda veľmi výrazným kúskom oblečenia, v ktorom určite zažiarite. Bunda TALLY WEiJL je vyrobená z polyesteru a má dĺžku po pás.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena47,95 €
Cena s cashbackom47,55 €
Nakúpiť cez Tipli »
Bunda Tally Weijl
Parka Tom Tailor

Parka Tom Tailor

Dámska parka značky Tom Tailor s kapucňou v béžovej farbe je jednoduchou jesennou bundou. Vďaka podšívke vás zahreje aj v chladnejšom počasí. Skombinovať ju môžete so športovým aj elegantným outfitom.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena149,95 €
Cena s cashbackom148,71 €
Nakúpiť cez Tipli »

Kabát ONLY Aurelia

Svetloružový kabát ONLY Aurelia z umelej kožušiny môžete využiť ako jesennú bundu počas chladnejších dní alebo ako zimnú bundu. Je vyrobený z polyesteru a má tenkú podšívku, ktorá vás zahreje.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena52,95 €
Cena s cashbackom52,51 €
Nakúpiť cez Tipli »
Kabat Only Aurelia

Jesenné kabáty a bundy si môžete v pohodlí domova vyberať aj v e-shopoch BIBLOO, Answear.sk alebo BonPrix.

Riflovka Only Billy

Rifľová bunda ONLY Billy

Rifľová bunda značky ONLY Billy s kožušinou je ideálna na jeseň. Kožušina sa nachádza na golieri a tiež na vnútornej podšívke, vďaka čomu môžete bundu využiť aj ako zimnú bundu s kožušinou. Bunda je vyrobená z polyesteru a bavlny.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena64,95 €
Cena s cashbackom64,41 €
Nakúpiť cez Tipli »

Vodeodolná bunda Dorothy Perkins

Zvieracie vzory sú stále v móde. Táto jesenná bunda značky Dorothy Perkins s leopardím vzorom sa postará o to, aby každý váš outfit vyzeral štýlovo. Bunda je navyše vodeodolná a preto ju určite využijete aj v premenlivom jesennom počasí.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena56,95 €
Cena s cashbackom56,48 €
Nakúpiť cez Tipli »
Vodeodolná bunda
Koženka Vila Jane

Koženková bunda VILA Jane

Koženkové bundy nesmú chýbať v žiadnom dámskom šatníku. Skombinovať ich môžete s jednoduchými džínsami ale aj s jemnými dámskymi šatami, ktoré nájdete na ZOOT. Zelená koženková bunda VILA Jane má tenkú podšívku a opasok v spodnej časti. Aj napriek výraznejšej farbe ju môžete doplniť farebným oblečením a doplnkami, napríklad v červenej alebo žltej farbe.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena57,95 €
Cena s cashbackom57,47 €
Nakúpiť cez Tipli »

Bunda ONLY New Jazz

Bundu ONLY New Jazz môžete nosiť v dvoch farbách. To znamená, že z jednej bundy budete mať hneď dve a preto jej kúpou ušetríte. Je to obojstranná bunda s tenkou podšívkou, ktorú môžete nosiť ako výraznú červenú bundu alebo tiež s kvetinovým vzorom. Bunda sa hodí k ležérnemu oblečeniu.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena52,95 €
Cena s cashbackom52,51 €
Nakúpiť cez Tipli »
Bunda Only New Jazz
Trenčkot Villa

Trenčkot VILA FAYLINN

Kockované vzory na oblečení sú v móde, či už sú na nohaviciach, sukniach alebo na jesenných bundách. Béžový trenčkot VILA FAYLINN je výrazným kúskom oblečenia, no napriek tomu sa nemusíte báť ho skombinovať aj s ďalšími výraznejšími kúskami. Ak máte radi klasiku, oblečte si k nemu jednoduché biele tričko, ktorým nič nepokazíte.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena35,95 €
Cena s cashbackom35,65 €
Nakúpiť cez Tipli »

Jesenná móda a obuv lacnejšie

Oblečenie do chladnejšieho počasia a tiež jesennú a zimnú obuv nájdete aj v:

  • Orsay- oblečenie a doplnky s cashbackom 3 %.
  • Deichmann- obuv nakúpite s cashbackom až 4 %.

Súvisiace obchody

Answear, BIBLOO, ZOOT, Orsay, Zaful

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa